Σικελιώτης έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:
Τί γράφει η αληθινή ορθόδοξη Γραφή;
Γιατί αυτή που έχω εγώ, έχει στο Κατά Ματθαίο τον Ιησού ως απόγονο του Αβραάμ και υποσχόμενο Μεσσία στον Δαυίδ.
Καταρχήν πες μου ποια Γραφή ή μετάφραση έχεις. Εγώ τον Αβραάμ τον ξέρω ως Πατριάρχη της Ιουδαϊκής φυλής. Ο Χριστός είναι Θεός με τριαδική μορφή.
Επίσης δεν τον θεωρώ γενάρχη του ισλαμισμού λόγω Ιεζεκήλ γιατί ο Ισλαμισμός είναι μια θρησκεία που δημιούργησαν οι Σιωνιστές τον 6ο μ. Χ αι
Το όνομα Ιεχωβά το έχετε σβήσει από τις μεταφράσεις της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης και το έχετε αντικαταστήσει με το Κύριος.
Το θέμα μας είναι αν ο Πατέρας του Ιησού Χριστού είναι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης και αποκάλεσέ τον όπως θέλεις. Αλλά έχεις αμφιβολία ότι αυτός είναι;
Εγώ έχω μια Γραφή των Ευαγγελιστών. Πάρε όποια Γραφή θες να δεις πως ο Ιησούς είναι απόγονος του Αβραάμ, του Δαυίδ και υιός του Γιαχβέ.
Ρώτα όποιον θες να σου πει ότι η Καινή Διαθήκη βασίζεται στην Παλαιά. Θα βρεις μέσα στην Καινή Διαθήκη εκατοντάδες αναφορές του Ιησού στην Παλαιά για τον Πατέρα Του, τον Μωυσή, τον Αβραάμ, τους Εβραίους.
Αυτός ο Θεός που ο Πλεύρης τον λέει μισητό εβραικό Θεό, αυτός είναι ο Πατέρας του Ιησού. Άρα λοιπόν ο Πλεύρης δεν είναι Χριστιανός, αφού βρίζει τον Πατέρα.
Μάλιστα σε ένα βίντεο που έχει για τους ΜτΙ και λέει ότι κάνουν προσηλυτισμό, φαίνεται πως είναι και άθεος γιατί αυτά που λέει στην αρχή μόνο ένας Επικούριος θα τα έλεγε, ότι ο Θεός δηλαδή δεν δίνει δεκάρα για τον κόσμο. Κοροιδεύει που οι Μάρτυρες του Ιεχωβά λένε ότι ο Θεός πονάει για τον κόσμο. Άρα τί άλλη απόδειξη θες πως ο Πλεύρης εκτός του ότι δεν είναι Χριστιανός είναι και άθεος επικούριος;
Επίσης λέει ότι προσηλυτίζουν, ενώ αυτοί απλώς δίνουν φυλλάδιο που δεν είσαι αναγκασμένος να το δεχθείς. Εδώ ο Πλεύρης είναι τηλεπωλητής βιβλίων.