Αίγυπτος,Ινδία,Νεοπαγανισμός, Σατανισμός
-
Σικελιώτης
- Basic poster

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Αίγυπτος,Ινδία,Νεοπαγανισμός, Σατανισμός
η μαλακία που δέρνει το 93%. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Το πρώτο ερωτημά μου είναι γιατί αυτή η Νέα Τάση ασχολείται με τη Θρησκεία και όχι τον Πολιτισμό;
Έχετε δει ποτέ κάποιον από τους υμνητές της Πατρώας Θρησκείας να ανοίγει θέματα για το Σωκράτη, τον Αριστοτέλη ή τον Θουκιδίδη
χωρίς Μεταφυσική άποψη; Ή να υμνεί τους αγώνες του Έθνους; π.χ την εποποιία του 40; Ή να παλεύει για την ελληνική γλώσσα απέναντι
στα ψέματα των Φοινικιστών; Ή για τη συνέχεια του ελληνικού έθνους, που η Νέα Τάξη θέλει να περάσει; Και τη σχέση έχει η Αίγυπτος, η Βαβυλώνα, οι Ασσύριοι και οι Χαλδαίοι με τους Ελληνες; Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν το Δωδεκάθεο, οι νέοι το Χριστιανισμό. Τι θέλει η Αίγυπτος και η εβραϊκή Φοινίκη ανάμεσα;
Εκτός αν συμφωνούν με τα παραπάνω..
Έχετε δει ποτέ κάποιον από τους υμνητές της Πατρώας Θρησκείας να ανοίγει θέματα για το Σωκράτη, τον Αριστοτέλη ή τον Θουκιδίδη
χωρίς Μεταφυσική άποψη; Ή να υμνεί τους αγώνες του Έθνους; π.χ την εποποιία του 40; Ή να παλεύει για την ελληνική γλώσσα απέναντι
στα ψέματα των Φοινικιστών; Ή για τη συνέχεια του ελληνικού έθνους, που η Νέα Τάξη θέλει να περάσει; Και τη σχέση έχει η Αίγυπτος, η Βαβυλώνα, οι Ασσύριοι και οι Χαλδαίοι με τους Ελληνες; Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν το Δωδεκάθεο, οι νέοι το Χριστιανισμό. Τι θέλει η Αίγυπτος και η εβραϊκή Φοινίκη ανάμεσα;
Εκτός αν συμφωνούν με τα παραπάνω..
0 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Γιατί δεν έβαλες ως επιλογή ΚΑΙ τον Χριστιανισμό; Ε; Γιατί μάστορα; 

0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Nandros
- Crazy poster

'
Ερώτηξη: Ποιος οδηγεί τους Έλληνες σε λάθος μονοπάτι;
Απάντηξη: Ο χριστιανισμός φυσικά. Από τότε που μας ανάγκασαν να γίνουμε χριστιανοί χάσαμε τα πάντα, γίναμε ένας ασήμαντος λαός!
.
Ερώτηξη: Ποιος οδηγεί τους Έλληνες σε λάθος μονοπάτι;
Απάντηξη: Ο χριστιανισμός φυσικά. Από τότε που μας ανάγκασαν να γίνουμε χριστιανοί χάσαμε τα πάντα, γίναμε ένας ασήμαντος λαός!
.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

εκανε μια ωραια παρατηριση ο nandros αλλα αμφιβαλω αν εχει και την σωστη απαντηση
αν την εχει ..του βγαζω το καπελο μου
αν την εχει ..του βγαζω το καπελο μου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Nandros
- Crazy poster

Σικελιώτης έγραψε:Θυσίες στον ΒΑΑΛ.
Ποιον ΒΑΑΛ βρε αμόρφωτε, άσχετε, ατσούμπαλε, αγεωγράφητε, αμαθέστατε, αγράμματε, άμυαλε, άμπαλε!
Κανίβαλοι της Καραϊβικής είναι!
.
0 .