Και άλλα σωστά έχουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά.
Η Ιερασουσαλήμ έπεσε το 607 και όχι το 587, αφού συμπληρώθηκαν 70 χρόνια στις ερημώσεις της, μέχρι το 537 δηλαδή που έπεσε η Βαβυλώνα στον Κύρο και διακήρυξε αυτός να πάνε πίσω στην Ιερουσαλήμ να χτίσουν τον Ναό.
Το γράφει στο Β' Χρονικών, στον Έσδρα, στον Δανιήλ.
Να λέμε και τα σωστά, αλλιώς δεν είμαστε ειλικρινείς.
Τώρα είναι αστείο να λέει ο Πλεύρης ότι ο Χριστός Ιησούς δεν είναι ο υιός του Ιεχωβά.
Επίσης οι ορθόδοξοι είναι άθεοι και εξελικτές, κάτι που δεν είναι οι χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά.
Μάλιστα και οι χρυσαυγίτες είναι σούπερ άθεοι, αφού ο μεγαλύτερος φιλόσοφός τους είναι ο Νίτσε.
Όσο για το Πρωτόκολλα της Σιών, ισχύουν βέβαια αλλά γραφτήκανε από ρώσικο χέρι. Βέβαια αυτό δεν έχει σημασία, απλώς είναι αστείο να λέμε ότι τα γράψανε τόσο ντρόμπρα οι Εβραίοι. Τα πιστεύουνε και τα εφαρμόζουνε, αλλά τα γράψανε Ρώσοι αυτά που βρεθήκανε.
Το ίδιο και τα Ταλμούδ. Δεν αναφέρονται ευθέως στον Χριστό και τους Χριστιανούς, αλλά με κωδικές ονομασίες. Δεν είναι βλάκες οι Εβραίοι να είναι ειλικρινείς, έτσι ώστε να πουν ευθέως Χριστός και Χριστιανοί, γιατί θα κυνηγηθούν.
Να είμαστε λοιπόν ειλικρινείς σε αντίθεση με τους Εβραίους και τους ορθόδοξους.
Εγώ αν και μου είναι εμπαθείς οι μαρτυριάρηδες με την πολιτική ενδυμασία, ωστόσο λέω που έχουν δίκιο και που ο Πλεύρης ψεύδεται ασύστολα σαν τσατισμένο μωρό που του πήρανε το γάλα.
Δεν με πολυπείθει και το κυνήγι του γερό Πλεύρη από τους Εβραίους. Σαν φιλαράκι τους μου φαίνεται. Αν ήταν ειλικρινής, δεν θα τον είχαν χώσει φυλακή τώρα για αντισημιτισμό;;;
Μάλιστα ο Πλεύρης είναι ναζίς, κάτι που δεν είμαι αφού οι ναζί ήταν εβραική οργάνωση.
Μην μας πιάνουν κορόιδο οι φασίστες που ήταν εβραίοι και το παίζανε αντι-εβραίοι.
Ανεξάρτητος μελετητής
Μάρτυρες του Ιεχωβά
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Re: Μάρτυρες του Ιεχωβά
Και μην μου πει κανείς τώρα ότι ανήκω στου ΜτΙ
Εγώ αντιπαθώ και τους εβραίους και τους μτΙ και τους ορθόδοξους και τους πλευρικούς, γιατί είναι όλοι ψεύτες και υποκριτές.
Εγώ ονειρεύομαι ένα παγανιστικό καθεστώς με έναν ειλικρινή και άγριο μονάρχη, όχι αδερφάρα νεοδωδεκαθειστή να μας λέει για το όμορφο πρόσωπο του Απόλλωνα και τα στήθια της Αφροδίτης και να βρίζει τους ανέραστους χριστιανούς.
Μπράβο στους χριστιανούς που ήταν αντι-φεμινιστές, όπως ο Απόστολος Παύλος.
Ένα άγριο λοιπόν παγανιστικό καθεστώς με μια άγρια θρησκεία ρωμαλέα και αντρική. Ο Δίας με το σύμβολο του αετού.
