Κατηχητικό
-
blackpaint
- Basic poster

Re: Κατηχητικό
Απανταω στην υποθεση που η μικρη θελει να παει στο κατηχητικο επειδη αλλα παιδακια πηγαν και περασαν καλα και τους αρεσε και της το ειπαν και θελει να παει κι αυτη και μου το ζηταει. Απο μονος μου δεν θα επαιρνα τετοια πρωτοβουλια.
0 .
-
Nandros
- Crazy poster

blackpaint έγραψε:Απανταω στην υποθεση που η μικρη θελει να παει στο κατηχητικο επειδη αλλα παιδακια πηγαν και περασαν καλα και τους αρεσε και της το ειπαν και θελει να παει κι αυτη και μου το ζηταει. Απο μονος μου δεν θα επαιρνα τετοια πρωτοβουλια.
Μα αυτό μου κάνει εντύπωση! Η γενιά μου στον προηγούμενο Αιώνα το είχε ξεπεράσει και αναβιώνει στον 21ο;
Μήπως είναι τρόπος ξεφορτώματος των παιδιών για κάποιο 2-3ώρο, κι ας είναι και στην λυκοφωλιά, αντί να τα πάνε στις κούνιες;
.
0 .
-
blackpaint
- Basic poster

Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο, μπορει να χει αλλαξει το κατηχητικο, να χουνε πινκ πογκ και καλο γουαι φαι και να μαζευουνε πολλα ποκεμον στις εκκλησιες, δεν ξερω να σου πω. Εκει που ηθελα να καταληξω ειναι πως εαν προκυψει κατι τετοιο, θ αφηνα το παιδι να δει και να μαθει μονο του, χωρις φοβο, και δεν θα προβαλλα τις δικες μου ορθολογιστικες ιδεοληψιες πανω του.
0 .
-
Στύγιος
Γύπας έγραψε:Ρε σεις (σοβαρά όμως) για πείτε μια γνώμη.
Η κολλητή της κόρης μου πάει κατηχητικό. Την πάει ο μπαμπάς της. Η δικιά μου είναι κώλος και βρακί εν τω μεταξύ με αυτήν αλλά ακόμα δεν το έχει μάθει για το κατηχητικό. Όταν το μάθει θα μας ζητήσει να την πάμε. Τι κάνουμε;
Η γυναίκα μου είναι του στυλ "Έλα μωρέ... εντάξει". Εγώ πάλι λέω ότι γαμήσαμε πολλές από τις αρχές μας και δεχτήκαμε πολλά σκατά για τη γαμημένη την επιβίωση. Κάπου πρέπει να εφαρμόζουμε κι αυτά που πιστεύουμε. Και είχα δεδομένο ότι με αυτές τις μαλακίες δηλητηριάζονται τα μυαλά των παιδιών. Θα είναι καταπίεση δηλαδή να πω ότι όχι δεν σε αφήνω και τέλος;
Ρωτάω εσάς που έχετε άποψη ρε και δεν πρόκειται να ρωτήσω αλλού (να πεταχτεί κανένας δεξιομαλάκας να με συγχίσει).
Πέρα από τη μαλακία που θα πετάξετε πείτε όμως και σοβαρά μια γνώμη ρε. Πλιζ.
Εγώ πήγαινα κατηχητικό απ' τα 13 ,μετά ως φοιτητής έγινα ομαδάρχης -κατηχητής κι αργότερα ως καθηγητής επί 4 συναπτά έτη ( μέχρι το 2007) ήμουν αρχηγός χριστιανικής κατασκήνωσης ( 120 παιδιά περίπου). Δεν νομίζω ότι έπαθα κάτι ψυχολογικό ή άλλης υφής, οπότε εξ εμπειρίας μάλλον είναι ασφαλές το περιβάλλον

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Με τα μπινελικια που πέτας Στυγιε νομιζω όλο και κάποιο κουσουρι θα σου μείνε
Είναι "καθαγιασμένα" μπινελίκια , καθότι κάτοχος 2ου πτυχίου Θεολογικής σχολής

0 .
-
Στύγιος
Επίσης Λαχού εγώ ως αρχηγός ήμουν πολύ προχώ για την εποχή μου .Είχα προτείνει στους δεινόσαυρους "σταλινικούς" του συμβουλίου να κάνουμε μεικτή κατασκήνωση αγοριών -κοριτσιών ( 1ο εγκεφαλικό). Τους ομαδάρχες τους είχα σαν παιδιά μου ( αμισθί και εθελοντικά έρχονταν κι αυτοί κι εγώ) , κάθε βράδυ τους μάζευα ,μετά τις 12 παράγγελνα πίτσες ,σουβλάκια , μπύρες ,κάναμε τσιγάρα και συζητούσαμε μέχρι τις 3-4 το πρωί για γκόμενες ( 2ο εγκεφαλικό) και άλλα πολλά 

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
blackpaint
- Basic poster

Cavaliere έγραψε:Αν σου έλεγε ότι πάει σε ισλαμικό κατηχητικό, δεν θα το έπαιρνες πιο βαριά;
θα σκεφτομουνα που πανε και τα βρισκουν; Και θα την πηγαινα, αλλα θα πηγαινα κι εγω μαζι της να κατηχηθω και να κοψω κινηση και μορφες.
0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Αν ηταν έτσι το κατηχητικο θα άξιζε
Ωραίος χριστιανός κατα τα άλλα
Ακόμα το θυμούνται πολλοί και με παίρνουν τηλέφωνο να ξανακάνουμε ένα gathering

0 .