Μάρτυρες του Ιεχωβά

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μάρτυρες του Ιεχωβά

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 23 Μαρ 2017, 14:34

feanor έγραψε:Ναι τι να πω πάνω σε αυτά που λες; Σίγουρα υπάρχει έλλειψη παιδείας ΚΑΙ στον πολιτισμένο κόσμο πόσο μάλλον σε τριτοκοσμικές χώρες όπως αυτές από τις οποίες έρχονται οι μετανάστες. Όμως το να ζητάμε να τσουβαλιάσουμε όλον τον κόσμο και να τον ελέγχουμε με τη βία μας κάνει κάτι χειρότερο από ζώα. Γιατί τα ζώα δεν αποζητούν την αιχμαλωσία.

Απ' ότι φαίνεται ο λαός έχει δαιμονική φύση και δεν μπορεί να δεχθεί παιδεία, αλλά καταλαβαίνει μόνο μαστίγιο. Αυτό το ήξερε ο Μωυσής γι' αυτό έδωσε τον Μωσαικό Νόμο, για να αποφευχθεί η κατάσταση του χάους και να ελέγχεται το τσούρμο.

Όταν κυβερνάνε άτομα του λαού, η κατάσταση είναι χειρότερη. Για παράδειγμα αυτή η ολιγαρχία που έχουμε τώρα είναι δημοκρατική, άτομα του λαού κυβερνάνε και με την θέληση του λαού.

Φαίνεται ότι μέχρι τώρα δεν έχει έρθει αυτό που πιστεύουν κάποιοι ως ιδανική δημοκρατία, γιατί ο ίδιος ο λαός δεν το θέλει και δεν το μπορεί. Την δύναμη ο λαός την έχει και διαλέγει αυτό που ζούμε.

Δυστυχώς αυτό που φαίνεται να έχει αποτέλεσμα είναι μόνο η αυστηρότητα και μόνο έτσι προοδεύουν τα έθνη, σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Τουλάχιστον η οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά είναι σκληρή και έχει καταφέρει να φτιάξει υπάκουους ανθρώπους που δεν κάνουν εγκλήματα σε σχέση με τους ορθόδοξους.

Αντίθετα η Ορθοδοξία δεν νοιάζεται για την ποιότητα των πιστών της. Μόνο για τα λεφτά νοιάζονται.

Οι παπάδες που είναι ένα είδος υπό εξαφάνιση, προσπαθούν απεγνωσμένα να πιάσουν σφιχτά την νεολαία και να φανούν τρέντυδες που συμφωνούν με τα νέα ήθη. Αλλά και με αθειστική επιστήμη είναι φίλοι πλέον.

Άρα καλύτερα αυτοί που πιάνουν από το μαλλί κάποιους και νοιάζονται για την συμπεριφορά τους, καλύτερα οι σκληροί νόμοι παρά να νοιάζονται μόνο για τα λεφτά όλοι και να ζούμε σε ηθική παρακμή.

Τα κηρύγματα του Ιησού και του Βούδα απευθύνονται σε κλειστούς κύκλους ατόμων που θέλουν να μονάσουν, δεν είναι για το λαό. Ο λαός καταλαβαίνει μόνο τον τρόμο μιας θεοκρατίας.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 23 Μαρ 2017, 22:00

17|03|2017

Ρωσία: Να αναγνωριστούν ως «εξτρεμιστική οργάνωση» οι Μάρτυρες του Ιεχωβά

Εικόνα

Υπόμνημα για την απαγόρευση της λειτουργίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη χώρα κατέθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Οι αρχές μάλιστα ζητούν να αναγνωριστεί η θρησκευτική αίρεση ως «εξτρεμιστική οργάνωση».

Οκτώ περιφέρειες της Ρωσίας ήδη έχουν απαγορεύσει σε μέλη της αίρεσης να λειτουργούν ενώ έχει επίσης απαγορευθεί και η κυκλοφορία 80 βιβλίων σχετικών με την αίρεση.

