-Βοηθησε στη συλληψη του αιρεσιαρχη-διαβρωτη της πατρογονικης πιστης των ισραηλινων Ιησου Χριστο
-Ηταν πατριωτης που ηθελε την απελευθερωση της πατριδας του σε αντιθεση με τον προοδευτικουλη-ανεκτικουλη Χριστο που δεν ανακατευοταν με τα πολιτικα και απευθυνοταν σε ολους τους ανθρωπους
-Ηταν νοικοκυρης και σε αντιθεση με τους αλλους μαθητες που παρατησαν οικογενειες και δουλειες για να ακολουθουν τον χιπη, τον κατεδωσε και τσεπωσε 30 αργυρια για την οικογενεια του.
Νομιζω ειναι ενσαρκωση του τριπτυχου Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια, σε αντιθεση με τον πολιπολιτιζμικουλη, αντιγιαχβε Χριστο, ο οποιος εκτος των αλλων πρεπει να ηταν και λιγο ροζουλι στα οικονομικα ζητηματα αν κρινω απο το ματσουκι που εριξε στους ανθρωπους της αγορας που ηθελαν να δημιουργησουν θεσεις εργασιας και φορολογικα εσοδα πουλωντας στους ναους.
Γιατι η Δεξια δεν τον εχει κανει ηρωα και προσκυνα τον εθνοπροδοτη Χριστο?
Ιουδας, ενας μεγαλος παραδοσιοκρατης/εθνικιστης
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: Ιουδας, ενας μεγαλος παραδοσιοκρατης/εθνικιστης
Στο μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι αν ο Ιουδας ζουσε σημερα στην Ελλαδα τοτε θα ηταν μελος του νουδουλικου τρουθτιμ και θα μας επριζε τα οργανα με τα ποστερακια του
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
feanor
- Rookie poster

Ομολογουμένως, μια οπτική που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό
Αφού γίνεται πολλές φορές η ταύτιση Ιούδα -Εφιάλτη μπορούμε να πούμε ότι οι δυο τους αποτελούν τις δύο όψεις του νομίσματος της ρουφιανιας.
Ιουδας: Εθνικι ρουφιανος
Εφιάλτης: Αντιφα ρουφιανος
Αφού γίνεται πολλές φορές η ταύτιση Ιούδα -Εφιάλτη μπορούμε να πούμε ότι οι δυο τους αποτελούν τις δύο όψεις του νομίσματος της ρουφιανιας.
Ιουδας: Εθνικι ρουφιανος
Εφιάλτης: Αντιφα ρουφιανος
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Αν διαβάσεις προσεκτικά την αγία γραφή λέει ότι κρεμάστηκε από ένα δέντρο και πετάχτηκαν τα άντερά του έξω, δεν ξέρω κανέναν να κρεμιέται και να του πετάγονται τα άντερα απ έξω, προφανώς τον κρέμασαν κιόλας.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Προφανως ο εν λογω νοικοκυρης εκτελεσθηκε φρικτα απο τα μελη κουμουνοσυμμοριας του αναρχοαπλυτου Ιεσουα Γκα-Νοζρι
Παιζει να υπηρχε στην υποθεση και ενα κονσερβοκουτι
Παιζει να υπηρχε στην υποθεση και ενα κονσερβοκουτι

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:-Βοηθησε στη συλληψη του αιρεσιαρχη-διαβρωτη της πατρογονικης πιστης των ισραηλινων Ιησου Χριστο
-Ηταν πατριωτης που ηθελε την απελευθερωση της πατριδας του σε αντιθεση με τον προοδευτικουλη-ανεκτικουλη Χριστο που δεν ανακατευοταν με τα πολιτικα και απευθυνοταν σε ολους τους ανθρωπους
-Ηταν νοικοκυρης και σε αντιθεση με τους αλλους μαθητες που παρατησαν οικογενειες και δουλειες για να ακολουθουν τον χιπη, τον κατεδωσε και τσεπωσε 30 αργυρια για την οικογενεια του.
Νομιζω ειναι ενσαρκωση του τριπτυχου Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια, σε αντιθεση με τον πολιπολιτιζμικουλη, αντιγιαχβε Χριστο, ο οποιος εκτος των αλλων πρεπει να ηταν και λιγο ροζουλι στα οικονομικα ζητηματα αν κρινω απο το ματσουκι που εριξε στους ανθρωπους της αγορας που ηθελαν να δημιουργησουν θεσεις εργασιας και φορολογικα εσοδα πουλωντας στους ναους.
Γιατι η Δεξια δεν τον εχει κανει ηρωα και προσκυνα τον εθνοπροδοτη Χριστο?
Εσύ τί είσαι από τα παραπάνω;
Είσαι πατριώτης και εθνικιστής;
Εσύ δεν ήσουνα καρα-αριστερός κομμουνιστής;
Βρίζουμε και τους χίπιδες τώρα;
Τρελό δούλεμα πέφτει από όλους κα μετά με ρωτάει o feanor τί είμαι εγώ...
Ξέχασες να αναφέρεις κάτι για τον Ιούδα. Ήταν καραπροδότης χαφιές των παπάδων.
0 .
..
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Metranion έγραψε:Αν διαβάσεις προσεκτικά την αγία γραφή λέει ότι κρεμάστηκε από ένα δέντρο και πετάχτηκαν τα άντερά του έξω, δεν ξέρω κανέναν να κρεμιέται και να του πετάγονται τα άντερα απ έξω, προφανώς τον κρέμασαν κιόλας.
Σαν τον Αρειο στο Βυζαντιο που πεθανε οταν πηγε να χεσει και εχεσε τα αντερα του
ВладимирВладимирович έγραψε:Στο μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι αν ο Ιουδας ζουσε σημερα στην Ελλαδα τοτε θα ηταν μελος του νουδουλικου τρουθτιμ και θα μας επριζε τα οργανα με τα ποστερακια του
Με τι καρδια ρε Ιουδα
Στην Γεθσημανη μπηκες
Και εβαλες στη φυλακη
Τους Χριστιανους αλητες
Γεια σας Φαρισαιοι
Ιουδαοι και Ρωμαιοι

0 .