ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 34
....ειναι εκπληκτικο και τραγικο οτι ελκονται ατομα απο ενα σκετο καραγκιοζη των τσιρκων κια τσαρλατανο
Έλα τώρα που σε χαλάει! Βρήκε ο γιούφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του...

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 34
....ειναι εκπληκτικο και τραγικο οτι ελκονται ατομα απο ενα σκετο καραγκιοζη των τσιρκων κια τσαρλατανο

Ώς μέλος του Σατανικού Παρεκκλησίου, έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις, όπως θέλεις. Μόνο αυτή η ελευθερία είναι πραγματική. Όπως βλέπετε, δεν δρούμε μέσα στα όρια του νόμου. Αλλωστε, οι νόμοι φτιάχτηκαν για μας χωρίς να ρωτήσει κανείς ΕΜΑΣ. Αντί αυτού, γράφτηκαν από ανώνυμους νομοθέτες και απρόσωπους πολιτικούς, αυτοαποκαλούμενους προστάτες της "ηθικής πλειοψηφίας" που αποφασίζουν ερήμην μας τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, και ειλικρινά, αυτό είναι ανοησία: Οι Λαβεϋανοί Σατανιστές ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με τον δικό τους προσωπικό κώδικα ηθικής

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 36
...μα τοτε γιατι γα γαι να στησει η ελλαδικη σατανιστικη εκκλησια αγαλμα στην Κηφισια με το Μπαφομετ πηγε κια αιτηθηκε σε ειδικη κυβερνητικη επιτροπη ???...χμμ θα μπορουσε να το στησει αυθιαρετα ...εε ε..??
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε: .........εσυ γιατι δεν σεβαστηκες το ατομικο μου δικαιωμα να κανω οτι γουσταρω σε ενα θεμα και πηγε ςκαι εκανες αναφορα στην διαχεριση του φορουμ εμποδιζοντας με να ειμαι στην εκφραση ο εαυτος μου??? ..

