serial killer

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: serial killer

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μάιος 2019, 22:50

Τι γυφταριό, Θεά μου, ετούτη η ΕΛ ακροδεξιά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2019, 00:18

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δε βγαίνει από πουθενά η σύνδεση που προσπαθείς να κάνεις. Έστω κι αν ο ψυχοπαθής ήταν μέλος του ΑΚΕΛ αυτό δε σημαίνει τίποτα. Όπως τίποτα δε σημαίνει κι αν ήταν μέλος οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος.
Η ψυχοπάθειες δεν περιορίζονται από ιδεολογικά όρια ούτε και είναι πάντοτε φανερές. Ο δράστης ήταν αξιωματικός με άψογο μητρώο και τα ψυχομετρικά τεστ που υποβλήθηκε κατά την είσοδο του στη σχολή δεν έδειξαν ψυχοπαθολογία, αλλιώς θα τον απέρριπταν.
Το τι τον ώθησε να προβεί στις πράξεις του δεν έχει να κάνει με την όποια πολιτική του ταυτότητα, αλλά με όλα εκείνα που επηρέασαν τον ψυχισμό του σε κάποια περίοδο της ζωής του και που θα ανακαλύψουν οι ψυχίατροι που θα τον εξετάσουν.
Γι' αυτό είναι τουλάχιστον αστεία η προσπάθεια να συνδεθεί με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ώστε τραβώντας την περίπτωση από τ' αυτιά να καταλογιστούν ευθύνες όχι στην ψυχική νόσο του δράστη αλλά να ενοχοποιηθεί η ιδεολογική του ταυτότητα που είναι σύμφυτη με τη νόσο του, σύμφωνα με τη συλλογιστική ηλιθίων που νομίζουν ότι απευθύνονται σε νοητικά ισότιμους τους.
Με δυο λόγια θα έλεγα να μην το παραγαμάμε με τη χρησιμοποίηση της αβάσιμης θεωρίας του Λαμπρόζο, για την εγκληματική φυσιογνωμία, προσαρμόζοντας την στην ιδεολογική ταυτότητα του πολιτικού μας αντιπάλου.
Αλλού αυτοί οι συνειρμοί μπορεί να γίνονται δεκτοί με ενθουσιασμό, στο ελεύθερο όμως όχι.

Υ.γ. Οι χαρακτηρισμοί δεν αφορούν εσένα Πλούτωνα αλλά όσους σε παρέσυραν σε αυτό τον τρόπο σκέψης πάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Εντάξει έκανες ένα συλλογισμό, δεν έπεσες σε βρισιές, όπως ποτέ δεν κάνω και εγώ εξ άλλου, εν αντιθέση με την πάγια τακτική της αριστεράς που ότι δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει με τον λόγο και επιχειρήματα ΑΠΛΑ το βρίζει και το λασπώνει.... έξυπνος είσαι περίπου κατάλαβες ότι δεν ήθελα βέβαια να δώσω πολιτικό χρώμα στην ψυχοπάθεια.

Αλλά να δείξω τον διαφορετικό τρόπο σκέψης για το ίδιο περιστατικό ανάλογα με το σε τι πολιτικό χώρο είναι ενταγμένος ο δράστης.

Δηλαδή είσαι κομμουνιστής το έγκλημα που κάνεις οφείλεται σε ψυχοπάθεια, είσαι ακροδεξιός το ίδιο έγκλημα οφείλεται στο ότι ο χώρος παράγει εγκληματίες.

Και σ αυτό παρά την προσπάθειά σου δεν απέφυγες και εσύ να είσαι υπεράνω των ιδεοληψιών σου. Πρόσεξε αναφέρεσαι συνέχεια

δε σημαίνει κι αν ήταν μέλος οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος.

Δεν πάει η γλώσσα σου να προσδιορίσει πχ το ΕΛΑΜ

οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος

Όχι συγκεκριμένα διότι αν γίνει συγκεκριμένο τότε ένα πχ έγκλημα του ΕΛΑΜ ή άλλης ακροδεξιάς περιοχής θα σήμαινε ότι το έκανε ένας ψυχοπαθής όχι η εγκληματική ακροδεξιά.... :D και κατ επέκταση το έγκλημα Φύσσα έγινε από ένα οξύθυμο, θολό μυαλό και όχι από την ΧΑ συνολικά.

