O Ιησούς είχε σχέσεις με τη Μαγδαληνή

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: O Ιησούς είχε σχέσεις με τη Μαγδαληνή

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Μαρ 2018, 12:58

asevastos έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Λίγο σεβασμο ρε Ασεβαστε, παλιά και μεις εδώ που ημασταν αντιχριστοι λέγαμε καφριλες άλλα τώρα πρέπει να τηρουμε κάποιους κανόνες γιατί δεν είμαστε μια μικρη παρέα πια

μπα, ειμαι καφρος, cant help it. :pardon: ψαλιδιστε/πραξτε τα δεοντα. :dunno:

Ενταξει απλως καποια στιγμη θα αναγκαστουμε να ριξουμε καμπανες γιατι και για μας ειναι κοπος να φιλτραρουμε καθε ποστ ξεχωριστα για χριστοπαναγιες. Για αυτο φρονιμα ολοι μας.
1 .

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 21 Μαρ 2018, 13:07

γιατι σχεισεις μιλαμε; σεξουαλκιες;;;
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 21 Μαρ 2018, 15:15

Λαχουρένιος έγραψε:
asevastos έγραψε:μπα, ειμαι καφρος, cant help it. :pardon: ψαλιδιστε/πραξτε τα δεοντα. :dunno:
Ενταξει απλως καποια στιγμη θα αναγκαστουμε να ριξουμε καμπανες γιατι και για μας ειναι κοπος να φιλτραρουμε καθε ποστ ξεχωριστα για χριστοπαναγιες. Για αυτο φρονιμα ολοι μας.

Δεν νομίζω να πέσουν χριστοπαναγίες, αλλά πχ κάποιος μπορεί να θεωρεί τον πατροΚοσμά πράκτορα των Τούρκων και να φέρει στοιχεία που στηρίζουν την άποψή του. Τότε θα ξεσηκωθούν οι πιστοί και θα κραυγάζουν για βλασφημίες, παραβίαση ιερών και οσίων και πάει λέγοντας.
Παράλληλα οι πιστοί με τα γραπτά τους προσβάλουν την επιστήμη, γνώση, λογική και νοημοσύνη μας. Εμείς θα αντιδράσουμε και θα έχουμε τα ίδια: Κραυγές για βλασφήμιες, παραβίαση ιερών και οσίων και πάει λέγοντας.
Αν δε τύχει και μπει εδώ μέσα χριστιανός άλλου δόγματος ή μουσουλμάνος, τότε θα γίνει το έλα να δεις από τους θιγόμενους στις παραπάνω περιπτώσεις.
Και αυτά που περιγράφω έχουν γίνει και θα ξαναγίνουν.
.
1 .

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σουβλίτσα » 22 Μαρ 2018, 00:14

Και μετά μας φταίνε πάντα οι άλλοι, πάντα κάποιος άλλος, ε γι αυτό πάμε κατα κει που πάμε...
Τα σχόλια μόνο αν διαβάσει κανείς σε τέτοια θέματα θα καταλάβει γιατί έχουμε γίνει χειρότεροι από τους λεγόμενους τουρκόγυφτους, από τους γιουρούκους, από τους τσαντιρόγυφτους, γράφει ο καθένας τον εξυπνακισμό του και ακίζεται οτι είναι ο υπεργαμάουα τύπος/τύπισσα, ειρωνία και χλεύη-υψηλού τάχαμου επιπέδου πάντα, μην ξεχνιόμαστε, έχομε και ένα στάτους να παρουσιάσομε στον κοσμο που μας παρακολουθεί-πώς κάνουν οι γύφτοι που καμαρώνουν στους γάμους με την πρέζα και τα πιστολίδια, ε, ένα τέτοιο πράγμα, μετά μας (τους) φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Γράφει ο κάθε κατακαημένος και η κάθε κατακαημένη, που κατα βάθος θέλει να σου πει: ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΩ ΡΕ (βασικά, στο λέει και κατάμουτρα, από εκεί καταλαβαίνεις τον απόπατο αυτής της κοινωνίας), γράφει λοιπόν τα τσιτάτα του/της και ηδουνjίζεται, είναι σαν τη μ@λ@κία που τραβάνε μερικοί μπροστά στον καθρέπτη τους...
Τί, τί λέξεις είναι αυτές που χρησιμοποιώ ε? Ε, τί να κάνω, άλλοι είναι οι Φαρισαίοι ποζεράδες και ποζερούδες, εγώ είμαι μια αμαρτωλή που ψάχν την μετάνοια, οι "Θεοί" δεν έχουν ανάγκη, έχουν το τσαντίρι τους όπου "προσεύχονται" μεγαλόφωνα για τις αρετές τους.

