Έστω κι αν, λέμε τώρα, οι έξι στους δέκα προσφυγο-μετανάστες έχουν κάνει ακαδημαϊκές σπουδές, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, (θα έλεγα και πάνω από το 90%) πρόκειται για λειτουργικά αναλφάβητους.
Υ.Γ. Υπάρχει επιστημονικός ορισμός του λειτουργικού αναλφαβητισμού. Βρείτε τον, συμφωνήστε μαζί μου και πάμε παρακάτω.
Το προφίλ των προσφύγων
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

-
denplirono
- Extreme poster

Re: Το προφίλ των προσφύγων
μαμελουκοι

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ΩRIΩNAS7
Προέλλην έγραψε:Φίλε Ωρίων, νομίζω ότι δεν κατάλαβες το άρθρο που πόσταρες.
Το προφίλ των προσφύγων που κατέχουν ακαδημαϊκούς τίτλους καταγράφει έρευνα του προγράμματος Bridge που
Λέει ότι απο αυτούς που έχουν ακαδημαϊκές σπουδές, έξι στους δέκα έχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, όχι ότι απ όλους τους πρόσφυγες οι έξι στους δέκα έχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό.
Δεν έγραψα το αθρο εγώ. Και νομίζω πως έκανα σαφές γιατί άνοιξα το νήμα αυτό, με δικο μου κείμενο ακριβώς κάτω από το άρθρο.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Δεν έγραψα το αθρο εγώ. Και νομίζω πως έκανα σαφές γιατί άνοιξα το νήμα αυτό, με δικο μου κείμενο ακριβώς κάτω από το άρθρο.
ωριωνα απο οσα διαβασα διεκρινα την αληθεια σου και συμπασχω στον αγωνα σου
καλα εκανε επισης που σε διορθωσε ο διαδοχος γιατι αμα ανοιγα εγω το στομας φαντασου τωρα !!
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:tsakas έγραψε:γιομισε η ελλαδα πιστημονες ωρε
μαζευτηκαν ουλοι στο κεντρο της αθηνας και ανταγωνίζονται μωαμεθανικω τω τροπω
Για πρόσφυγες λέει το άρθρο
και για επιστημονες που κακως δεν το αναφερεις να του κανεις τα μουτρα κοκκινα
θα αφιερωσω λιγους στιχους στους κακομοιρους προσφυγες επιστημονες δωσε προσοχη
ενας επιστημονας απο την συρια
ενας επιστημονας απο το πακισταν
ενας επιστημονας απο το μπαγκλαντες
ενας επιστημονας απο την σομαλια
ενας επιστημονας απο το αφγανισταν
ενας επιστημονας απο το κογκο
ενας επιστημονας απο την αγλερια
ηρθανε μονοι τους με μια βαρκα
καποιοι χαθηκαν στα μαυρα τα νερα
οσοι σωθηκαν ειναι λυπημενοι -δεν θα γυρισουν πισω σε καμια παριδα
μια αγκαλια ενα χαδι ...νερο και φαγητο να μη λείψει σε κανεναν
μπορουμε εμεις μπορουμε και σπιτι να τους δωκουμε !!!
την αναπτυξη να φερουνε την πολυχρονημενη
βρε ωριωνα με πιασανε τα κλαματα ...
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
ΩRIΩNAS7
nemo έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
ωριωνα απο οσα διαβασα διεκρινα την αληθεια σου και συμπασχω στον αγωνα σου
καλα εκανε επισης που σε διορθωσε ο διαδοχος γιατι αμα ανοιγα εγω το στομας φαντασου τωρα !!
Αν άνοιγες εσύ το στόμα τι; Τι θα γίνονταν;
Επίσης δεν έγραψα εγώ το άρθρο.
Συν το ότι η ουσία του άρθρου δεν αναιρείται.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έστω κι αν, λέμε τώρα, οι έξι στους δέκα προσφυγο-μετανάστες έχουν κάνει ακαδημαϊκές σπουδές, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, (θα έλεγα και πάνω από το 90%) πρόκειται για λειτουργικά αναλφάβητους.
