265 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ !!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: 265 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ !!

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Μαρ 2020, 15:22

itteithe έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι hoax ή αν θεωρείται loophole του συστήματος, αλλά λέγεται πως αν πας να κάνεις δωρεά αίματος, σε εξετάζουν τσάμπα για κορονοβάιρους.

σιγουρακι μουφα ειναι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Μαρ 2020, 15:37

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:
Μπα ακολουθήστε την λογική του αριστερού Τσίπρα.

Νέα κωλοτούμπα στο θέμα της Θείας Κοινωνίας

:D :D

δύσκολα βγαίνει το ψωμί...
μα να φανταστώ ότι θα βρεις ένα τοπικ που να μην έχεις να γράψεις κάτι για τον κακό τσίπρα.. ε δεν υπάρχει...!!!!

Για θύμησέ μου ένα καλό!

Δεν ξέρω αν είναι hoax ή αν θεωρείται loophole του συστήματος, αλλά λέγεται πως αν πας να κάνεις δωρεά αίματος, σε εξετάζουν τσάμπα για κορονοβάιρους.

Εγώ είμαι εθελοντής αιμοδότης (έχω και κάρτα) δεν θυμάμαι πέρα του τυπικού ελέγχου (τώρα μπορεί λόγω κορονοιού δεν ξέρω).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 12 Μαρ 2020, 15:44

Ναι, φαίνεται να είναι μούφα, αλλά είναι από τις λίγες φορές που το αποτέλεσμά της ίσως να είναι θετικό, μιας και έχουμε τεράστιες ελλείψεις σαν χώρα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Μαρ 2020, 17:48

Μάλλον είναι περισσότεροι οι νεκροί από τον Κορωνόιο, τα στοιχεία είναι για τις ΗΠΑ.

Εικόνα

Πιθανή λήξη της πανδημίας του κοροναϊού έως τον Ιούνιο "βλέπει" ο πιο γνωστός επιδημιολόγος της Κίνας

Η παγκόσμια πανδημία του νέου κορονοϊού είναι πιθανό να έχει τελειώσει ως τον Ιούνιο, δήλωσε σήμερα ο γνωστότερος επιδημιολόγος της Κίνας.

Ο Τζονγκ Νανσάν, ο οποίος ηγείται της ομάδας των εμπειρογνωμόνων στο κινεζικό υπουργείο Υγείας που είναι επιφορτισμένη με την αντιμετώπιση της επιδημίας, σημείωσε επίσης ότι πολλά εισαγόμενα κρούσματα του SARS-CoV-2 στην Κίνα αφορούν ασυμπτωματικούς ασθενείς και ότι τα ποσοστά επανανόσησης μεταξύ των ασθενών που έχουν αναρρώσει είναι χαμηλά.

Ο 83χρονος επιδημιολόγος, ο οποίος είναι γνωστός για την συμβολή του στην καταπολέμηση του ξεσπάσματος SARS το 2003, έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.capital.gr/diethni/3436790/ ... -tis-kinas

Η κυβερνήτης του Τόκιο, Γιουρίκο Κόικε, είπε ότι τα πικνίκ δίπλα στις κερασιές είναι σα «να αγκαλιάζεις Ιταλούς».

Η κυβερνήτης του Τόκιο προτρέπει τους συμπολίτες της να μείνουν στα σπίτια τους και να μην βγουν στην ύπαιθρο για να απολαύσουν τις διάσημες ανθισμένες κερασιές της εποχής, γιατί θα είναι σα να «αγκαλιάζουν Ιταλούς» με κορωνοϊό. :D

...........

https://www.athensvoice.gr/world/629136 ... is-italoys

Εικόνα

Η λύση είναι η μπούργκα.... τελικά οι ταλιμπάν έχουν το απόλυτο όπλο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Κοινωνία”