Αλυσίδα φούρνων και μαστροπεία

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Re: Αλυσίδα φούρνων και μαστροπεία

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 29 Μαρ 2015, 13:21

Diego έγραψε:Οκ.Σου λέει ο μαστρωπός "εγώ τις φέρνω με παραμύθι; Παρακαλανε να έρθουν για 5 ευρώ" και συ το δέχεσαι αναντίρρητα.Seems legit.
Προσοχή: Δεν σου λέω πως δεν υπάρχουν γυναίκες που έρχονται με τη θέληση τους να εργαστούν στον ερωτικό τομέα. Το ολο concept είναι πως "δεν υπάρχει trafficking στην Ελλάδα" όπως έγραψες.
Φυσικά ΚΑΙ υπάρχει.

Eγραψα εγω πουθενα οτι το δεχομαι αναντιρρητα;Απλα σου λεω πως εχουν τα πραγματα συμφωνα με αυτα που εχω δει και εχω συζητησει απο μεσα και οχι απο τα ρεπορταζ του γραφειου οπως λεγονται.Πολλα πραγματα ειναι αδικα σε αυτη τη ζωη αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 29 Μαρ 2015, 13:24

Τι έχεις δει; ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ, αυτό ΔΕΝ είναι κριτήριο. Δεν είναι δυνατόν να μου λες "ξέρω τα πράγματα εκ των έσω" και να αρνείσαι την ΥΠΑΡΞΗ του trafficking!
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 29 Μαρ 2015, 14:14

Diego έγραψε:Τι έχεις δει; ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ, αυτό ΔΕΝ είναι κριτήριο. Δεν είναι δυνατόν να μου λες "ξέρω τα πράγματα εκ των έσω" και να αρνείσαι την ΥΠΑΡΞΗ του trafficking!

Επειδή ενδεχομένως εγώ να μην ξέρω την ακριβή ορολογία του trafficking.Σε αυτό τον όρο κατατάσσουμε όλες τις γυναίκες που εργάζονται στον ερωτικό τομέα η μόνο αυτές που τις φέρνουν με ψεύτικες υποσχέσεις στην Ελλάδα και τις βάζουν να κάνουν βίζιτες με το ζόρι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 29 Μαρ 2015, 14:15

Χωριάτικο, Αττικοί Φούρνοι και Αττικά αρτοποιεία.
Νομιζω οτι ανήκουν και στον ίδιο.

Επίσης κάτι περίεργο παίζει και με την Pizza Fan.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 29 Μαρ 2015, 14:22

mnimes_istorikes έγραψε:
Diego έγραψε:Τι έχεις δει; ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ, αυτό ΔΕΝ είναι κριτήριο. Δεν είναι δυνατόν να μου λες "ξέρω τα πράγματα εκ των έσω" και να αρνείσαι την ΥΠΑΡΞΗ του trafficking!

Επειδή ενδεχομένως εγώ να μην ξέρω την ακριβή ορολογία του trafficking.Σε αυτό τον όρο κατατάσσουμε όλες τις γυναίκες που εργάζονται στον ερωτικό τομέα η μόνο αυτές που τις φέρνουν με ψεύτικες υποσχέσεις στην Ελλάδα και τις βάζουν να κάνουν βίζιτες με το ζόρι;

Με όρο όρο τράφικινγκ εννοούμε την διακίνηση γυναικών. Είτε αυτές έρχονται με απαγωγές, είτε με ψεύτικες υποσχέσεις, είτε με την θέλησή τους, διακίνηση λέγεται.
Το να πιάσει μια σε νόμιμο μπουρδέλο δουλειά, ή να ανοίξει το δικό της, δεν είναι διακίνηση. Το να είσαι κύκλωμα όμως, που φέρνει αλλοδαπές, της μιας ή της άλλης περίπτωσης, σε κάνει διακινητή. Το αν τις εκμεταλλεύσαι άμεσα κιόλας, σε κάνει μαστρωπό.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 29 Μαρ 2015, 14:49

mnimes_istorikes έγραψε:

Ρε το είπα και πριν: Η πορνεια είναι κατι συνδεδεμένο με το ανθρώπινο γένος (δυστυχώς ή ευτυχώς).Αλλο πράγμα όμως η άλλη που γίνεται ερωτική εργάτρια και άλλο να της λενε ελα απο Μολδαβια να φυλας γερους και να καταληγει σε μπουρδελο στη Βαθης διχως να της το εχουν πει.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 29 Μαρ 2015, 15:19

Ερμής έγραψε:Επίσης κάτι περίεργο παίζει και με την Pizza Fan.

Δηλαδή;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 29 Μαρ 2015, 15:29

Diego έγραψε:
mnimes_istorikes έγραψε:

Ρε το είπα και πριν: Η πορνεια είναι κατι συνδεδεμένο με το ανθρώπινο γένος (δυστυχώς ή ευτυχώς).Αλλο πράγμα όμως η άλλη που γίνεται ερωτική εργάτρια και άλλο να της λενε ελα απο Μολδαβια να φυλας γερους και να καταληγει σε μπουρδελο στη Βαθης διχως να της το εχουν πει.

Εδω λοιπόν είναι η βασική διαφωνία μας.Οχι μόνο δεν τους το έχουν κρύψει τι δoυλιά θα κάνουν στη χώρα που θα τις πάνε αλλά κάνουν ουρά οι υποψηφιες.Ειτε το πιστεύεις είτε όχι....είται εινα δίκαιο η άδικο έτσι έχουν τα πράγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 29 Μαρ 2015, 15:31

Και σου ξαναπαντώ: Σε αρκετές το έχουν πει και σε ΑΡΚΕΤΕΣ δεν έχουν πει ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕΤΑ.
Το γεγονός πως αρκετές το κάνουν με τη θέληση τους, δεν είναι δυνατόν να σε κάνει να πιστεύεις πως δεν υπάρχουν και σκλάβες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 29 Μαρ 2015, 15:46

mnimes_istorikes έγραψε:
Diego έγραψε:
mnimes_istorikes έγραψε:

Εδω λοιπόν είναι η βασική διαφωνία μας.Οχι μόνο δεν τους το έχουν κρύψει τι δoυλιά θα κάνουν στη χώρα που θα τις πάνε αλλά κάνουν ουρά οι υποψηφιες.Ειτε το πιστεύεις είτε όχι....είται εινα δίκαιο η άδικο έτσι έχουν τα πράγματα.

Εγώ διαφωνώ και με τους δυό σας.

Και εν γνώσει της να έρθει, αν ο διακινητής (δλδ αυτός που πήγε και την βρήκε στην Μολδαβία και κανόνισε πως θα έρθει, κάτι για το οποίο την χρεώνουν) και o μαστρωπός της δεν την δηλώσουν νόμιμα ως ιερόδουλη, αλλά απλά την έχουν να κάνει βύζιτες, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και στερώντας έσοδα απο το κράτος, παράλληλα συντηρώντας μια ολόκληρη σειρά παρελκόμενων ατόμων του υποκόσμου, τότε υπάρχει προφανώς θέμα, και το θέμα αυτό λέγεται trafficking.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Κοινωνία”