Μια εξουσία με σιδερένια γροθιά και ειλικρίνεια. Αυτό με εκφράζει. Δεν είμαι μτΙ, ωστόσο θα πω αν έχουν δίκιο κάπου γιατί εμένα δεν με αφορούν τα συμφέροντα της ορθοδοξίας, την οποία έχω γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, όπως και αυτή κάνει για τον Ελληνισμό υποστηρίζοντας τους λαθρομετανάστες και εβραίους
Εγώ αντιπαθώ και τους εβραίους και τους μτΙ και τους ορθόδοξους και τους πλευρικούς, γιατί είναι όλοι ψεύτες και υποκριτές.
Εγώ ονειρεύομαι ένα παγανιστικό καθεστώς με έναν ειλικρινή και άγριο μονάρχη, όχι αδερφάρα νεοδωδεκαθειστή να μας λέει για το όμορφο πρόσωπο του Απόλλωνα και τα στήθια της Αφροδίτης και να βρίζει τους ανέραστους χριστιανούς.
Μπράβο στους χριστιανούς που ήταν αντι-φεμινιστές, όπως ο Απόστολος Παύλος.
Ένα άγριο λοιπόν παγανιστικό καθεστώς με μια άγρια θρησκεία ρωμαλέα και αντρική. Ο Δίας με το σύμβολο του αετού.
Μια εξουσία με σιδερένια γροθιά και ειλικρίνεια. Αυτό με εκφράζει. Δεν είμαι μτΙ, ωστόσο θα πω αν έχουν δίκιο κάπου γιατί εμένα δεν με αφορούν τα συμφέροντα της ορθοδοξίας, την οποία έχω γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, όπως και αυτή κάνει για τον Ελληνισμό υποστηρίζοντας τους λαθρομετανάστες και εβραίους
0 .
..
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Ας μην προσβάλλουμε όμως την νοημοσύνη των τηλεθεατών.
Ο Πατέρας του Ιησού είναι ο ίδιος Θεός στην Παλαιά Διαθήκη, ο Ιεχωβά.
Τι τρολ είναι τούτο, των ακροατών καλύτερα...
Ο Θεός ο κανονικός είναι ο Ιεχωβά, βάλε την πηγή να σε πιστέψω...
0 .
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Εγώ ονειρεύομαι ένα παγανιστικό καθεστώς με έναν ειλικρινή και άγριο μονάρχη, όχι αδερφάρα νεοδωδεκαθειστή να μας λέει για το όμορφο πρόσωπο του Απόλλωνα και τα στήθια της Αφροδίτης και να βρίζει τους ανέραστους χριστιανούς.

0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Σικελιώτης έγραψε:Ο Θεός ο κανονικός είναι ο Ιεχωβά, βάλε την πηγή να σε πιστέψω...
Όλη η Καινή Διαθήκη είναι η πηγή. Μήπως ο Πατήρ που μιλάει ο Χριστός στην Καινή, είναι ο Θεός του Πλάτωνα;;;
Ο Χριστός και όλοι οι απόστολοι μιλάνε για τον Πατέρα της Παλαιάς Διαθήκης, δες και την μαρτυρία του Στέφανου πριν τον λιθοβολήσουν.
Ο Χριστός εξυμνεί τα καλά έργα του Αβράαμ κτλ κτλ
Τί άλλη απόδειξη θες για το δούλεμα του Πλεύρη;
Όποιος αρνείται την Παλαιά, αρνείται και την Καινή αφού το μεγαλύτερο μέρος της Καινής είναι μέσα από την Παλαιά.
Ο Χριστός θα έλεγε στον Πλεύρη "φύγετε από εμένα οι εργαζόμενοι την ανομία και υπάγετε στο πυρ το εξώτερον".
Αν ο Πλεύρης έβριζε και τον Χριστό, τότε η θεωρία του θα ήταν λογική.
Πάτερ ήρθα να φανερώσω το Όνομά Σου. Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς, ΑΓΙΑΣΘΗΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ...
Βλέπει λοιπόν ότι ο Ιησούς Χριστός (Γιεχοσουά) ήταν "Ιεχωβάς".
Ο Πλεύρης μας τρολάρει αφού ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει τον Ιησού, τον Υιό του Ιεχωβά, την ίδια στιγμή που στάζει δηλητήριο για την θρησκεία του Ιεχωβά και του Αβραάμ.
0 .
..
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Σικελιώτης έγραψε:Ο Θεός ο κανονικός είναι ο Ιεχωβά, βάλε την πηγή να σε πιστέψω...
