Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 29 Μαρ 2015, 14:22
mnimes_istorikes έγραψε:Diego έγραψε:Τι έχεις δει; ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ, αυτό ΔΕΝ είναι κριτήριο. Δεν είναι δυνατόν να μου λες "ξέρω τα πράγματα εκ των έσω" και να αρνείσαι την ΥΠΑΡΞΗ του trafficking!
Επειδή ενδεχομένως εγώ να μην ξέρω την ακριβή ορολογία του trafficking.Σε αυτό τον όρο κατατάσσουμε όλες τις γυναίκες που εργάζονται στον ερωτικό τομέα η μόνο αυτές που τις φέρνουν με ψεύτικες υποσχέσεις στην Ελλάδα και τις βάζουν να κάνουν βίζιτες με το ζόρι;
Με όρο όρο τράφικινγκ εννοούμε την
διακίνηση γυναικών. Είτε αυτές έρχονται με απαγωγές, είτε με ψεύτικες υποσχέσεις, είτε με την θέλησή τους, διακίνηση λέγεται.
Το να πιάσει μια σε νόμιμο μπουρδέλο δουλειά, ή να ανοίξει το δικό της, δεν είναι διακίνηση. Το να είσαι κύκλωμα όμως, που φέρνει αλλοδαπές, της μιας ή της άλλης περίπτωσης, σε κάνει διακινητή. Το αν τις εκμεταλλεύσαι άμεσα κιόλας, σε κάνει μαστρωπό.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»