Χρίστος Έλ έγραψε:pluton έγραψε:Σικελιώτης έγραψε:Κατά την εταιρία Σκοπιά κάποτε υπήρχε η μητέρα Ιερουσαλήμ , η οποία φρόντιζε τα παιδιά της τους Ισραηλίτες. Το 1914 εμφανίστηκε άλλη μια μητέρα στο προσκήνιο.
Η Γυναίκα του θεού Ιεχαωβά που γέννησε ένα μωρό που συμβολίζει τη βασιλεία των Ιεχωβιτών. Το 1919 έκανε μια δεύτερη γέννα, γέννησε το " πνευματικό Ισραήλ ".
Η Γυναίκα του Ιεχωβά, η "Νύμφη" ή "Βασιλοπούλα" έχει μια αντίζηλη, την Πόρνη Βαβυλώνα που συμβολίζει τους Χριστιανούς...
Λένε όμως αστειότητες, να δεις τι λένε οι Μορμόνοι, εκεί να δεις παραμύθι.... Δεν κάνουν όμως εμπόριο δεν τους είδα ποτέ να πουλούν βιβλία, τα δίνουν δωρεάν (αυτό δεν λέγεται εμπόριο, άλλο τώρα που βρίσκουν τα χρήματα για τόσο καλαίσθητες εκτυπώσεις).
Από τις εισφορές που ρίχνουν οι <<φίλοι του Ιεχωβά>> στα ειδικά κουτιά που βρίσκονται σε κάθε Αίθουσα Βασιλείας...
Pluton, ΕΙΜΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ;;;
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΔΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΔΗΔΕΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ <<ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ>> ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ...
ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Δεν βαριέσαι ΕΛ εγώ σέβομαι τους ιδεολόγους, υπήρξαν κομμουνιστές που θυσιάστηκαν γιατί κάτι πίστεψαν, υπήρξαν κομμουνιστές που επένδυσαν στον κομμουνισμό. Υπήρξαν Χριστιανοί που τους έφαγαν τα θηρία (όλων των ειδών τα θηρία) για την πίστη τους, υπήρξαν Χριστιανοί που εμπορεύτηκαν με βάση τον Χριστό. Υπήρξαν Ιεχωβάδες που κάθισαν στη ΣΦΑ 30 χρόνια διότι δεν έπρεπε να πιάσουν όπλο, υπήρξαν Ιεχωβάδες που είχαν "λόγους" για την "πίστη" τους.
Εγώ σέβομαι τους πρώτους, σέβομαι τους ιδεολόγους, είναι κουτό αλλά έτσι είμαι. Φυσικά καταλαβαίνω τους δεύτερους ότι είναι άνθρωποι .... αλλά δεν τους σέβομαι.