Ωστόσο, η τελευταία αυτή απόφαση του υπουργείου έχει στόχο να περιορίσει τη δράση του κεντρικού πυρήνα των Μαρτύρων του Ιεχωβά που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη, τον οποίο από τις αρχές του 2016 οι αρχές είχαν προειδοποιήσει να σταματήσει την όποια «εξτρεμιστική δραστηριότητα».

Η αίρεση άσκησε έφεση στην απόφαση, η οποία απορρίφθηκε τον Ιανουάριο του 2017.

Οι ρωσικές αρχές εστιάζουν τη δράση τους στη λογοτεχνία και τα βιβλία της αίρεσης, αφού, όπως αναφέρουν, παραβιάζει το ρωσικό νόμο καθώς «απεικονίζει τις άλλες θρησκείες με αρνητική χροιά» ή επιχειρεί να πείσει τους άνδρες της χώρας να αποφύγουν τη στρατιωτική τους θητεία.

Η απαγόρευση αυτή, εφόσον τεθεί σε ισχύ, θα εμποδίσει 175.000 Μάρτυρες του Ιεχωβά να συναντώνται και να διανέμουν τα βιβλία τους νόμιμα.

http://www.iefimerida.gr/news/325606/ro ... toy-iehova
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 24 Μαρ 2017, 14:05

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΚΕΛΙΩΤΗ;;;!!! ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!!!

Καλά, τέτοιος παράδεισος είναι η Ρωσία που λύσανε όλα τα προβλήματα με τους ισλαμιστές και δεν είχαν τώρα με τι να ασχοληθούν παρά με τα ανθρωπάκια τους μάρτυρες του Ιεχωβά; Και τους λένε και εξτρεμιστέςς;;; Δηλαδή μαζί με τα έντυπα κουβαλάνε χειροβομβίδες και καλάζνικοφ;;;

Δεν πάμε καθόλου καλά!!! Ο κόσμος έλυσε τα προβλήματα της εγκληματικότητας, της παρανομίας, της κλεψιάς, των δυστυχημάτων, της εργασίας, της πολιτικής απάτης και θα ασχοληθεί με τους επικίνδυνους Μάρτυρες του Ιεχωβά!

ΥΓ
Φίλε Σικελιώτη θα σου ετοιμάσω σπέσιαλ θέμα για την <<Ορθοδοξία>>.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 24 Μαρ 2017, 19:53

Ο παππούς μου ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά και κάποιοι στην οικογένεια. Εγώ δεν έχω βαπτιστεί ποτέ ούτε είμαι αποστάτης.

Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Εντάξει, εννοείται πως όταν μιλάμε για την πνευματικά καταντημένη Ελλάδα, ότι θα βρούμε και σκάρτους μάρτυρες του Ιεχωβά που μπαίνουν στην οργάνωση για συμφέρον, να παντρευτούν κτλ

Όμως για να βάλουμε γενικά και παγκόσμια ένα Μάρτυρα του Ιεχωβά δίπλα σε ένα Ορθόδοξο και να συγκρίνουμε.

Ποιος σέβεται τον συνάνθρωπό του, τις ώρες κοινής ησυχίας, τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας; Ποιος πολίτης φέρεται με σεβασμό; Ας κάνουμε στατιστικές να δούμε τί θρήσκευμα έχουν όλοι οι νόμιμοι(δηλαδή οι πολιτικοί και οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα τσιράκια τους) και παράνομοι εγκληματίες. Πόσοι Μάρτυρες κάνουν κακό στον συνάνθρωπό τους και πόσοι ορθόδοξοι;;; Για να δούμε.

Και έχουν το θράσος κάποιοι να μιλάμε και για εξτρεμιστική οργάνωση και να βάζουμε ανθρώπους υπόδειγμα δίπλα στους γκέυ.

