Diadochos έγραψε:Τατού, μπαν.
τώρα που μου το θύμισες αυτό πρώτη φορά το βλέπω στο εξωτερικό. Έχω δει άτομα που έχουν σε όλο τους το σώμα τατού, μέχρι και στο κεφάλι. Έλεος σαν μεταλλαγμένοι είναι.

Diadochos έγραψε:Τατού, μπαν.

Diego έγραψε:Στα σοβαρά τώρα:Αν πείσεις έστω και το 50% του γυναικείου πληθυσμού ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, θα είναι μεγάλη επιτυχία.Αλλά μέχρι εκεί μπορεί να πάει το πράγμα.

Metranion έγραψε:Diadochos έγραψε:Τατού, μπαν.
τώρα που μου το θύμισες αυτό πρώτη φορά το βλέπω στο εξωτερικό. Έχω δει άτομα που έχουν σε όλο τους το σώμα τατού, μέχρι και στο κεφάλι. Έλεος σαν μεταλλαγμένοι είναι.

Diadochos έγραψε:Η στολή, είναι το βέλτιστο λειτουργικά ένδυμα.
Την στολή την φοβούνται όσοι δεν έχουν προσωπικότητα και προσπαθούν να καλύψουν το κενό αυτό με λαηφστιλίστικα τερτίπια. Και οι πλούσιοι την φοβούνται, γιατί δεν θα μπορούν να ξεχωρίζουν.
Αυτές οι δύο άνωθεν κατηγορίες έχουν δημιουργήσει και στηρίζουν την δικτατορία του λάηφσταηλ, ένα ασφυκτικό πλαίσιο όπου οι πάντες κρίνονται απο το πόσο καλά μπορούν να ακολουθούν τις επιταγές των ιερέων αυτής της μιερής αίρεσης.

mitsokollias έγραψε:Κοιτάτε ,επειδή τη στολή την έζησα κάμποσα χρόνια (κοστούμια-γραβάτες), κάποια στιγμή παύεις να την παλεύεις.

Χαοτικός έγραψε:Η στολή είναι για τη δουλειά. Στον ελεύθερο χρόνο σου βάζεις ότι θες και πας και όπου θες.