Υ.Γ. Υπάρχει επιστημονικός ορισμός του λειτουργικού αναλφαβητισμού. Βρείτε τον, συμφωνήστε μαζί μου και πάμε παρακάτω.
Μλκ, εχεις αρχισει και γινεσαι εμετος ωρες ωρες. Να το κοιταξεις αυτο. Σταδιακα γινονται αυτα.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Έστω κι αν, λέμε τώρα, οι έξι στους δέκα προσφυγο-μετανάστες έχουν κάνει ακαδημαϊκές σπουδές, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, (θα έλεγα και πάνω από το 90%) πρόκειται για λειτουργικά αναλφάβητους.
Μλκ, εχεις αρχισει και γινεσαι εμετος ωρες ωρες. Να το κοιταξεις αυτο. Σταδιακα γινονται αυτα.
Το θέμα δε είναι τι γίνομαι εγώ αλλά το ότι τα γενικά χαρακτηριστικά όσων επιλέγουν την Ελλάδα σαν τόπο προορισμού συνάδουν απόλυτα με τον ορισμό του λειτουργικού αναλφαβητισμού.
Πράγμα που δεν αφορά αποκλειστικά το μορφωτικό τους επίπεδο αλλά τα συμπεριφορικά κοινωνικά τους χαρακτηριστικά και πρότυπα και την αδυναμία αντίληψης της λειτουργίας των δυτικών κοινωνιών όπως και τη θέση που επιλέγουν να καταλάβουν σε αυτές.
Με δυο λόγια, πέρα από το όποιο μορφωτικό τους επίπεδο, πρόκειται, εξαιρουμένων των οργανικά αναλφάβητων, για μορφωμένους-αμόρφωτους εγκλωβισμένους σε έναν τρόπο σκέψης (αντίληψης, ανάλυσης και σύνθεσης του νέου κοινωνικού περιβάλλοντος που καλούνται να ζήσουν) εντελώς διαφορετικό λόγω της κοσμικής τους θεώρησης και που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη νέα κοινωνική πραγματικότητα που τους περιβάλλει.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Το θέμα δε είναι τι γίνομαι εγώ αλλά το ότι τα γενικά χαρακτηριστικά όσων επιλέγουν την Ελλάδα σαν τόπο προορισμού συνάδουν απόλυτα με τον ορισμό του λειτουργικού αναλφαβητισμού.
Πράγμα που δεν αφορά αποκλειστικά το μορφωτικό τους επίπεδο αλλά τα συμπεριφορικά κοινωνικά τους χαρακτηριστικά και πρότυπα και την αδυναμία αντίληψης της λειτουργίας των δυτικών κοινωνιών όπως και τη θέση που επιλέγουν να καταλάβουν σε αυτές.
Με δυο λόγια, πέρα από το όποιο μορφωτικό τους επίπεδο, πρόκειται, εξαιρουμένων των οργανικά αναλφάβητων, για μορφωμένους-αμόρφωτους εγκλωβισμένους σε έναν τρόπο σκέψης (αντίληψης, ανάλυσης και σύνθεσης του νέου κοινωνικού περιβάλλοντος που καλούνται να ζήσουν) εντελώς διαφορετικό λόγω της κοσμικής τους θεώρησης και που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη νέα κοινωνική πραγματικότητα που τους περιβάλλει.
ΟΚ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Το θέμα δε είναι τι γίνομαι εγώ αλλά το ότι τα γενικά χαρακτηριστικά όσων επιλέγουν την Ελλάδα σαν τόπο προορισμού συνάδουν απόλυτα με τον ορισμό του λειτουργικού αναλφαβητισμού.
ΟΚ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
Εγώ καταλαβαίνω, εσύ πες μου, όχι αφοριστικά, πού διαφωνείς;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.