Πως αντιστεκόμαστε στη Νέα Εποχή του Υδροχόου (Σατανά)

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πως αντιστεκόμαστε στη Νέα Εποχή του Υδροχόου (Σατανά)

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 23 Δεκ 2015, 11:13

Σικελιώτης έγραψε:
Εσχατόγερος έγραψε:
Σικελιώτης έγραψε:H εικόνα της Παναγίας που ανέβασε η Δ.Ματσούκα στο instagram.

Υπέροχη είναι, και άκρως εύστοχη, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο σε ενοχλεί.

H Παναγία δεν είναι αιδοίο

Είσαι σίγουρος; Αυτό που την ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, και ο λόγος για τον οποίο η χριστιανική θρησκεία ασχολείται μαζί της και κάνει τόσο ντόρο για να την τιμήσει, είναι αυτό ακριβώς το μέρος του σώματός της το οπόιο φαίνεται να σε ενοχλεί.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 02 Ιαν 2016, 10:47

Η Χεζμπολάχ ξαναλειτουργεί την εκκλησία στη Μοσούλη, εντυπωσιακό βίντεο

0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 02 Ιαν 2016, 11:00

Την ώρα που η Υδροχοϊκή Σιωνιστική Boko Haram τεμαχίζει ανθρώπους στη Νιγηρία, αυτοί αντιστέκονται
Σήκωσαν γιγαντιαίο άγαλμα του Χριστού

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2016, 11:21

Εσχατόγερος έγραψε:Είσαι σίγουρος; Αυτό που την ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, και ο λόγος για τον οποίο η χριστιανική θρησκεία ασχολείται μαζί της και κάνει τόσο ντόρο για να την τιμήσει, είναι αυτό ακριβώς το μέρος του σώματός της το οπόιο φαίνεται να σε ενοχλεί.

Αυτος ειναι ο λογος οντως,αλλα απο κει και περα υπαρχουν και αλλοι τροποι για να μιλησει κανεις εναντιον του χριστιανισμου,χωρις να γινει κιτς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 07 Ιαν 2016, 14:33

"Καλύπταμε παιδόφιλους”: Πρώην ακτιβίστρια των FEMEN αποκηρύττει την οργάνωση ζητώντας συγγνώμη

Εικόνα

Ήταν η πρωτοπόρος της μοντέρνας δύναμης των κοριτσιών, υπεύθυνη για αμέτρητες τόπλες διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα των γυναικών.
Αλλά τώρα, η Sara Fernanda Giromin έχει κάνει ένα γύρισμα κηρύσσοντας τον πόλεμο στα ιδεώδη για τα οποία κάποτε τόσο περήφανα απογύμνωνε τα στήθη της περιγράφοντας το φεμινιστικό κίνημα ως “εντελώς τοξικό περιβάλλον, γεμάτο με κουτσομπολιά, ίντριγκες, ταπεινώσεις και διώξεις”.

Παρουσιάζοντας τον εαυτό της στον κόσμο το 2012 κάτω από το ψευδώνυμο Sara Winter, η κα Giromin ήταν το ιδρυτικό πρόσωπο των Femen στη Βραζιλία, θυγατρική του κινήματος Femen.
Εικόνα

λλά μόλις τρία χρόνια αργότερα, η Giromin επικρίνει το φεμινισμό και την άμβλωση, λέγοντας ότι «προωθεί την καταστροφή της παραδοσιακής οικογένειας και όλες τις ηθικές αξίες της κοινωνίας».
“Το φεμινιστικό κίνημα μπορεί να βλάψει τις γυναίκες με έναν μη αναστρέψιμο τρόπο,” είπε στοguiame.com, κατηγορώντας το για «ενθάρρυνση ασυδοσίας», «έλεγχο γεννήσεων» και «εκτρώσεις».
Σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο, ”Ζητώ από τους Χριστιανούς συγχώρεση για τη φεμινιστική διαμαρτυρία”, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους χριστιανούς για την προσβλητική συμπεριφορά της και εξέφρασε την αποστροφή της για μια επίδειξη των Femen τον Ιανουάριο του 2014, όταν πήρε μέρος σε ένα ομοφυλοφυλικό φιλί με μια άλλη τόπλες γυναίκα μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας της Candelária στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Εικόνα

συνεχίζεται..
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 07 Ιαν 2016, 14:36

Το να ζητάς συγχώρεση δεν είναι σίγουρα εύκολο πράγμα να το κάνεις”, είπε η κα Giromin.
“Πήγαμε πολύ μακριά και καταλήξαμε να προσβάλλουμε πολλούς θρήσκους και μη-θρήσκους ανθρώπους.
«Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευπρόσδεκτη. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι οι θρήσκοι άνθρωποι παίρνουν την “συγχώρεση” στα σοβαρά. Αυτή είναι μια εμπειρία μάθησης για όλους όσους επικρίνουν τους χριστιανούς.
”Ευχαριστώ όλους τους Χριστιανούς που με στήριξαν και μου έδωσαν χώρο για να διαδώσω τα νέα οράματα μου. Ο Θεός να ευλογεί.”

