Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 04 Μαρ 2017, 08:44
Δεν ξέρω τί σημαίνει προσηλυτισμός για τον καθένα...
Αυτή η θρησκεία εκμεταλλεύεται και καταστρέφει φτωχαδάκια με τα δόγματά της, αν και η πλειοψηφία των μαρτύρων του Ιεχωβά είναι ευκατάστατοι και επιχειρηματίες...
Εννοείται βέβαια ότι αντιτίθεται στα συμφέροντα του ελληνικού έθνους. Μπρουκλυνιά, αμερικανιά πλούσιων μασώνων...
Φύγανε οι προτεστάντες από εδώ και πήγανε στην Νέα Γη της Επαγγελίας, την Αμέρικα. Ε, εκεί φτιάξανε τις αιρετικές θρησκείες τους οι οποίες ισχυρίζονται ότι αποκαθιστούν την αξία της "παλαιάς διαθήκης", που οι <<ψευτοχριστιανοί>> ορθόδοξοι και καθολικοί είχαν απορρίψει. Και μετά ξεκινήσαν σαφάρι να διαλύσουν τα ευρωπαικά έθνη και τις εθνικές τους θρησκείες, με την <<ΑΛΗΘΕΙΑ>> όπως την ονομάζουν. Μόνο που η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι βγάζουν τρελό χρήμα και δουλεύουν τα πρόβατούς τους, αλλάζοντας τα δόγματά τους όποτε γουστάρουν αφού ισχυρίζονται ότι είναι οι μόνοι αντιπρόσωποι του Θεού πάνω στην Γη...
Το αστείο είναι που αυτοί οι κύριοι διαφημίζουν το κυνήγι του Μεσαιώνα κτλ και φέρονται στους πιστούς τους με τον ίδιο τρόπο που κατηγορούν τους καθολικούς.
Εμένα προσωπικά μου καταστρέψανε την οικογένεια με το δηλητήριό τους...
Εάν νομίζει κανείς πάντως ότι θα ωφεληθεί και θα του προσφέρουν αμερικάνικο μισθό σε αμερικάνικη εταιρεία, γυναίκες, αμάξι κτλ ας πάει...
0 .
..