Ντροπή στους παπάδες, την Βαβυλώνα την Μεγάλη που σύντομα θα πληρώσει από τους εραστές της, δηλαδή τους πολιτικούς. Δεν ενδιαφέρθηκαν για την ποιότητα της κοινωνίας και πάντα έγλυφαν τους δυνατούς για συμφέρον. Μόνο για λεφτά και εξουσία νοιάζονται.

Χτυπάνε τώρα οι καμπάνες και που χτύπανε τι; Υμνούνε το μαύρο χάλι και τον ξεπεσμό του κόσμου που ζούμε. Για τα πανηγύρια είστε εσείς οι παπάδες...

Και θα φέρετε εσείς και ο Πλεύρης την Χούντα; Αφού εσείς είστε φίλοι του Τσίπρα και του συστήματος. Μια γνωστή μου άνεργη πήγε για βοήθεια στην Μητρόπολη να βρει εργασία σε παιδικό σταθμό εργασίας και μόνο που δεν τις είπανε ότι υποκρίνεται. Αν ήταν λαθρομετανάστρια θα την φροντίζατε αφού τα έχετε πάρει από την Ευρωπαική Ένωση για την περίθαλψη και αποκατάσταση των λαθραίων. Φίλοι των Τούρκων ήσαστε, τσιφλικάδες.

Και τώρα που αρχίσανε οι εραστές σας να σας φτύνουν, πήγατε με την Χρυσή Αυγή και τον Πούτιν. Συμφεροντολόγοι δίχως ηθικές αξίες.

Μας έχετε πρήξει. Είστε όλοι απατεώνες μασώνοι, είτε αριστεροί είτε δεξιοί. Πλεύρηδες, Τσίπρες, διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος.

Και ας μάθει ο Πλεύρης ότι ο Ιησούς/Γεχοσουά που <<λατρεύει>> ότι είναι υιός του Γιαχβέ/Ιεχωβά που βρίζει στις <<επαναστατικές>> εκπομπές του.

Και αν δεν το ήξερε ας ρώταγε ή ας διάβαζε την Καινή Διαθήκη...

Έλεος...
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Μαρ 2017, 20:29

Χρίστος Έλ έγραψε:Ο παππούς μου ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά και κάποιοι στην οικογένεια. Εγώ δεν έχω βαπτιστεί ποτέ ούτε είμαι αποστάτης.

Δηλαδή είσαι μάρτυρας του Γιαχβέ;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 24 Μαρ 2017, 20:46

Σήμερα έφαγα το 4ο πέσιμο απο Γιαχωβά μέσα σε 4 χρόνια.

Την 1η φορά ήταν 2 νεαρές που μου χτύπησαν την πόρτα και μου έδωσαν έναν πάκο διαφορετικά γιαχωβάδικα φυλλάδια.

Την 2η ήταν ένας κατά τα άλλα σοβαρός θαμώνας της Κνάιπε (μπυραρίας) της γειτονειάς. Άργησε να εδκηλωθεί κανένα 3μηνο, αλλά στο τέλος το έσκασε το παραμύθι.

Την 3η ήταν μια τρομακτική γιαγιά που είχε βάρδια στον Ηλεκτρικό. Περίμενα το τραίνο και έρχεται και με λέει "πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι δίκαιος;" Ντράπηκα να την σιχτιρίσω γιατί ήταν καμιά 70φεύγα. Μετά με λέει "μπορώ να έρθω μαζί σου στο τραίνο;" Δεν μιλάω. Έρχεται μαζί μέσα στο τραίνο. Λέει, "υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για τον κόσμο, και όλοι οι κακοί θα καούν στην κόλαση!". Αυτά τώρα 06:30 το πρωί, καθημερινή που πηγαίνω στην δουλειά. Αγριεύτηκα.

