Λοιπόν, έχουμε και λέμε
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Λοιπόν, έχουμε και λέμε
Αν ολοι αυτοι οι ''φιλανθρωποι'' πληρωναν τους φορους που τους αναλογουσαν τοσα χρονια, τοτε το ΕΣΥ θα λειτουργουσε οπως επρεπε.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:bizeli έγραψε:Τώρα θα βγει το ΚΚΕ και θα πει
Η δημόσια υγεία στα χέρια της “φιλανθρωπίας” του κεφαλαίου και των χορηγών
![]()
![]()
![]()
ΗΜΑΡΤΟΝ
Θα έχει άδικο ε;
οριστε Bizeli, τι το θελες; ο κκες απαντησε ακριβως οπως το περιμενες. πιο προβλεψιμος πεθαινεις

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Αν ολοι αυτοι οι ''φιλανθρωποι'' πληρωναν τους φορους που τους αναλογουσαν τοσα χρονια, τοτε το ΕΣΥ θα λειτουργουσε οπως επρεπε.
Η ''φιλανθρωπία'' είναι ντροπή και προϋποθέτει ενοχικό συναισθηματικό υπόβαθρο γι' αυτόν που την ασκεί.
Είναι σύμφυτη με εκμεταλλευτικά πολιτικο-οικονομικά συστήματα που βασίζονται στην ανισότητα και του απάνθρωπου βασικού λειτουργικού κανόνα των καπιταλιστικών κοινωνιών ''ο θάνατος σου η ζωή μου''.
Γι' αυτό το λόγο εφευρέθηκε ο παράδεισος ως η έμμεση ψυχοθεραπεία μέσω της θρησκευτικής πίστης που επιβάλλει τη φιλανθρωπία ως το μέσο εξιλέωσης των καθαρμάτων.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

denplirono έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Θα έχει άδικο ε;
οριστε Bizeli, τι το θελες; ο κκες απαντησε ακριβως οπως το περιμενες. πιο προβλεψιμος πεθαινεις
Θα έχει άδικο ε; Άντε ξεφτέρι μου να σε δω.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:denplirono έγραψε:οριστε Bizeli, τι το θελες; ο κκες απαντησε ακριβως οπως το περιμενες. πιο προβλεψιμος πεθαινεις
ακομα και τωρα, αδυνατεις να καταλαβεις οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι φιλανρθωποι με τα πολλα λεφτα, δεν ειχε το κρατος λεφτα για συνταξεις μισθους ΔΥ και επιδοματα; Αλλα ξερω, εσεις θελετε να γινουμε κομμουνια, απαντες μισθο 200 ευρω και οι κομματαρχες τζαμπα διακοπες...αυτο ειναι το ονειρο σας . guess what? αυτο το μοντελακι απετυχε

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
itteithe
- Extreme poster

Όταν ο κόσμος αγοράζει από τα σούπερ μάρκετ τρόφιμα και τα αφήνει στα καλάθια για τις δωρεές που έχουν τα σούπερ μάρκετ, τα σούπερ μάρκετ δηλώνουν τη δωρεά που κάνουν (την οποία την πληρώθηκαν) με την σειρά τους κανονικά στην εφορία για να αποκομίσουν φοροαπαλλαγές, μιας και εμφανίζονται αυτοί ως δωρητές και όχι ο κόσμος που κάνει την πραγματική δωρεά. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και άλλες επιχειρήσεις που κοτσάρουν ένα κουμπαρά από το Χαμόγελο του Παιδιού στο ταμείο τους, οι οποίες παίρνουν τις δωρεές που αφήνει ο κόσμος και τις δίνουν ως δωρητές στο ίδρυμα και καρπώνονται την φοροαπαλλαγή με λεφτά που δεν είναι καν δικά τους. Για να μην πιάσουμε τις δωρεές σε μουσεία, πινακοθήκες και άλλες πολιτιστικές φορολογικές καταβόθρες.
Ναι, καλά έκαναν και ξηλώθηκαν και μπράβο τους, αλλά δεν θα τους κάνουμε και εικόνισμα. Δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους.
Υγ.: Παρεμπιπτόντως, όταν σκάνε λεφτά Έλληνες επιχειρηματίες στο κράτος λιώνουμε από τα αγνά συναισθήματά τους για τον συνάνθρωπο, αλλά όταν σκάνε λεφτά ξένοι επιχειρηματίες στην Αμερική, είναι μασόνοι και το κάνουν για να αποκομίσουν κέρδος και να επιβάλλουν την ΝΤΠ. Παύση για ειρωνεία.
Ναι, καλά έκαναν και ξηλώθηκαν και μπράβο τους, αλλά δεν θα τους κάνουμε και εικόνισμα. Δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους.
Υγ.: Παρεμπιπτόντως, όταν σκάνε λεφτά Έλληνες επιχειρηματίες στο κράτος λιώνουμε από τα αγνά συναισθήματά τους για τον συνάνθρωπο, αλλά όταν σκάνε λεφτά ξένοι επιχειρηματίες στην Αμερική, είναι μασόνοι και το κάνουν για να αποκομίσουν κέρδος και να επιβάλλουν την ΝΤΠ. Παύση για ειρωνεία.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

