Μάρτυρες του Ιεχωβά

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μάρτυρες του Ιεχωβά

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 13 Μαρ 2017, 07:45

Σικελιώτης έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:

Τί γράφει η αληθινή ορθόδοξη Γραφή;

Γιατί αυτή που έχω εγώ, έχει στο Κατά Ματθαίο τον Ιησού ως απόγονο του Αβραάμ και υποσχόμενο Μεσσία στον Δαυίδ.

Καταρχήν πες μου ποια Γραφή ή μετάφραση έχεις. Εγώ τον Αβραάμ τον ξέρω ως Πατριάρχη της Ιουδαϊκής φυλής. Ο Χριστός είναι Θεός με τριαδική μορφή.
Επίσης δεν τον θεωρώ γενάρχη του ισλαμισμού λόγω Ιεζεκήλ γιατί ο Ισλαμισμός είναι μια θρησκεία που δημιούργησαν οι Σιωνιστές τον 6ο μ. Χ αι

Το όνομα Ιεχωβά το έχετε σβήσει από τις μεταφράσεις της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης και το έχετε αντικαταστήσει με το Κύριος.

Το θέμα μας είναι αν ο Πατέρας του Ιησού Χριστού είναι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης και αποκάλεσέ τον όπως θέλεις. Αλλά έχεις αμφιβολία ότι αυτός είναι;

Εγώ έχω μια Γραφή των Ευαγγελιστών. Πάρε όποια Γραφή θες να δεις πως ο Ιησούς είναι απόγονος του Αβραάμ, του Δαυίδ και υιός του Γιαχβέ.

Ρώτα όποιον θες να σου πει ότι η Καινή Διαθήκη βασίζεται στην Παλαιά. Θα βρεις μέσα στην Καινή Διαθήκη εκατοντάδες αναφορές του Ιησού στην Παλαιά για τον Πατέρα Του, τον Μωυσή, τον Αβραάμ, τους Εβραίους.

Αυτός ο Θεός που ο Πλεύρης τον λέει μισητό εβραικό Θεό, αυτός είναι ο Πατέρας του Ιησού. Άρα λοιπόν ο Πλεύρης δεν είναι Χριστιανός, αφού βρίζει τον Πατέρα.

Μάλιστα σε ένα βίντεο που έχει για τους ΜτΙ και λέει ότι κάνουν προσηλυτισμό, φαίνεται πως είναι και άθεος γιατί αυτά που λέει στην αρχή μόνο ένας Επικούριος θα τα έλεγε, ότι ο Θεός δηλαδή δεν δίνει δεκάρα για τον κόσμο. Κοροιδεύει που οι Μάρτυρες του Ιεχωβά λένε ότι ο Θεός πονάει για τον κόσμο. Άρα τί άλλη απόδειξη θες πως ο Πλεύρης εκτός του ότι δεν είναι Χριστιανός είναι και άθεος επικούριος;

Επίσης λέει ότι προσηλυτίζουν, ενώ αυτοί απλώς δίνουν φυλλάδιο που δεν είσαι αναγκασμένος να το δεχθείς. Εδώ ο Πλεύρης είναι τηλεπωλητής βιβλίων.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 13 Μαρ 2017, 20:33

Χρίστος Έλ έγραψε:
Το όνομα Ιεχωβά το έχετε σβήσει από τις μεταφράσεις της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης και το έχετε αντικαταστήσει με το Κύριος.

Το θέμα μας είναι αν ο Πατέρας του Ιησού Χριστού είναι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης και αποκάλεσέ τον όπως θέλεις. Αλλά έχεις αμφιβολία ότι αυτός είναι;

Στην Αγία Γραφή Κύριος ονομάζεται ο Πατέρας, Κύριος ονομάζεται ο Υιός, Κύριος και το Άγιο Πνεύμα. Οι Ορθόδοξοι έχουμε τον Τριαδικό Θεό.
Οι έμποροι της ΣΚΟΠΙΑΣ άλλαξαν το Ευαγγέλιο του Ματθαίου κβ 43-45
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 13 Μαρ 2017, 20:38

Χρίστος Έλ έγραψε:
Επίσης λέει ότι προσηλυτίζουν, ενώ αυτοί απλώς δίνουν φυλλάδιο που δεν είσαι αναγκασμένος να το δεχθείς. Εδώ ο Πλεύρης είναι τηλεπωλητής βιβλίων.

