η ελλαδα συμφωνησε ναρχονται λαθρομεταναστες απο τη λιβυη
-
denplirono
- Extreme poster

Re: η ελλαδα συμφωνησε ναρχονται λαθρομεταναστες απο τη λιβυη
η ελλαδα εχει για κυβερνηση τα προβατα που ψηφισε. φυσικα αυτα τα προβατα ειναι καλυτερα απο τα φασιστεριωτικα προβατα...αλλα ομως, το προβατο προβατο ειναι ο,τι χρωμα και αν εχει
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

tsakas έγραψε:
από το 1991 ερχονται ερχονται ερχονται το κωμα εσκουζε και σκουζει
ναρθουν ναρθουν ναρθουν
To '91 ειχαμε ΝΔουλα, εσεις ανοιξατε τα συνορα. Ποσους αλβανους πηρες σπιτι σου ειπαμε?
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:tsakas έγραψε:
από το 1991 ερχονται ερχονται ερχονται το κωμα εσκουζε και σκουζει
ναρθουν ναρθουν ναρθουν
To '91 ειχαμε ΝΔουλα, εσεις ανοιξατε τα συνορα. Ποσους αλβανους πηρες σπιτι σου ειπαμε?
οταν μιλας για αλβανους συγκρινωντας τους με τα ορκς τοτε αδικεις τους αλβανους φιλε
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
nemo
- Supreme poster

υπαρχει μια πιθανοτητα το κουλι να φαει το ξυλο ολο μαζι και για τσιπρα και για ολο το πολτικο συστημα
αντε κουλι να το δουμε στο τελος
αντε κουλι να το δουμε στο τελος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Να τους παρετε οι νεοδημοκρατες σπιτι σας, ειδικα οσοι ψηφισατε Σαμαρα
Ναι ρε έχει δίκαιο ο σύντροφος, όσοι τους θέλετε και όσοι τους φέρετε να τους πάρετε στα σπίτια σας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:
Ναι ρε έχει δίκαιο ο σύντροφος, όσοι τους θέλετε και όσοι τους φέρετε να τους πάρετε στα σπίτια σας.
Εσυ πηρες κανενα τελικα?
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Εσυ πηρες κανενα τελικα?
Εγώ είμαι εναντίον της λαθρομετανάστευσης και εναντίον των μεταπολιτευτικών λαμογιών. Εσείς τι θα κάνετε σκεφτείτε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Εγώ είμαι εναντίον της λαθρομετανάστευσης και εναντίον των μεταπολιτευτικών λαμογιών. Εσείς τι θα κάνετε σκεφτείτε.
Εναντιον της λαθρομεταναστευσης και της μεταπολιτευση και οπαδος του Σαμαρα και του Μητσοτακη δεν πανε μαζι.
0 .