Εικόνα

Επιπλέον, δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο ”Σκύλα, Όχι! Επτά φορές προδόθηκα από τον φεμινισμό” (Bitch, No! Seven Times I Was Betrayed by Feminism), περιγράφοντας την κακοποίησή της στα χέρια των άλλων φεμινιστριών.
Στο βιβλίο, περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο που είχε πιεστεί από συναδέλφισσες φεμινίστριες να παίρνει ναρκωτικά και να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις με ξένους, και ισχυρίζεται ακόμη ότι κακοποιήθηκε από μια λεσβία. Ένιωσε πιεσμένη να συμμετάσχει στην αμφιφυλοφιλία διότι έτσι θα μπορούσε να λάβει «μέγιστο σεβασμό» από την ομάδα.
«Οι λεσβίες και οι αμφιφυλόφιλες γυναίκες έχουν πολύ μεγαλύτερη φωνή και σεβασμό μέσα στο κίνημα, έτσι στην αναζήτηση για αναγνώριση του αγώνα μου, με κάθε μέρα που περνούσε,αποδομούσα την ετεροφυλοφιλία μου υποκαθιστώντας την με μια τεχνητή αμφιφυλοφιλία», είπε.
Ένα ποσοστό των εσόδων από το βιβλίο θα δοθεί σε σκοπούς υπέρ της ζωής.

Εικόνα

συνεχίζεται...
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 07 Ιαν 2016, 14:38

Ενδείξεις για την αναστροφή της κας Giromin ξεκίνησαν επιφανειακά τον Οκτώβριο, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, όταν είπε λεπτομερώς ότι μετάνιωσε για την έκτρωση στο πρώτο της παιδί. Η γέννηση του δεύτερου της, είπε, είχε αλλάξει το μυαλό της για το δικαίωμα επιλογής.
«Έχω μετανοήσει για το ότι έκανα έκτρωση και σήμερα ζητώ συγγνώμη», έγραψε η κα Giromin, σύμφωνα με το Life Site News.
“Χθες συμπληρώθηκε ένας μήνας μετά τη γέννηση του μωρού μου και η ζωή μου έχει πάρει ένα νέο νόημα. Γράφω αυτό, ενώ κοιμάται γαλήνια στην αγκαλιά μου. Είναι η μεγαλύτερη αίσθηση στον κόσμο.”
“Παρακαλώ, γυναίκες που είστε απεγνωσμένες για έκτρωση, σκεφτείτε το προσεκτικά. Λυπάμαι πολύ που το έκανα. Δεν θέλω το ίδιο πράγμα για σας.”
Καθώς ο χρόνος προχώρησε, το ίδιο έκανε και η στάση της, και τελικά απέρριψε την αμφιφυλόφιλη κατάσταση.

Εικόνα

Αν και άφησε την ομάδα Femen το 2013, την οποία καταγγέλλει ως μια «επιχείρηση», η κα Giromin συνέχισε την ακτιβιστιτική διαδρομή με την Bastardxs, μια φεμινιστική ομάδα, που περιλαμβάνει τόσο άνδρες όσο και γυναίκες.
Αλλά τώρα απορρίπτει τον φεμινισμό σε όλες τις μορφές του, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αίρεση» που ξεγελά τις γυναίκες και τιςς χρησιμοποιεί ως απλά αντικείμενα, ενώ αντίθετα προωθεί τον λεσβιασμό και την παιδεραστία.
«Για την φεμινιστική αίρεση οι γυναίκες δεν είναι η έμπνευση, είναι πρωταρχικό θέμα στη χειρότερη έννοια του όρου. Είναι βολικά αντικείμενα χρήσιμα για τον σκοπό της πυροδότησης μίσους εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, μίσος εναντίον των ανδρών, μίσος ενάντια στην ομορφιά των γυναικών, μίσος ενάντια στην ισορροπία των οικογενειών.
“Αυτό είναι ο φεμινισμός, και μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι έτσι επειδή ήμουν στο εσωτερικό!
«Είδα το φεμινιστικό κίνημα να συγκαλύπτει παιδόφιλους.
«Είδα το φεμινιστικό κίνημα να καταδιώκει γυναίκες … Είμαι μάρτυρας στο γεγονός ότι σήμερα στο φεμινιστικό κίνημα οι γυναίκες δεν έχουν καμία σημασία, αλλά χρησιμεύουν ως καύσιμο για τις πυρκαγιές του μίσους που η φεμινιστική αίρεση δεν μπορεί να επιτρέψει να πεθάνει.”