Τον Πλεύρη τον έβαλα με την ιδιότητα του Δικηγόρου, όχι του Χριστιανού

Εδώ να δεις καταγγελίες από πρώην Μάρτυρα του Ιεχωβά. καταδίκες, χαρούμενες τιμωρίες κ.α μυστικά της οργάνωσης

Θα βάλω και άλλα...
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 15 Μαρ 2017, 20:57

Ρώτα τον Πλεύρη αν πιστεύει στην Παλαιά Διαθήκη.

Δεν έχει σημασία αν τον Θεό τον λένε Ιεχωβά ή Γιαχβέ. Το θέμα είναι αν έχεις καταλάβει πως αυτός ο Κύριος Πατήρ Γιαχβέ είναι πατέρας του Ιησού. Και ο Πλεύρης τον βρίζει τον Ιεχωβά/Γιαχβέ.

Στείλε μήνυμα στον Πλεύρη να μας εξηγήσει γιατί πιστεύει στην Καινή, αφού η Καινή στην Παλαιά βασίζεται και τα περισσότερα εδάφια είναι αναφορές στην Παλαιά.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 16 Μαρ 2017, 20:38

Τελικά πόσο μας δουλεύει ο κύριος Πλεύρης; Λίγο, πολύ;

Ο Κύριος Πάτερ του Τριαδικού Δόγματος είναι ο Ιεχωβά της Παλαιάς Διαθήκης, τον οποίο ο Πλεύρης θεωρεί μοχθηρό Θεό.

Οπότε τί δουλειά έχει ο Πλεύρης να μας λέει για τον Χριστό, αφού ο Χριστός μας μιλάει για τον Πατέρα της Παλαιάς Διαθήκης; Γιατί εγώ δεν ξέρω να μιλάει ο Χριστός για άλλον Πατέρα από αυτόν που οδήγησε τον Αβραάμ και τον Μωυσή στην έρημο.

Άρα ο Πλεύρης πρέπει να μισεί θανάσιμα και τον Ιησού αφού είναι ο μονογενής υιός του Ιεχωβά. Αν κάνουμε λάθος να μας διορθώσει ο κύριος Πλεύρης την αντίφαση.

Μην μου πείτε τώρα πως η ορθόδοξη Καινή Διαθήκη δεν μιλάει για τον Αβραάμ και την Σάρα και όλους τους Εβραίους της Παλαιάς με τα καλύτερα λόγια.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Μαρ 2017, 20:48

Ω μα τον άγιο Γιαβέ
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Μαρ 2017, 21:15

Χρίστος Έλ έγραψε:Τελικά πόσο μας δουλεύει ο κύριος Πλεύρης; Λίγο, πολύ;

Ο Κύριος Πάτερ του Τριαδικού Δόγματος είναι ο Ιεχωβά της Παλαιάς Διαθήκης, τον οποίο ο Πλεύρης θεωρεί μοχθηρό Θεό.

Οπότε τί δουλειά έχει ο Πλεύρης να μας λέει για τον Χριστό, αφού ο Χριστός μας μιλάει για τον Πατέρα της Παλαιάς Διαθήκης; Γιατί εγώ δεν ξέρω να μιλάει ο Χριστός για άλλον Πατέρα από αυτόν που οδήγησε τον Αβραάμ και τον Μωυσή στην έρημο.

Άρα ο Πλεύρης πρέπει να μισεί θανάσιμα και τον Ιησού αφού είναι ο μονογενής υιός του Ιεχωβά. Αν κάνουμε λάθος να μας διορθώσει ο κύριος Πλεύρης την αντίφαση.

Μην μου πείτε τώρα πως η ορθόδοξη Καινή Διαθήκη δεν μιλάει για τον Αβραάμ και την Σάρα και όλους τους Εβραίους της Παλαιάς με τα καλύτερα λόγια.

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 17 Μαρ 2017, 23:02

Λοιπόν κοίτα φίλε Σικελιώτη να σου πω ειλικρινά την γνώμη μου.