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 37
.. σχατογερε ,, μη χανεις τον ελεγχο διατηρησε την ψυχραιμια σου,,, ξερω εχεις στριμωχθει αγρια απο τις αναλυτικες παρεμβασεις μου ,,,αλλα προσπαθησε ,,,,δεν ειναι σατανιστικο αυτο,,,,δηλαδη να χανεις την ψυχραιμια σου ( αντε το Μπαφομετ να σε ευλογει )....αντε εγω θα σου τα μαθαινω αυτα ???....χμμ...
....τελικα δεν εχεις καλη ενημερωση..χμμμ για διαβασε εδω για το Παραρτημα της Εκκλησιας του Σατανα ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ)στην Ελλαδα ( ιδρυση το 2013 ) και την αιτηση που κανανε προσφατα στο υπουργειο ( Μαρτιος του 2015) για Μνημειο του Σατανα στην Κηφισσια...χμμ με απεικονιση μαλιστα σαν αυτη που εχεις βαλει εσυ στο προφιλ σου .. μαλιστα στο τελος θα διαβασεις και την δηλωση του εκπροσωπου τυπου της Σατανιστικης Εκκλησιας Ελλαδος ..αμμμμεεεεεεεεεεεεεεεεε ΚΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .. ΑΜ ΠΩΣ ΟΛΑ ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ !!!!!!!!!!κι ας διακηρυσσον την παρανομια ως αρχη τους !!
..να διαβασε μωρε ...οσο για τις προσβολες αντε παλι γκρινιες ,, ωραιος σατανιστης εισαι εσυ ....δνε ειπαμε να ειμαστε ο εαυτος μας ???,,,Ή αυτο μονο εσυ το δικαιουσε κι οχι οι αλλοι ...και δνε ειπα οτι ανηκεις σε τετοια οργανωση αλλα οτι ελκεσαι απο αυτην αρα εισαι <<ψυχικο μελος , θετικα επιρρεπης στις επιρροες τους >>
σε αρεσει η αυθαιρεσια σου και τη θεωρεις δικιαωμα αλλΑ την αυθαιρεσια των αλλων δνε την ανεχεσαι και την καταγγελλεις οπου κι οταν μπορεις εεεε???
φτου μωρε σκολικομεμρηγκοτρυπα !!μα να φτασω να κανω κια μαθηματα ορθης σατανιστικης συμπεριφορας σε φαν του σατανισμου ,,,ααπαπαπα !!
===================
attikanea.blogspot.gr/2015/03/blog-post_416.html
Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015
Ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά! Δόθηκε άδεια απο το υπουργείο!
Ποιό Υπουργείο και ποιές υπηρεσίες, ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΙΑ;;
Οποιαδήποτε απόπειρα ανέγερσης τέτοιου μνημείου, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ;
Πόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ;;;;;;;;;;
satan-monument
Η Εκκλησία του Σατανά που έχει επίσημη έδρα…
την Νέα Υόρκη και παράρτημα στην Οδό Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα, κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Αθήνας για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του Ιωάννη Καποδίστρια στην ίδια περιοχή .
Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ.
Πρόκειται για απεικόνιση του Σατανά υπό τη μορφή του
Baphomet.
Πρόκειται για ένα ένθρονο φτερωτό κερασφόρο, που φέρει γεννειάδα και είναι τραγοπόδαρος.
Φέρει ερμητικό κυρήκειο, και η πλάτη του θρόνου προσομοιάζει σε νεκρική πλάκα. Η πεντάλφα απεικονίζεται στο επάνω μέρος του σχεδίου.
Πλαισιώνεται από δυο χαμογελαστά και ανέμελα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.
Πρόκειται για το επίσημο σήμα της Εκκλησίας του Σατανά Ελλάδας η οποία ιδρύθηκε νομίμως το 2013. Satanist Monument
Απαιτούν την ανέγερση του μνημείου στην Κηφισιά δίπλα από το μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια, επικαλούμενοι τη θρησκευτική ισότητα και ανεξιθρησκεία.
Υποστηρίζουν ότι η από το 2012 ανέγερση του μνημείου του Ιωάννη Καποδίστρια στον ίδιο χώρο , παραβιάζει το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας δημιουργώντας θρησκευτικές διακρίσεις εναντίων των Μουσουλμάνων που κατέσφαξε.
Ο εκπρόσωπος τύπου των Σατανιστών Ανδρέας Καλοπόδης , τόνισε μεταξύ άλλων ότι « το μνημείο θα είναι και χρηστικό καθώς θα λειτουργεί ως κάθισμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποιοι θα μπορούν να αναπαύονται στην αγκαλιά του Σατανά προς έμπνευση και στοχασμό.. »
...να εδω το σχεδιο του μνημειου για την εγερση του οποιου υπεβαλε αιτηση επισημως στο υπουργειο το Ελληνικο Παραρτημα της Εκκλησιας του Σατανα ...ΧΜΜ..
![]()

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 38Βλέπεις ότι στα νήματα που ανοίγεις εσύ δεν σε ενοχλώ, δεν τα μαγαρίζω, δεν μπαίνω καν (αρα μη μου λες μαλακίες ότι δήθεν παραβιάζω το δικαίωμα σου να εκφραστείς).
,,, αχ σχατο γερε ...αχ ...""μαγαρισμα"" εννοεις την επικριτικη διαθεση???? ,, μα η επικριση κι η αρνηση ανυπακοη ειναι βασικη αρχη του σατανισμου ,, αμαν !!!!!!!!δηλδη εγω θα σου κανω μαθηματα σατανιστικης συμπεριφορας ???εεε παραπαει !!

Τα έχουμε εξηγήσει ήδη αυτά, δεν θα κάνουμε κύκλους πάλι. Το ποστ σου έχει αναφερθεί, και παρόμοια ποστ θα αναφέρονται παρομοίως. Αν δεν σου αρέσει, παίξε όμορφα.

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...αντλουμε κι οι δυο μας τι πληροφοριες απο το διαδικτυο .. τι λοιπον ειναι εκεινο που κανει την δικη σου πληροφορια πιο πιστευτη απο την δικη μου ??? γιατι το ενα δημοσιευμα να εινα πιο αξιοπιστο απο το αλλο ???..για ξηγα μας τι εινα εκεινο που κανει πιο αξιπιστη την δικη σου πηγη αναφορας κι οχι την δικη μου ???εεε ???
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
καταρχην η αιτησ εγινε σε υπουργειο οχι στον Δημο
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
...επισης μνημειο Καποδιστρια δεν υπαρχει αλλα υπαρχει Μνημειο Ηρωων κι ομωνυμη Πλατεια στο Μαρουσι χμμ ..για ριχτε και καμμια ματια εκει ...