Σήμερα 4η φορά. Μπαίνω στο λεωφορείο, έρχεται ένας ξυνομούνης παππούς στην δίπλα θέση, 10 λεπτά διαδρομή, όλα καλά. Κάποια στιγμή με λέει θέλω να σε δώσω κάτι και μου πασάρει ένα φυλλάδιο με ζωγραφιές απο Π.Δ. και προβατάκια, με την κλασσική πρόσκληση για εκδήλωση/ομιλία/συζήτηση σε ξενοδοχείο ή σε χώρο τους.

Επίσης έχω παρατηρήσει αρκετούς Μορμώνους, έρχονται σε κάτι σαν φάση ιεραποστολή-ρίτσουαλ ενηλικίωσης. Κουστουμαρισμένοι, με ταμπελάκι με το ονοματεπώνυμό τους(!) στο πέτο, φέρνουν γύρες. Δεν τους έχω δει ποτέ όμως να μιλάνε με άλλους, ούτε και έχω ακούσει ποτέ από κανέναν να του έχουν πουλήσει πρόλογο.

Τέλος, βλέπω πολύ συχνά σε έναν σταθμό τραίνων 2-3 γερόντια με ένα μικρό στάντ και φυλλάδια για Κυρίους και Παναγίες. Αλλά δεν φαίνεται να την πέφτουν σε κόσμο. Δεν ξέρω τι είναι, μπορεί από καμιά Καθολική ή Προτεσταντική φραξιά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Μαρ 2017, 21:17

Ε ναι λες ένα απλά είμαι άθεος, μην προσπαθείς και τελειώνει το παραμύθι. Σε μένα δεν μου την έχει πέσει κανένας κεφτές από αυτούς, μόνο ένας τούρκος όταν του είπα ότι είμαι άθεος μου έκανε την επαναλαμβανόμενη μπούρδα που λένε οι πιστοί: Γιατί ο πίθηκος δεν μιλάει, δεν έχει νοημοσύνη, αφού ο άνθρωπος εξελίχθηκε;

Και έφαγε μια αποστομωτική απάντηση όπως πάντα, αυτός βέβαια συνέχιζε το βιολί του.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 25 Μαρ 2017, 06:06

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Σήμερα έφαγα το 4ο πέσιμο απο Γιαχωβά μέσα σε 4 χρόνια.

Την 1η φορά ήταν 2 νεαρές που μου χτύπησαν την πόρτα και μου έδωσαν έναν πάκο διαφορετικά γιαχωβάδικα φυλλάδια.

Την 2η ήταν ένας κατά τα άλλα σοβαρός θαμώνας της Κνάιπε (μπυραρίας) της γειτονειάς. Άργησε να εδκηλωθεί κανένα 3μηνο, αλλά στο τέλος το έσκασε το παραμύθι.

Την 3η ήταν μια τρομακτική γιαγιά που είχε βάρδια στον Ηλεκτρικό. Περίμενα το τραίνο και έρχεται και με λέει "πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι δίκαιος;" Ντράπηκα να την σιχτιρίσω γιατί ήταν καμιά 70φεύγα. Μετά με λέει "μπορώ να έρθω μαζί σου στο τραίνο;" Δεν μιλάω. Έρχεται μαζί μέσα στο τραίνο. Λέει, "υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για τον κόσμο, και όλοι οι κακοί θα καούν στην κόλαση!". Αυτά τώρα 06:30 το πρωί, καθημερινή που πηγαίνω στην δουλειά. Αγριεύτηκα.

Σήμερα 4η φορά. Μπαίνω στο λεωφορείο, έρχεται ένας ξυνομούνης παππούς στην δίπλα θέση, 10 λεπτά διαδρομή, όλα καλά. Κάποια στιγμή με λέει θέλω να σε δώσω κάτι και μου πασάρει ένα φυλλάδιο με ζωγραφιές απο Π.Δ. και προβατάκια, με την κλασσική πρόσκληση για εκδήλωση/ομιλία/συζήτηση σε ξενοδοχείο ή σε χώρο τους.

