Χρίστος Έλ έγραψε:Γουστάρω την Πέπυ όχι τον Πίπι.
Τ
Μωρό μου!!!!!!!!!!!!!!

Χρίστος Έλ έγραψε:Γουστάρω την Πέπυ όχι τον Πίπι.
Τ

Ρεκ_ _μας έγραψε:μωρή τρία χρόνια σε ψήνω. έχω βγάλει κάλους να σου στέλνω πμ. και με τρία ποστ του χριστάρα έλιωσες;
ούτε με το αντίγραφο του τραπεζικού μου λογαριασμού δεν ψήνεσαι;

Χρίστος Έλ έγραψε:feanor έγραψε:Κάτι σοβαρό τώρα, προς την διαχείρηση: Καταλαβαίνω ότι δεν θέλετε να ενοχλούν τους διασκεδαστές σας, αλλά ακόμα και τα περί ομάδας κρούσης που ανέφερα να μην ευσταθούν, μόνο και μόνο το ότι το άτομο στοχοποιεί συγκεκριμένες ομάδες και βάλει εναντίον τους, παρακινεί σε πράξεις βίας και ξερνάει τον ρατσιστικό εμετό του κάθε μέρα, αποτελεί λόγο διαγραφής.
Τραγικό.![]()
Ο μπαμπάς σου τι λέει; Δέχθηκε να σε βγάλουν από το Δρομοκαίτειο;
Διάβασε τώρα εδώ.
http://www.hitandrun.gr/ta-fasistika-mo ... in-ellada/
να μάθεις πόσοι σε απειλούν στην Ελλάδα.
Ακριβώς! Όλοι γύρω από το σπίτι σου έχουν στηθεί και σε σημαδεύουν.
Πήγαινε στην γωνία να δεις αν έρχομαι.
Να παίρνεις τα χάπια σου και να κάνεις κανά μπάφο να χαλαρώσεις γιατί σε βλέπω να γυρνάς μέσα με ζουρλομανδύα

feanor έγραψε:Μην ανησυχείς όμως, λίγοι γραφικοί εθνικιστές έμειναν πανευρωπαϊκά. Στον εξελιγμένο κόσμο έχει εξαλειφθεί η έννοια του έθνους , ευτυχώς. Σε κάποια χρόνια ( λίγα υποθέτω ), σύνορα , θρησκείες και ότι χωρίζει τον κόσμο θα χει τελειώσει. Το είδος σου θα είναι υπό εξαφάνιση και ούτε απειλή θα αποτελείται. Μόνο για να γελάμε θα σας έχουμε ...

Ρεκ_ _μας έγραψε:feanor έγραψε:Μην ανησυχείς όμως, λίγοι γραφικοί εθνικιστές έμειναν πανευρωπαϊκά. Στον εξελιγμένο κόσμο έχει εξαλειφθεί η έννοια του έθνους , ευτυχώς. Σε κάποια χρόνια ( λίγα υποθέτω ), σύνορα , θρησκείες και ότι χωρίζει τον κόσμο θα χει τελειώσει. Το είδος σου θα είναι υπό εξαφάνιση και ούτε απειλή θα αποτελείται. Μόνο για να γελάμε θα σας έχουμε ...
κάνε όνειρα. όλα δείχνουν ότι η ουτοπία του αστικού κοσμοπολιτισμού θα έχει εφαρμογή μόνο στις γκέι κοινότητες.
έχουμε ακόμα να δούμε εθνικούς πολέμους στην ευρώπη και παγκόσμια που μπροστά τους θα φαντάζουν μικροατυχήματα οι δυο προηγούμενοι παγκόσμιοι.
βάλε στο κάδρο και τους θρησκευτικούς και θα έρθει να σου δέσει η μαγιονέζα. φιλάρα χιλιάδες χρόνια το τρένο της ιστορίας κυλάει σε ράγες από αίμα. και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή έτσι νομίζεις εσύ.

.gif)