Πάντως εγώ στο στρατό τους έβρισκα σχεδόν όλους διαταραγμένους ψυχικά.Ήταν ένας χαρακτηριστικός καραβανάς που είχε γίνει αξιωματικός με τα χρόνια,που έστριβε το καλαμάκι στον καφέ για να μη μπουν μέσα μύγες(!).Ένας άλλος που ήταν καλό παιδί κατά τ'άλλα, διάβαζε άννα τζιροπούλου ευσταθίου από τις εκδόσεις του άδωνι και μου πρότεινε να κάνω το ίδιο για να δω το μεγαλείο του ελληνισμού.Η συγκεκριμένη κάποτε είχε πει για παράδειγμα ότι τα τουρκικά είναι ελληνικά(!).Δε θα παώ στα πολιτκά γιατί άκουσα και το τρομερό "Φαντάζεται πως θα ήταν η Ελλάδα αν είχε νικήσει ο Χίτλερ τον πόλεμο;''.Ένας άλλος κουτοπόνηρος που μέσες άκρες μου φερόταν από τυπικά μέχρι με συμπάθεια,μόλις κατάλαβε ότι είμαι προς τα αριστερά άλλαξε η συμπεριφορά του προς το χειρότερο.Μια φορά μου είπε όταν έφευγε και εγώ είχα σκοπιά "Άμα δεις κανά συριζαίο ρίξε στο ψαχνό" μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Βλέπω είσαι αντιμιλιταριστής ΜΠΡΑΒΟ σου.

Φαντάζομαι θα είσαι εξ ίσου αντιμιλιταριστής και με τον Κόκκινο στρατό.

Δηλαδή πιστεύεις ότι Κόκκινο στρατό δεν εκπαιδευότανε το προσωπικό και οι αξιωματικοί με ίδιες ή ακόμα χειρότερες μεθόδους;

Ή οι Κόκκινοι στρατιώτες μαζεύουν λουλούδια στους αγρούς για να στολίσουν το κρεββάτι τους και την υπόλοιπη μέρα παίζουν σκάκι, διαβάζουν, βλέπουν ποιοτικές ταινίες, ακούνε κλασική μουσική και κάνουν μαθήματα για εκμάθηση ξένων γλωσσών.... κάπως έτσι περνά ο καιρός του Κόκκινου στρατιώτη;

Στις τοποθετήσεις με βλακώδεις βρισιές δεν είναι ανάγκη να απαντήσω.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 04 Μάιος 2019, 01:33

Υπηρέτησα τη θητεία μου και έκανα ένοπλες υπηρεσίες κανονικά,ποτέ δεν υπήρξα αντιρρησίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2019, 12:39

'71 έγραψε:Υπηρέτησα τη θητεία μου και έκανα ένοπλες υπηρεσίες κανονικά,ποτέ δεν υπήρξα αντιρρησίας.

Για να πούμε την αλήθεια οι κομμουνιστικοί στρατοί έχουν πλεονεκτήματα έναντι των δυτικών στρατών.

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Μάιος 2019, 12:42

Να μπει και στο νήμα με τα εγκλήματα τωνε γκομμουνιστώνε.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 04 Μάιος 2019, 18:14

pluton έγραψε:
'71 έγραψε:Υπηρέτησα τη θητεία μου και έκανα ένοπλες υπηρεσίες κανονικά,ποτέ δεν υπήρξα αντιρρησίας.

Για να πούμε την αλήθεια οι κομμουνιστικοί στρατοί έχουν πλεονεκτήματα έναντι των δυτικών στρατών.

Εικόνα

Χεχε,οκ αλλά εγώ ελληνικό στρατό πήγα.Κομμουνιστικό δεν το λες.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Μάιος 2019, 18:23

Λαχούρ ,ν' αρχίσω τα εφεδριλίκια ή να περιμένω λίγο καιρό ακόμα ; Από χτες ξύνομαι :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”