Επίσης έχω παρατηρήσει αρκετούς Μορμώνους, έρχονται σε κάτι σαν φάση ιεραποστολή-ρίτσουαλ ενηλικίωσης. Κουστουμαρισμένοι, με ταμπελάκι με το ονοματεπώνυμό τους(!) στο πέτο, φέρνουν γύρες. Δεν τους έχω δει ποτέ όμως να μιλάνε με άλλους, ούτε και έχω ακούσει ποτέ από κανέναν να του έχουν πουλήσει πρόλογο.

Τέλος, βλέπω πολύ συχνά σε έναν σταθμό τραίνων 2-3 γερόντια με ένα μικρό στάντ και φυλλάδια για Κυρίους και Παναγίες. Αλλά δεν φαίνεται να την πέφτουν σε κόσμο. Δεν ξέρω τι είναι, μπορεί από καμιά Καθολική ή Προτεσταντική φραξιά.

Σώπα ρε μεγάλε! 4η φορά μέσα σε 4 χρόνια που σου μίλησαν ΜτΙ. Τρομερό! Πάλι καλά που δεν στην πέσανε ληστές.

Οι άχρηστοι οι παπάδες που νοιάζονται μόνο για μισθό, σύνταξη θα έπρεπε να πηγαίνουν να κηρύττουν στον κόσμο και να νοιάζονται για το χάλι της κοινωνίας, έτσι όπως ήταν θεοκρατικές και θεοσεβούμενες οι κοινωνιές στην Βίβλο.

Οι ΜτΙ και οι Μορμόνοι πειράζουν κανένα και προκαλούν προβλήματα στην κοινωνία;;; Όχι οι ξεφτιλισμένοι οι ορθόδοξοι που είναι μέθυσοι, εγκληματίες, γουρούνια, ασεβείς δίχως τρόπους;;; Σε πειράζουν οι ήσυχοι άνθρωποι που φοράνε και ταμπελάκια;

Καλά δεν ντρέπεται αυτή η κοινωνία; Δεν πάνε να κρυφτεί σε καμμιά τρύπα από την ντροπή αυτό το γελοίο το παπαδαριό; Και άνοιξα χτες τηλεόραση και μίλαγε ένας τράγος, λίγα δευτερόλεπτα το κράτησα και είπε πως ο άνθρωπος είναι "εικόνα του Θεού"!

Ξεφτύλες! Εικόνα του Σατανά είναι! Ένα σκουλήκι είναι ήσυχο και έχει τρόπους, δεν έχει προκαλέσει καμμιά καταστροφή στον κόσμο, αυτό είναι εικόνα του Θεού!

Και κάνουν τις γελοίες λειτουργίες τους σε μια γλώσσα παλιά και ακαταλαβίστικη, της οποίας την επιβίωση δεν υπερασπίστηκαν και μάλιστα μιλάνε μπούρου μπούρου. Γι' αυτό υπάρχει η φράση "παπαδίζει". Δεν καταλαβαίνει ούτε αυτός τί λέει

Τον ηλίθιο τον παπά της γειτονιάς. Όλο για τους ΜτΙ έλεγε. Δεν τον νοιάζουν οι αλήτες με τα μηχανάκια και τα αμάξια, τα κωλόμπαρα, τα πρεζόνια της γειτονιάς. Φτου σας ξεφτύλες!

Είστε εσείς διδάσκαλοι και αναμορφωτές της κοινωνίας;;; Μπείτε στην τρύπα τράγοι γελοίοι βρωμιάρηδες και συμφεροντολόγοι ρασοφόροι.

Ένα μηδενικό η ορθοδοξία. Και αυτή η λιγδιασμένη πόρνη έχει γαντζώσει με τα νύχια της σφιχτά τα πόδια των πολιτικών, αλλά αυτοί φεύγουν και εκείνη σέρνεται στην λάσπη όπως κάθε πόρνη ξεφτιλισμένη.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 25 Μαρ 2017, 07:05

Χρίστος Έλ έγραψε:ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΚΕΛΙΩΤΗ;;;!!! ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!!!