Ιεχωβάς δεν είμαι, ΙΕΧΩΒΑΡΑ είμαι. Αλλά μην με ταυτίζεις με μέλος της Σκοπιάς γιατί δεν ανήκω.

Τώρα για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν χωνεύω κάποιες υποκρισίες της οργάνωσής τους και είναι αρκετοί παλιάνθρωποι που το παίζουν θεούσες.

ΟΜΩΣ...τουλάχιστον αυτοί έχουν ένα κώδικα ηθικής(έστω να μιλήσουμε για τους ξένους μάρτυρες και ας αφήσουμε τους δικούς μας ξεφτύλες), κάτι που δεν έχουν οι ορθόδοξοι.

Δηλαδή ο παπάς δεν νοιάζεται σήμερα για τον χαρακτήρα και τις πράξεις των χριστιανών, δεν νιώθει καμμιά ντροπή αν οι πιστοί της εκκλησίας του αμαρτάνουν, ούτε για το χάλι της κοινωνίας. Όμως στην Σκοπιά έχουν αυστηρούς κανόνες.

Άρα εμείς που θέλουνε να διορθώσουμε την βρώμικη κοινωνία με μια χούντα, γιατί να μην χωνεύουμε τον Ιεχωβά, τον Μωσαικό Νόμο και το μαστίγιο σε όλα αυτά τα καθάρματα που φτιάξανε αυτό τον κόσμο;

Γιατί ως εχθρός της αλητείας που ζητάς μια χούντα για να τους φτιάξει όλους τους αλήτες, πρέπει να χαίρεσαι με την αυστηρότητα της Παλαιάς Διαθήκης και την θεοσέβεια των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Γιατί αυτά τα γουρούνια ανάμεσα στα οποία ζούμε, στην ψευτοδημοκρατία, μόνο από μαστίγιο καταλαβαίνουν.

Όσοι λοιπόν ζητάτε μια χούντα, να χαίρεστε με τις αυστηρές θρησκευτικές οργανώσεις που φτιάχνουν ανθρώπους, αλλά και με την Παλαιά Διαθήκη όπου ο Ιεχωβά κανονίζει κάθε αλήτη.

Όλες αυτές οι γελοιότητες των εσωτεριστών, βουδιστών για δημοκρατία και φιλανθρωπία είναι λόγια του αέρα. Ο κόσμος είναι βρώμικος και δεν θέλει αγάπη, αλλά μαστίγιο. Αυτός ο λαός είναι που δεν θέλει δημοκρατία και αγάπη, πως θα του τα δώσεις λοιπόν;

Αν είσαι λοιπόν λάτρης της χούντας και άτομο που θέλει να ζήσει επιτέλους σε μια κοινωνία με νόμους και αλληλοσεβασμό, να γίνεις και εσύ ΙΕΧΩΒΑΡΑΣ, δηλαδή λάτρης του Ιεχωβά Κύριου Κυρίων και Βασιλέα Βασιλέων.

Επίσης να αγαπήσεις την Ιερά Εξέταση και να σταματήσετε να βρίζετε τους ιερείς του Μεσαιώνα που πολεμήσανε τους Εβραίους και κρατήσανε την Ευρώπη όρθια, ώσπου ήρθε η σαπίλα της ψευτοδημοκρατίας και δεν έμεινε τίποτε όρθιο.

Οι άλλοι οι σοφοί ας καθήσουν να κάνουν το κήρυγμα του Ιησού και του Βούδα στην σημερινή κοινωνία, να δούμε τί θα πετύχουν...
0 .
..

feanor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό feanor » 18 Μαρ 2017, 11:51

Εσύ Χρίστος ελ σε τι πιστεύεις; Δεν είσαι ορθόδοξος ουτε Ιεχωβάς ούτε μας έχεις πει τι είσαι. Λες ότι πιστεύεις στην παλαιά διαθήκη και δοξασίες των εβραίων αλλά τους κατηγορείς από την άλλαη. Γιατί δεν μας λες τι πιστεύεις εστω στο περίπου, ώστε να γνωρίζουμε επί ποιας βάσης λες αυτά που λες
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 18 Μαρ 2017, 13:36

feanor έγραψε:Εσύ Χρίστος ελ σε τι πιστεύεις; Δεν είσαι ορθόδοξος ουτε Ιεχωβάς ούτε μας έχεις πει τι είσαι. Λες ότι πιστεύεις στην παλαιά διαθήκη και δοξασίες των εβραίων αλλά τους κατηγορείς από την άλλαη. Γιατί δεν μας λες τι πιστεύεις εστω στο περίπου, ώστε να γνωρίζουμε επί ποιας βάσης λες αυτά που λες

Έχω αλλάξει διάφορα πιστεύω από νέες γνώσεις και εμπειρίες.

