Θεία κοινωνία .... κανιβαλισμός!
-
tanipteros
- Basic poster

Re: Θεία κοινωνία .... κανιβαλισμός!
το βίωμα της εξόδου της ψυχής από το σώμα και η επιστροφή του πίσω σε αυτό είναι το ίδιο είτε κάποιος είναι χριστιανός είτε όχι.
0 .
ΦΩΣ !!! 

-
θύραθεν
- Rookie poster

Η διαφωνία μου έγκειται στο εισαγωγικό στάδιο ως προς τον τρόπο καθαρισμού της αύρας πριν το "ταξίδι". Ο χριστιανισμός έχει την φρονιμάδα να προετοιμάσει κάθε χριστιανό για την "κάθαρση", τον εξαγνισμό και κατόπιν να "οδεύσει" για το " ταξίδι" στην ένωση ("μέθεξη") με τις άκτιστες "ενέργειες" ή την... Βασιλεία των "Ουρανών".
Χωρίς τον κατάλληλο οδηγό δεν πρέπει να επιχειρούνται "ταξίδια" ή "πορείες". Οι κίνδυνοι είναι ασυναγώνιστοι. Οι αυτοσδεδιασμοί και η φαντασία με πρακτικές αφελείς ή επισφαλείς δεν προστατεύουν τελικά από αστρικές οντότητες και αστρικές "επιθέσεις".
Ίσως πρέπει να αναχθούμε σε άλλο νήμα γι' αυτά
Χωρίς τον κατάλληλο οδηγό δεν πρέπει να επιχειρούνται "ταξίδια" ή "πορείες". Οι κίνδυνοι είναι ασυναγώνιστοι. Οι αυτοσδεδιασμοί και η φαντασία με πρακτικές αφελείς ή επισφαλείς δεν προστατεύουν τελικά από αστρικές οντότητες και αστρικές "επιθέσεις".
Ίσως πρέπει να αναχθούμε σε άλλο νήμα γι' αυτά
0 .
-
tanipteros
- Basic poster

σε μένα συνέβη φυσικά χωρίς να το επιχειρήσω ή να το επιδιώξω.
Όσα αφορούν αυτά που λέει ο John Opsopaus έχει και στάδιο κάθαρσης.
Όσα αφορούν αυτά που λέει ο John Opsopaus έχει και στάδιο κάθαρσης.
0 .
ΦΩΣ !!! 

-
micro
- Basic poster

χαχα οσοι κανουνε ... "αστρικες προβολες" εχουνε τη φαντασια τους, ή φαντασιοπληξια τους καλυτερα, μαλλον υπεραναπτυγμενη!
ποιος τον πρωτοεβγαλε τον ορο και ποτε, θα ηθελα να ηξερα!
ποιος τον πρωτοεβγαλε τον ορο και ποτε, θα ηθελα να ηξερα!
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τι ταξιδια και βασιλεια ρε παιδια. Δεν υπαρχουν αυτα που λετε.
Καλα, το γεγονος οτι ολα αυτα δεν διαπιστωνονται εμπειρικα δεν σας εχει αλλαξει τα μυαλα τοσα χρονια?
Καλα, το γεγονος οτι ολα αυτα δεν διαπιστωνονται εμπειρικα δεν σας εχει αλλαξει τα μυαλα τοσα χρονια?
0 .
-
tanipteros
- Basic poster

Λαχουρένιε εγώ για μια φορά στην ζωή μου είχα κάνει αστρική προβολή.... όσες άλλες φορές προσπάθησα ήταν απλά όνειρα...
0 .
ΦΩΣ !!! 