Τα αναπτυγμένα κράτη σωστά πράττουν. Οι Ιεχωβάδες ασκούν πολιτική στο υπογάστριο κάθε χώρας. Γιατί δεν πηγαίνουν στο Ισραήλ να πείσουν τους νέους
να μη στρατεύονται;
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Μαρ 2017, 11:38

Χρίστος Έλ έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Σήμερα έφαγα το 4ο πέσιμο απο Γιαχωβά μέσα σε 4 χρόνια.

Σώπα ρε μεγάλε! 4η φορά μέσα σε 4 χρόνια που σου μίλησαν ΜτΙ. Τρομερό! Πάλι καλά που δεν στην πέσανε ληστές.

Οι άχρηστοι οι παπάδες που νοιάζονται μόνο για μισθό, σύνταξη θα έπρεπε να πηγαίνουν να κηρύττουν στον κόσμο και να νοιάζονται για το χάλι της κοινωνίας, έτσι όπως ήταν θεοκρατικές και θεοσεβούμενες οι κοινωνιές στην Βίβλο.

Οι ΜτΙ και οι Μορμόνοι πειράζουν κανένα και προκαλούν προβλήματα στην κοινωνία;;; Όχι οι ξεφτιλισμένοι οι ορθόδοξοι που είναι μέθυσοι, εγκληματίες, γουρούνια, ασεβείς δίχως τρόπους;;; Σε πειράζουν οι ήσυχοι άνθρωποι που φοράνε και ταμπελάκια;

Καλά δεν ντρέπεται αυτή η κοινωνία; Δεν πάνε να κρυφτεί σε καμμιά τρύπα από την ντροπή αυτό το γελοίο το παπαδαριό; Και άνοιξα χτες τηλεόραση και μίλαγε ένας τράγος, λίγα δευτερόλεπτα το κράτησα και είπε πως ο άνθρωπος είναι "εικόνα του Θεού"!

Ξεφτύλες! Εικόνα του Σατανά είναι! Ένα σκουλήκι είναι ήσυχο και έχει τρόπους, δεν έχει προκαλέσει καμμιά καταστροφή στον κόσμο, αυτό είναι εικόνα του Θεού!

Και κάνουν τις γελοίες λειτουργίες τους σε μια γλώσσα παλιά και ακαταλαβίστικη, της οποίας την επιβίωση δεν υπερασπίστηκαν και μάλιστα μιλάνε μπούρου μπούρου. Γι' αυτό υπάρχει η φράση "παπαδίζει". Δεν καταλαβαίνει ούτε αυτός τί λέει

Τον ηλίθιο τον παπά της γειτονιάς. Όλο για τους ΜτΙ έλεγε. Δεν τον νοιάζουν οι αλήτες με τα μηχανάκια και τα αμάξια, τα κωλόμπαρα, τα πρεζόνια της γειτονιάς. Φτου σας ξεφτύλες!

Είστε εσείς διδάσκαλοι και αναμορφωτές της κοινωνίας;;; Μπείτε στην τρύπα τράγοι γελοίοι βρωμιάρηδες και συμφεροντολόγοι ρασοφόροι.

Ένα μηδενικό η ορθοδοξία. Και αυτή η λιγδιασμένη πόρνη έχει γαντζώσει με τα νύχια της σφιχτά τα πόδια των πολιτικών, αλλά αυτοί φεύγουν και εκείνη σέρνεται στην λάσπη όπως κάθε πόρνη ξεφτιλισμένη.

Πρόσεχε τα λόγια σου αιρετικέ σατανά. Η Ορθοδοξία είναι η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, θεσμός με 2000 χρόνια ιστορία.

Αντίθετα, εσείς οι Γιαχωβούδες είστε παρίες, ξεφτίλες της κοινωνίας, μέλη μιας αστείας σέκτας.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Θεολογία”