tanipteros έγραψε:τι κάνουν στον διαλογισμό ε? Αυτό είναι ένα μυστικό για αυτούς που βιώνουν τον διαλογισμό..... και να σου πω εσύ θα μου λές ανοησίες γιατί παίζεις τον ρόλο του συκοφάντη.... οπότε κρατάω το μυστικό και άσε μας να κάνουμε διαλογισμό εσύ κάνε σταυροφορία για την νέα εποχή....
ευτυχώς που είσαι άσχετος και δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.... άλλωστε αυτά που λες είναι λάσπη που γυρνάει πάνω σου.
Όποιος κάνει διαλογισμό ξέρει τι γίνεται και με το που σε διαβάζει απλά γελάει....
όταν αποδαιμονιστείς τα ξαναλέμε.....

Μπα;;;! Εκάς οι βέβηλοι;;;
Χαχαχα, να τοι οι άθρησκοι άθεοι... σατανιάστηκαν με το που αμφισβητήθηκε η πίστη και η οργάνωσή τους. Γιατί για οργάνωση πρόκειται, δεκάδες αιρέσεις και υποδιαιρέσεις της μασωνίας που στρατολογούν ανυποψίαστους φιλόδοξους.
(Δεν υπάρχουν άθρησκοι και άθεοι, μόνο φατανικοί, ξυπνάτε. Ειδικά στα θρησκευτικά και πολιτικά θέματα δεν υπάρχει ανοχή ή σεβασμός)
Καταρχήν συκοφάντης δεν είμαι, την γνώμη μου λέω και τις αντιρρήσεις μου με χιούμορ και όχι πυρομαχικά όπως χρησιμοποιείτε εσείς οι φανατικοί αντιχριστιανοί αντάρτες. Η άλλη η τρελή, η δαιμονισμένη χοντρή εβραία είχε τραυματιστεί θανάσιμα στον ένοπλο αγώνα κατά των καθολικών λέει. Αλλά την έσωσε ο Σατανάς! Φαντάσου τί ειρηνικοί άνθρωποι είναι αυτοί οι Φιδέμποροι οι Θεοςοφιστές, όπως λέει και ο Κλεομένης, οχιές με ενδύματα.
Και εσύ συκοφαντείς τον Χριστιανισμό και τον Δίκαιο Δικαστή Νεκρών και Ζώντων, το ξέχασες;; Μετανόησε από τις βλασφημίες για να σωθείς από την Κόλαση που θα πάνε όλοι οι σατανιασμένοι να λούζονται καθημερινά με τον πατέρα τους τον Σατανά. Αποδέξου το καλό και την δικαιοσύνη.
Το ήξερα ότι θα το πάρετε στην πλάκα γιατί δεν έχετε απάντηση. Όταν κάποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν ρίχνει νερό στο κρασί, είναι τρελός.
Νιρβάνα ετυμολογικά να δει κανείς τί σημαίνει, αρκεί να καταλάβει τί είναια αυτή η <<χαπακωμένη>> κατάσταση. Εξάλειψη φλόγας, εξάλειψη πνοής, εξάλειψη ζωής, μηδενισμός....τουτέστι η ΜΕΓΑ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ από την ύλη και τον πόθο, δηλαδή ΘΑΝΑΤΟΣ. Κυριολεκτικά και απόλυτα.
Καλή αυτοθυσία λοιπόν στον Μπαφομέτ για να κερδίσετε την Νιρβάνα. Να θυσιάσετε το μπουτάτμαν για να γίνεται ο Άτμαν, δηλαδή ατμός και αέρας κοπανιστός.
Μετά θα σας πει πριτς ο Μπαφομέτ και θα λέγατε είχε δίκιο ο Πάτερ. Ε, τί να σας κάνω;
..