-
tanipteros
- Basic poster

-
θύραθεν
- Rookie poster

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.
θύραθεν έγραψε:Κι όλη αυτή η παρεξήγηση, γιατί δεν κατανοείται το μυστήριο των λόγων "... η σαρξ μου αληθώς εστί βρώσις, και το αίμα μου αληθώς εστί πόσις" Ιω. 6,55. Έχουμε λοιπόν τον λόγο του Ιησού που γνώριζε τί θα λογίζονταν στη συνέχεια οι ακούοντες τέτοια πρωτοφανή "σκληρός εστίν ούτος ο λόγος. Τίς δύναται αυτού ακούειν;", όπως και με τα ακατανόητα στα αυτιά του Νικοδήμου λόγια "εάν μη τις γεννηθή άνωθεν, ου δύναται ιδείν την βασιλείαν του Θεού", αποκρίνεται ο Νικόδημος "πώς δύναται άνθρωπος γεννηθήναι ωέρων ων, μη δύναται εις την κοιλίαν της μητρός αυτού δεύτερον εισελθείν και γεννηθήναι;" Ιω. Κεφ. 3, στίχ. 4-5.
Η κάποια εξήγηση για τα ανεξήγητα απαντάται "ει τα επίγεια είπον υμίν και ου πιστεύετε, πώς εάν είπω υμίν τα επουράνια, πιστεύσετε;"
Εξάλλου εις επίρρωσιν του λόγου του που δίνει να κατανοηθεί το διαφορετικό του θεανθρωπίνου "άρτου" (σώμα-αίμα), επικυρώνει το μυστηριώδες λογίδριο με "η σαρξ ουκ ωφελεί ουδέν." δείχνωντας πως διαφέρει από την κοινή σάρκα η δική του θεανθρώπινη που κατά μυστηριώδη τρόπο η "σαρξ" αληθώς εστί βρώσις... κλπ". Και του αποστόλου " σαρξ και αίμα βασιλείαν Θεού κληρονομήσαι ου δύναται", για να καταστεί φανερό πως η "σάρκα" του θεανθρώπου δεν είναι σάρκα ανθρώπινη, αλλά "αληθώς εστί βρώσις " κι όχι νεκροφαγία, κανιβαλλισμός, πτωματοφαγία...
0 .
-
tanipteros
- Basic poster

Αυτά που περιγράφει ο Άγιος Νήφων μου θυμίζουν τελετές των Τιτάνων δλδ των Κρονίων.
Παλαιότερα οι Τιτάνες τεμαχήσαν τον Διόνυσο και τον φάγανε και αυτός αναστήθηκε από τον Δία.
Παλαιότερα οι Τιτάνες τεμαχήσαν τον Διόνυσο και τον φάγανε και αυτός αναστήθηκε από τον Δία.
0 .
ΦΩΣ !!! 

-
tanipteros
- Basic poster

τέλος πάντων.... ανακαλώ το αρχικό μου ποστ για σύνδεση της Θείας κοινωνίας με τον κανιβαλισμό.
και αυτό γιατί αυτά που λέει ο Άγιος Νήφων περί μορφής μάυρης και φωτεινής των αμαρτωλών το έχω βιώσει και γω.
και γω έχω δει ανθρώπους που ήταν μαύροι σαν αράπηδες στην όψη αλλά τότε που τα έβλεπα αυτά ήταν στον δρόμο όχι μέσα στην εκκλησία. Απλά δεν είχα συνδέσει τις όψεις αυτές σαν την πνευματική εμφάνιση των ανθρώπων.
Τώρα κατάλαβα πως αυτές οι όψεις που έβλεπα ήταν το πνευματικό τους σώμα που είναι συνδεμένο με σκέψεις αμαρτωλές ή ενάρετες.
Οπότε ζητώ δημόσια συγνώμη και αναγνωρίζω το λάθος μου.
Να είστε καλά!
και αυτό γιατί αυτά που λέει ο Άγιος Νήφων περί μορφής μάυρης και φωτεινής των αμαρτωλών το έχω βιώσει και γω.
και γω έχω δει ανθρώπους που ήταν μαύροι σαν αράπηδες στην όψη αλλά τότε που τα έβλεπα αυτά ήταν στον δρόμο όχι μέσα στην εκκλησία. Απλά δεν είχα συνδέσει τις όψεις αυτές σαν την πνευματική εμφάνιση των ανθρώπων.
Τώρα κατάλαβα πως αυτές οι όψεις που έβλεπα ήταν το πνευματικό τους σώμα που είναι συνδεμένο με σκέψεις αμαρτωλές ή ενάρετες.
Οπότε ζητώ δημόσια συγνώμη και αναγνωρίζω το λάθος μου.
Να είστε καλά!
0 .
ΦΩΣ !!!