Αυτό που καταλήγω ότι χρειάζεται για αυτό το ΠΡΑΓΜΑ που αποκαλείται ΛΑΟ, είναι ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΥΓΜΗ. Ένας Ιεχωβά, ένας Ιησούς βασιλιάς και πολέμαρχος, ένας Παπαδόπουλος, ένας Χίτλερ.

Σου φαίνονται τρελά όλα αυτά, έτσι;

Ο λαός αποτελείται πράγματι από άτομα χαμηλού επιπέδου, όχι μόνο σε θέμα πνεύματος/εξυπνάδας αλλά και ψυχής/καλοσύνης.

Για παράδειγμα έχω ένα καθυστερημένο άτομο που ουρλιάζει όλη νύχτα και ξημερώματα σε πλατεία δίπλα από το σπίτι. Τον κοπάνησα και ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, αλλά έφερε και ολόκληρη συμμορία από υπόλοιπους καθυστερημένους και πρεζόνια να με απειλούν με μαγκούρες.

Η αστυνομία της <<δημοκρατίας>>...ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, έπειτα από δεκάδες και δεκάδες κλήσεις και παρακάλια να δράσουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Εσύ λοιπόν πήγαινε κάνε το κήρυγμα του Ιησού και του Βούδα σε αυτούς και δώσε τους και τριαντάφυλλα και έλα πες μου τί κατάφερεςς.

Και οι παπάδες ανύπαρκτοι, που έπρεπε να νοιάζονται για την ποιότητα των πιστών τους. Σε κάθε τάφο, δεν έχει σημασία εγκληματία ή ενάρετου, υπάρχει ένας σταυρός... αυτή η θρησκεία είναι σκέτη υποκρισία.

Λέω λοιπόν και τα καλά που έχουν οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Σε ενόχλησε κανείς μάρτυρας του Ιεχωβά, άκουσες να κάνει κάποιο παράπτωμα, όπως τους χριστιανούς ορθόδοξους που ζούνε μέσα στην ασυδοσία;;; Κι αυτό χάρη στην σκληρή οργάνωσή τους.

Γι' αυτό λοιπόν χρειάζεται ο ΤΡΟΜΟΣ. Για να κρατάει σφιχτά όλα τα κλούβια μυαλά και τις βρώμικες ψυχές.

Ας κάνανε αυτά τα αίσχη στην χούντα και θα σου έλεγα.

Ωραία, τί θέλει λοιπόν ο Πλεύρη και μας λέει ότι είναι χουντικός, αν τον πειράζουν οι μάρτυρες του Ιεχωβά που είναι νομοταγείς και θεοσεβείς;;; Προτιμάει αυτό το χάλι που έχει δημιουργήσει η δημοκρατία και η ορθοδοξία;;;

Και αν καταντήσανε τόσο ξεφτύλες οι Έλληνες, καλύτερα να γεμίσουμε από ισλαμιστές που τουλάχιστον αυτοί είναι θεοσεβείς και φανατικοί με τον νόμο και την τάξη.

Εσύ λοιπόν θα αλλάξεις τον λαό με χριστιανικό κήρυγμα αγάπης; Ή μήπως οι παπάδες που παπαγαλίζουν το ηλίθιο και υποκριτικό Κύριε ελέησον, κύριε ελέησον, κύριε ελέησον;

Εγώ έχω άλλη γνώμη. Ο Κύριος να τους μαστιγώσει, ο Κύριος να κάνει το φορτίο τους βαρύτερο και να τους παιδεύσει με σκορπιούς.

Γιατί ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, αλλά για υπάνθρωπες υπάρξεις που προσβάλλουν ακόμα και τα ζώα, τα οποία ζώα δεν ενοχλούν κανένα.
0 .
..

Επιστροφή σε “Θεολογία”