Όλη η Καινή Διαθήκη είναι η πηγή. Μήπως ο Πατήρ που μιλάει ο Χριστός στην Καινή, είναι ο Θεός του Πλάτωνα;;;
Που αναφέρει το όνομα Ιεχωβά;
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Εσύ θες και ονομαστική αναφορά στα χειρόγραφα αντίγραφα της Καινής;
Δεν έχεις πειστεί ότι ο Πατέρας του Χριστού στην Καινή είναι ο Ιεχωβά της Παλαιάς;
Οπότε γελοίοι δεν είναι οι Χριστιανοί αν λένε πως δεν πιστεύουν στον Ιεχωβά; Αλλά αν σε πειράζει το όνομα, πες τον αλλιώς. Πες τον Γιαχβέ αν προτιμάς. Όμως δεν μπορείς να αποφύγεις ότι είναι ο ίδιος Θεός της Παλαιάς Διαθήκης.
Ο Πλεύρης βρίζει τον Γιαχβέ, άρα πως είναι Χριστιανός, αφού ο Γιαχβέ είναι ο πατέρας του Ιησούς; Και το Ιησούς και το Ησαίας και το Ιωαχαβέδ και άλλα ονόματα με το Ιεχωβά σχετίζονται. Εδώ έχουμε και μέρος στην Ελλάδα που λέγεται Αράχωβα. Ακόμα και με το Τριαδικό Δόγμα ο Ιησούς είναι ο Γιαχβέ.
Εκτός και αν πιστεύεις στον άθεο Έριχ Φρομ που λέει ότι ο Χριστός ήρθε να θυσιαστεί για να ικανοποιήσει ένα μοχθηρό Πατέρα που διψούσε για αίμα και να διώξει τον φόβο και τις ενοχές από τον λαό.
Δεν έχεις πειστεί ότι ο Πατέρας του Χριστού στην Καινή είναι ο Ιεχωβά της Παλαιάς;
Οπότε γελοίοι δεν είναι οι Χριστιανοί αν λένε πως δεν πιστεύουν στον Ιεχωβά; Αλλά αν σε πειράζει το όνομα, πες τον αλλιώς. Πες τον Γιαχβέ αν προτιμάς. Όμως δεν μπορείς να αποφύγεις ότι είναι ο ίδιος Θεός της Παλαιάς Διαθήκης.
Ο Πλεύρης βρίζει τον Γιαχβέ, άρα πως είναι Χριστιανός, αφού ο Γιαχβέ είναι ο πατέρας του Ιησούς; Και το Ιησούς και το Ησαίας και το Ιωαχαβέδ και άλλα ονόματα με το Ιεχωβά σχετίζονται. Εδώ έχουμε και μέρος στην Ελλάδα που λέγεται Αράχωβα. Ακόμα και με το Τριαδικό Δόγμα ο Ιησούς είναι ο Γιαχβέ.
Εκτός και αν πιστεύεις στον άθεο Έριχ Φρομ που λέει ότι ο Χριστός ήρθε να θυσιαστεί για να ικανοποιήσει ένα μοχθηρό Πατέρα που διψούσε για αίμα και να διώξει τον φόβο και τις ενοχές από τον λαό.
0 .
..
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Εσύ θες και ονομαστική αναφορά στα χειρόγραφα αντίγραφα της Καινής;
Αυτά τα λένε οι Ιεχωβάδες με τις δικές τους γραφές
0 .
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Σικελιώτης έγραψε:Αύριο θα σας συστήσω τον Πολέμαρχο του Θεού, καβάλα σε άλογο
Ο Πολέμαρχος του θεού Ιεχωβά είναι ο Ιησούς που θα φέρει το "Νέο Σύστημα Πραγμάτων"
Αυτή παγκόσμια επίγεια κυβέρνηση θα έχει κυβερνήτη το Χριστό και θα αποτελείται από 144.000 Ιεχωβίτες.
Για να μην ανήκουν σε όσους σφάξει ο Ιησούς υπό την επίβλεψη του Ιεχωβά,οι Ιεχωβίτες πρέπει να φανούν δουλευταράδες και να πουλήσουν πολλά βιβλία
0 .
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Λίγη αστρολογία η αλλιώς πουλήστε βιβλία για να σωθείτε πριν έρθει η κρίση
0 .