Τον λυπήθηκα

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τον λυπήθηκα

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Ιαν 2020, 16:00

vallon έγραψε:Νομίζω ότι δεν έχετε πάρει χαμπάρι σε τι βαθμό εξαθλίωσης βρίσκονται τα δημόσια νοσοκομεία.
Εχτές το Τζάνειο είχε εφημερία. Γνωστή μου, πήγε κανονικά στα εξωταρικά ιατρεία, χωρίς να πάρει το 166 , της είχαν βρει σε ακτινογραφία μια σκιά στο θώρακα, σημειωτέον μόνιμος κάτοικος Αγρινίου και εκεί διαγνώστηκε η σκιά στην ακτινογραφία, επειδή όμως στο Αγρίνιο δεν είχαν αξονικό τομογράφο στο δημόσιο νοσοκομείο, την έστειλαν στην Αθήνα. Η γυναίκα τρομοκρατημένη προσήλθε για να της κάνουν εξετάσεις όπως την παρέπεμψε ο γιατρός της, στις 2 το μεσημέρι, μέχρι τις 2 το βράδυ δεν είχε κάνει τίποτα.. στο τέλος έφυγε

Πώς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ρε vallon τι γίνεται στα νοσοκομεία;
Όλοι λίγο πολύ έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση είτε εμείς οι ίδιοι είτε συγγενικά μας πρόσωπα να έχουμε ανάγκη το εθνικό σύστημα υγείας.
Και νομίζω όλοι έχουμε αισθανθεί ότι οι παροχές είναι τέτοιες που μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες β΄ και γ΄ κατηγορίας.
Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα.
Επειδή έχουμε επίγνωση τι γίνεται με το εθνικό σύστημα υγείας και πόσο ανεπαρκές είναι για όλους εμάς τους "ευυπόληπτους έλληνες φορολογούμενους πολίτες" φαντάσου τι αντιμετώπιση έχουν άλλες κατηγορίες πολιτών όπως πχ φυλακισμένοι, αναξιοπαθούντες, μετανάστες κτλ

Εδώ διάβασα ότι θα γίνουν ανακαινίσεις των τουαλετών των δημόσιων νοσοκομείων και θα αγοραστεί εξοπλισμός με δωρεές των εφοπλιστών. Και λες πάει στο διάολο, ας βοηθήσουν οι εφοπλιστές έστω να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και μετά διαβάζεις καλύτερα την είδηση και βλέπεις ότι αυτό αφορά μόνο τα νοσοκομεία της Αττικής. Στην υπόλοιπη Ελλάδα τριτοκοσμική κατάσταση δλδ.
1 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Ιαν 2020, 16:07

bizeli έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Τι παει να πει "αρνηθηκε να κανει εξετασεις";;;
Χειροπεδες και βουρ για το παπανικολαου, πανω απολα η υγεια.
Μονο αποι αυτο καταλαβαινω οτι απλα προσπαθει ο καταδικος να εκμεταλλευτει την οποια ασθενεια του για να βγει απο την φυλακη.

Δεν ξέρω,οργισμένε, τι ισχύει. Δεν μπορείς φαντάζομαι να εξαναγκάσεις κάποιον (ενήλικα) να υποβληθεί σε θεραπεία. Δεν ξέρω τι λέει το ιατρικό πρωτόκολλο και η νομοθεσία.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι πάνω απ'όλα η υγεία.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει βγάλει ένα τέτοιο πράγμα στο κεφάλι του και δεν ανησύχησε τι είναι να πάει να το ψάξει. Τώρα μέσα στη φυλακή δεν ξέρω τι είδους ιατρική περίθαλψη προσφέρεται στους φυλακισμένους.
Τώρα αυτός δεν ξέρω αν βρίσκεται σε τέτοια θέση που να μπορεί να εκμεταλλευθεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται για όποιο όφελος. Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα συνεργαζόμουν με τον οποιοδήποτε αρκεί να γίνω καλά. Δεν ξέρω αν έχει την πολυτέλεια στην κατάστασή του να αρνείται ιατρική βοήθεια.
Εκτός αν δεν του δόθηκε, όπως ισχυρίζεται, και για αυτό θέλει να γυρίσει Βουλγαρία.