Η κ Giromin έχει συνεργαστεί με την χριστιανή ψυχολόγο Marisa Lobo για να δώσουν ομιλίες που εστιάζουν στον αντιφεμινισμό και την ιδεολογία των φύλων.
“Έφυγα από την οργάνωση της οποίας για τέσσερα χρόνια ήμουν ένας από τους κύριους χαρακτήρες στη Βραζιλία, και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο!
“Το αποτέλεσμα; Σήμερα είμαι πολύ πιο χαρούμενη και είμαι σε θέση να βοηθήσω περισσότερο τις γυναίκες

πηγές:
http://offtherecord.net.gr/?p=6562
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/01/femen.html
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 07 Ιαν 2016, 23:14

7 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ και ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
Εικόνα
Ο λαός ΑΝΤΙΔΡΑ.

-Η αχρήματη κοινωνία (μέσω των capital controls και της υποτιθέμενης δίωξης της φοροδιαφυγής) προχωράει ραγδαία.

-Δεν είναι δυνατόν για να διασφαλίσεις το "αφορολόγητο" (που μας έχουν επιβάλει, να υποχρεώνεσαι να αγοράζεις μόνον με -κάρτα (αφήνοντας ευάλωτο όλο το αγοραστικό σου προφίλ).

-Να υποχρεώνεσαι να δηλώνεις στην εφορία στο νέο περιουσιολόγιο, (συνεπώς διαθέσιμα σε κάθε υπάλληλο της) όλα τα χρήματα και τα ακίνητα που νόμιμα κατέχεις.

-Δεν είναι δυνατόν να αστυνομεύονται τα πάντα και να θεωρούνται εκ των προτέρων όλοι οι πολίτες ένοχοι τη στιγμή που ακόμη δεν έχουν ελέγξει όσους εμπλεκόταν στη λίστα Λαγκάρτ.

-Να εξαγγέλλουν ότι θα αλλάξουν τις ταυτότητες ΟΛΩΝ των Ελλήνων επειδή το ζητάει η Αμερική (για τους ελάχιστους Έλληνες που θέλουν να πηγαίνουν εκεί με ταυτότητα και όχι με διαβατήριο).

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή επιτροπή (που αποτελείται από φορείς και συλλόγους) η πρόσκληση σύσσωμου του Ελληνικού λαού στην μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται στις 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης στις 15:00 στα Προπύλαια και μετά το πέρας των ομιλιών θα εξελιχθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος) στην Αθήνα.

-Μια "πανίσχυρη" κάρτα του πολίτη που θα περιέχει τα πάντα, είναι λογικό να έχει και πολλαπλάσιες συνέπειες όταν αυτή θα κλέβεται ή θα παραβιάζεται.

-Δεν είναι δυνατόν όλες οι Ελληνικές τράπεζες να χορηγούν μόνον ανέπαφες (contactless) κάρτες -εξαιρετικά επικίνδυνες σε υποκλοπή δεδομένων, όπως δείξαμε εδώ- και να μην αντιδράει κανείς στην επιβολή αυτή.

ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ (ΠΛΙΝΘΙΟ) τύπουRFID (αναγνώριση με ραδιοσυχνότητα) – ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ με το ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ 666.

ΟΧΙ στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΟΧΙ στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ τύπου ΑΜΚΑ

ΟΧΙ στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ που με όργανο τους την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ) απειλούν την ΖΩΗ – την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΧΙ στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ. Φταίνε οι ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ και όχι οι ΛΑΟΙ.

ΟΧΙ στην ΑΝΕΓΕΡΣΗ του ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με την ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/01/ ... mment-form
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 12 Αύγ 2016, 19:56

Έγραψα και εδώ και στο .....gr ότι η αντίστροφη μέτρηση για τη Νέα Τάξη και την πνευματικότητά της ξεκίνησε το 1993. Τα πρόσφορα άρχισαν να μοσχοβολούν στην Ουκρανία

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”