Ουφ, δύσκολη μέρα σήμερα, καλά που έχω και το φόρουμ να με επαναφέρει στην πραγματικότητα.

:)
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 22 Μαρ 2018, 00:55

Δεν χρειάζεται να χάνουμε την ψυχραιμία μας και να παραλογιζόμαστε, απτη μεριά μου, αν σκανδάλισα κάπου την ιερή σας πίστη ζητώ συγγνώμη, με τον όρο όμως να συμφωνήσουμε τουλάχιστον όλοι σε αυτό : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ !
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σουβλίτσα » 22 Μαρ 2018, 01:18

nik_killthemall έγραψε:Δεν χρειάζεται να χάνουμε την ψυχραιμία μας και να παραλογιζόμαστε, απτη μεριά μου, αν σκανδάλισα κάπου την ιερή σας πίστη ζητώ συγγνώμη, με τον όρο όμως να συμφωνήσουμε τουλάχιστον όλοι σε αυτό : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ !

Την ψυχραιμία μας? Όχι, βέβαια, αυτή την κρατάμε για τις δύσκολες στην πράξη ημέρες της ζωής μας.
Άλλο ψυχραιμία άλλο αγανάκτηση.

Τώρα, θες να δούμε ποιός φταίει? Ας δούμε λοιπόν, όχι την κορυφή του παγόβουνου, να δούμε λίγο πιο μέσα.
Οι τσαντιρόγυφτοι και οι τσαντιρογύφτισσες καμουφλαρισμένοι με "prada" και "armani".
Να το πούμε πιο παραστατικά? Να το πούμε.
Έχεις μπει σε δημόσιες τουαλέτες φαντάζομαι. Ωραία.
Έχω μπει κι εγώ. Θα μιλήσω λοιπόν για τις γυναικείες δημόσιες τουαλέτες (στις ανδρικές δεν συχνάζω, έχω φύλο από την ώρα γέννησής μου, μόνο μια φορά κανα δυο φορές κατα λάθος που εμπερδεύθην, σύνηθες το μπέρδεμα σε μένα).
Λοιπόν, μπαίνεις μέσα, έχει βγει η άλλη κουνάμενη συνάμενη, πας κι εσύ που λες να κάνεις την ανάγκη σου, φόρα παρτίδα η χρησιμοποιημένη σερβιέτα και το κωλόχαρτο.
Να 'ταν μια, να ταν δυο φορές που το χεις παρατηρήσει/πάθει? Αμ δε.
Η ΤΣΑΝΤΙΡΟΓΥΦΤΙΣΣΑ λοιπόν, έχει χρησιμποιήσει μια ΔΗΜΟΣΙΑ τουαλέτα, και αφού έχει πετάξει όπου βρει τις ακαθαρσίες της, σιάχνει το μαλλjί, διορθώνει το κραγιόν, πουδράρει την ιδρωμένη φράπα, ψεκάζεται και με το πανάκριβο άρωμα και βγαίνει με τον τέλειο (δεν ξέρω αν είναι και τέλεια σκουπισμένος) κ@λο, πεταχτό και λυγιστό να συνεχίσει την πασαρέλα της.
Και το κ@λοπανό της πεταμένο όπου βρει και φόρα παρτίδα.
Εχέσθην για την κακομοίρα την καθαρίστρια, σου λέει καθαρίστρια είναι, θα τα μαζέψει.
Εχέσθην και για εμένα, σου λέει νταξει, τσιφλικι μου είναι κι εδώ, δεν παταει κανένας άλλος...