Στη φυλακή προσφέρονται πολύ βασικές φροντίδας υγείας και για περισσότερα πράματα γίνεται επίσκεψη σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία. Δεν καταλαβαίνω ΠΟΙΟ είναι το θέμα μας.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Ιαν 2020, 16:09

vallon έγραψε:Νομίζω ότι δεν έχετε πάρει χαμπάρι σε τι βαθμό εξαθλίωσης βρίσκονται τα δημόσια νοσοκομεία.
Εχτές το Τζάνειο είχε εφημερία. Γνωστή μου, πήγε κανονικά στα εξωτερικά ιατρεία, χωρίς να πάρει το 166 , της είχαν βρει σε ακτινογραφία μια σκιά στο θώρακα, σημειωτέον μόνιμος κάτοικος Αγρινίου και εκεί διαγνώστηκε η σκιά στην ακτινογραφία, επειδή όμως στο Αγρίνιο δεν είχαν αξονικό τομογράφο στο δημόσιο νοσοκομείο, την έστειλαν στην Αθήνα. Η γυναίκα τρομοκρατημένη προσήλθε για να της κάνουν εξετάσεις όπως την παρέπεμψε ο γιατρός της, στις 2 το μεσημέρι, μέχρι τις 2 το βράδυ δεν είχε κάνει τίποτα.. στο τέλος έφυγε

Παψε πραχτορα. Το κρατικό σύστημα υγείας είναι υπέροχο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Ιαν 2020, 17:34

Οργισμένος έγραψε:Στη φυλακή προσφέρονται πολύ βασικές φροντίδας υγείας και για περισσότερα πράματα γίνεται επίσκεψη σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία. Δεν καταλαβαίνω ΠΟΙΟ είναι το θέμα μας.

Το θέμα, οργισμένε, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι βλέπουμε μια εικόνα ενός ανθρώπου που για να έφτασε σε αυτό το σημείο προφανώς δεν του παρασχέθηκε η δέουσα ιατρική περίθαλψη. Πώς έγινε τόσο μεγάλο το εξόγκωμα;
Τώρα δεν ξέρω πού είναι η αλήθεια.
Του προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια και αυτός αρνήθηκε ή το πέρασαν στα ψιλά οι ιθύνοντες και δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή κάτι σαν ιατρική αμέλεια ας πούμε;

Αυτός έχει απευθυνθεί, λέει, σε κοινωνικές υπηρεσίες, σε εισαγγελείς,σε αρχιφύλακες, στην πρεσβεία, στον διευθυντή ... τώρα σκέφτεται να προσφύγει σε κάποιο δικαστήριο, δεν κατάλαβα ... πάντως έχει αναλάβει δικηγόρος του την υπόθεση.

Απλά εγώ αναρωτιέμαι για ποιο λόγο το κεφάλι του έγινε τόσο χάλια; Την είδες την εικόνα; Δε φαίνεται να τον έχει κουράρει κάποιος γιατρός. Αλλιώς γιατί έγινε έτσι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Ιαν 2020, 23:18

bizeli έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Στη φυλακή προσφέρονται πολύ βασικές φροντίδας υγείας και για περισσότερα πράματα γίνεται επίσκεψη σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία. Δεν καταλαβαίνω ΠΟΙΟ είναι το θέμα μας.

Το θέμα, οργισμένε, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι βλέπουμε μια εικόνα ενός ανθρώπου που για να έφτασε σε αυτό το σημείο προφανώς δεν του παρασχέθηκε η δέουσα ιατρική περίθαλψη. Πώς έγινε τόσο μεγάλο το εξόγκωμα;
Τώρα δεν ξέρω πού είναι η αλήθεια.
Του προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια και αυτός αρνήθηκε ή το πέρασαν στα ψιλά οι ιθύνοντες και δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή κάτι σαν ιατρική αμέλεια ας πούμε;

Αυτός έχει απευθυνθεί, λέει, σε κοινωνικές υπηρεσίες, σε εισαγγελείς,σε αρχιφύλακες, στην πρεσβεία, στον διευθυντή ... τώρα σκέφτεται να προσφύγει σε κάποιο δικαστήριο, δεν κατάλαβα ... πάντως έχει αναλάβει δικηγόρος του την υπόθεση.

Απλά εγώ αναρωτιέμαι για ποιο λόγο το κεφάλι του έγινε τόσο χάλια; Την είδες την εικόνα; Δε φαίνεται να τον έχει κουράρει κάποιος γιατρός. Αλλιώς γιατί έγινε έτσι;

Ειναι φανερο οτι αυτός αρνήθηκε.
Μην τρελαθούμε δλδ.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Κοινωνία”