ανασταση στα ζωνιανα με ριπες

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ανασταση στα ζωνιανα με ριπες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Απρ 2020, 16:30

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Στην Κρήτη η δεκσα δεν βρίσκει ούτε την ψηφο της. Πηξε.

ελα ρε αρρωστε, πολιτικα το βλεπεις; ελα ρε πανε να δει κανενας doctor

Γιατι εσυ πως το βλεπεις? Σιγα μην εισαι χριστιανος.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Απρ 2020, 01:26

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:ελα ρε αρρωστε, πολιτικα το βλεπεις; ελα ρε πανε να δει κανενας doctor

Γιατι εσυ πως το βλεπεις? Σιγα μην εισαι χριστιανος.

με βλεπεις να ειμαι κομμουνιστης ή αναρχοαπλυτος; οχι, αρα δεν το βλεπω κομματικα ;)
ΥΓ:οσο και να σκιζονται καλσον εδω στο φορουμ, να ξερεις ουτε μιαν ψηφος δεν αλλαζει, αν ποσταρετε για κομματικους λογους χαλατε το πληκτρολογιο σας, αν βγαζετε μεροκαματο το αντιλαμβανομαι καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Απρ 2020, 09:27

denplirono έγραψε:με βλεπεις να ειμαι κομμουνιστης ή αναρχοαπλυτος; οχι, αρα δεν το βλεπω κομματικα ;)
ΥΓ:οσο και να σκιζονται καλσον εδω στο φορουμ, να ξερεις ουτε μιαν ψηφος δεν αλλαζει, αν ποσταρετε για κομματικους λογους χαλατε το πληκτρολογιο σας, αν βγαζετε μεροκαματο το αντιλαμβανομαι καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη

Μολις απεδειξες οτι εχω δικιο
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Απρ 2020, 13:30

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:με βλεπεις να ειμαι κομμουνιστης ή αναρχοαπλυτος; οχι, αρα δεν το βλεπω κομματικα ;)

Μολις απεδειξες οτι εχω δικιο

ειναι θεμα εγκεφαλου..αμ δεν....δεν....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Κοινωνία”