denplirono έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
ακομα και τωρα, αδυνατεις να καταλαβεις οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι φιλανρθωποι με τα πολλα λεφτα, δεν ειχε το κρατος λεφτα για συνταξεις μισθους ΔΥ και επιδοματα; Αλλα ξερω, εσεις θελετε να γινουμε κομμουνια, απαντες μισθο 200 ευρω και οι κομματαρχες τζαμπα διακοπες...αυτο ειναι το ονειρο σας . guess what? αυτο το μοντελακι απετυχε
Δεν το πίστευα αλλά τελικά έχει δίκιο ο Λιακόπουλος. Ζουν ανάμεσα μας.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ζουμε στο δυαδικο συστημα αξιολογησεις -δυαδικο το ξαναλεω
καλο κακο δικιο αδικο μαυρο ασπρο κλπ
ελαχιστοι ανθρωποι σημερα το ξεπερνουν καποτε θα το ξεπερασουν περισσοτεροι
και καποτε ολοι μας θα σκεφτομαστε σε τρεις και 4 διαστασεις
ο ανθρωπος γεννιεται ατομιστης και απληστος υπαρχουν λιγο περισσοτεροι κακοι στον κοσμο
κανενα συστημα μεχρι τωρα δεν εχει βρει την λυση για να μας εξωθησει να πραττουμε το καλο
ουτε ο καπιταλισμος ουτε το φρενο στον τροχο ο κομμουνισμος
γιατι και στον κομμουνισμο διαφθειρονται οι ανθρωποι που αποτελουν τις λεγομενες αδιαφθορες επιτροπες
διαβαστε την φαρμα των ζώων και αφου την διαβασετε θα υπαρχει κανεις που θα πει
- εγω εχω στον νου μου ενα καλυτερο συστημα
ε!! αυτος θελει κοπανημα στο κεφαλι λογω απυθμενης βλακειας και κατευθειαν εγκλεισμό στο δαφνι
μπορουμε να τρεναρουμε την απληστία και να την κατευθυνουμε σε αλλους τομεις
αυτο για να το κατορθωσουμε χρειαζομαστε ενα συστημα λιγο καλυτερο απο αυτο την αρχαιας σπαρτης
το λιγο καλυτερο το λεω σχηματικα -ισως το περισσοτερο καλυτερο να ειναι το σωστο
υσ.. γιατι να διδονται θεσεις κλειδια σε ακαταλληλους και λογω ηλικας και λογω ανικανοτητας
να μια αρχη για ξεκινημα
καλο κακο δικιο αδικο μαυρο ασπρο κλπ
ελαχιστοι ανθρωποι σημερα το ξεπερνουν καποτε θα το ξεπερασουν περισσοτεροι
και καποτε ολοι μας θα σκεφτομαστε σε τρεις και 4 διαστασεις
ο ανθρωπος γεννιεται ατομιστης και απληστος υπαρχουν λιγο περισσοτεροι κακοι στον κοσμο
κανενα συστημα μεχρι τωρα δεν εχει βρει την λυση για να μας εξωθησει να πραττουμε το καλο
ουτε ο καπιταλισμος ουτε το φρενο στον τροχο ο κομμουνισμος
γιατι και στον κομμουνισμο διαφθειρονται οι ανθρωποι που αποτελουν τις λεγομενες αδιαφθορες επιτροπες
διαβαστε την φαρμα των ζώων και αφου την διαβασετε θα υπαρχει κανεις που θα πει
- εγω εχω στον νου μου ενα καλυτερο συστημα
ε!! αυτος θελει κοπανημα στο κεφαλι λογω απυθμενης βλακειας και κατευθειαν εγκλεισμό στο δαφνι
μπορουμε να τρεναρουμε την απληστία και να την κατευθυνουμε σε αλλους τομεις
αυτο για να το κατορθωσουμε χρειαζομαστε ενα συστημα λιγο καλυτερο απο αυτο την αρχαιας σπαρτης
το λιγο καλυτερο το λεω σχηματικα -ισως το περισσοτερο καλυτερο να ειναι το σωστο
υσ.. γιατι να διδονται θεσεις κλειδια σε ακαταλληλους και λογω ηλικας και λογω ανικανοτητας
να μια αρχη για ξεκινημα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:bizeli έγραψε:Τώρα θα βγει το ΚΚΕ και θα πει
Η δημόσια υγεία στα χέρια της “φιλανθρωπίας” του κεφαλαίου και των χορηγών
![]()
![]()
![]()
ΗΜΑΡΤΟΝ
Θα έχει άδικο ε;
Ναι, γιατί η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ειδικά σε επείγουσες περιπτωσεις είναι κάτι δαιμονοποιημένο για το ΚΚΕ;
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Αν ολοι αυτοι οι ''φιλανθρωποι'' πληρωναν τους φορους που τους αναλογουσαν τοσα χρονια, τοτε το ΕΣΥ θα λειτουργουσε οπως επρεπε.
Σωστά μιλάς κι εσύ κι ο ιτέθ και αλλά δλδ να μην τα πάρουμε αυτά τα λεφτά;
Τζιζ?
Βέβαια, αυτό που λέγεται είναι ότι τη δωρεά που έκανε η ΔΕΗ θα την πιστώσει στους λογαριασμούς μας.
Είπα κι εγώ.Πού βρήκε τόσα λεφτά να δώσει; Αυτή για φούντο πήγαινε.
0 .