Κατάλαβες τώρα τί σημαίνει ΤΣΑΝΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ και απουσία μιας στοιχειώδους έστω αισθησης σεβασμού κι αισθητικής?
Αν κατάλαβες, θα κατάλαβες και "τίς πταίει"

ΥΓ: συγγνώμη από τον Κύριο παιδί μου, από τον Κύριο..
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 22 Μαρ 2018, 01:39

Σιγά το πράμα, που να δεις σε τουαλέτες του στρατού τι γινόταν ... Εκεί όμως ήμουν αναγκασμένος να μπαίνω. Τεσπά, δεν ειμαι φαν του αλληγορικου λογου ... δεν συμφωνουμε και για τον Συριζα κιολας ...

(Όταν σου ζητάει κάποιος συγγνώμη ή την δέχεσαι ή δεν την δέχεσαι, δεν την ανακατευθύνεις σε οντότητες που έχει προδηλώσει πως δεν πιστεύει)
0 .

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σουβλίτσα » 22 Μαρ 2018, 01:43

nik_killthemall έγραψε:Σιγά το πράμα, που να δεις σε τουαλέτες του στρατού τι γινόταν ... Εκεί όμως ήμουν αναγκασμένος να μπαίνω. Τεσπά, δεν ειμαι φαν του αλληγορικου λογου ... δεν συμφωνουμε και για τον Συριζα κιολας ...

(Όταν σου ζητάει κάποιος συγγνώμη ή την δέχεσαι ή δεν την δέχεσαι, δεν την ανακατευθύνεις σε οντότητες που έχει προδηλώσει πως δεν πιστεύει)

α)μα και στις δημόσιες τουαλέτες είμαι αναγκασμένη να μπαίνω
και στη κοινωνία να συμμετέχω, δεν έγινα ερημίτισσα αν και οι ερημίτες παρα την φαινομενική απομάκρυνση δεν ειναι αποκομμένοι από τον συνάνθρωπο, ελπίζω να καταλαβαίνεις τί λέω
β) για τον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούμε, είμαι αντι-ΣΥΡΙΖΑΙΑ δηλωμένjη
γ) δεν κατάλαβες μάλλον πως η συγγνώμη έγινε δεκτή και με προέκταση
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 22 Μαρ 2018, 01:53

Nandros έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ενταξει απλως καποια στιγμη θα αναγκαστουμε να ριξουμε καμπανες γιατι και για μας ειναι κοπος να φιλτραρουμε καθε ποστ ξεχωριστα για χριστοπαναγιες. Για αυτο φρονιμα ολοι μας.

Δεν νομίζω να πέσουν χριστοπαναγίες, αλλά πχ κάποιος μπορεί να θεωρεί τον πατροΚοσμά πράκτορα των Τούρκων και να φέρει στοιχεία που στηρίζουν την άποψή του. Τότε θα ξεσηκωθούν οι πιστοί και θα κραυγάζουν για βλασφημίες, παραβίαση ιερών και οσίων και πάει λέγοντας.
Παράλληλα οι πιστοί με τα γραπτά τους προσβάλουν την επιστήμη, γνώση, λογική και νοημοσύνη μας. Εμείς θα αντιδράσουμε και θα έχουμε τα ίδια: Κραυγές για βλασφήμιες, παραβίαση ιερών και οσίων και πάει λέγοντας.
Αν δε τύχει και μπει εδώ μέσα χριστιανός άλλου δόγματος ή μουσουλμάνος, τότε θα γίνει το έλα να δεις από τους θιγόμενους στις παραπάνω περιπτώσεις.
Και αυτά που περιγράφω έχουν γίνει και θα ξαναγίνουν.
.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 22 Μαρ 2018, 01:54

οκ

:ciao5:
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”