Αυτό ήταν κακία. Πάρτο πίσω.
Ακούς εκεί, να πεις τις Πελασγές σιάχτρα. Έχει και η ανοχή τα όριά της.

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Admin έγραψε:τις γυναίκες τους τις λατρευαν για θεές:
Έτσι.
Τα βράδια, ύστερα απο μια ημέρα εργασίας στα χωράφια (αντί να κυνηγιόμαστε πίσω απ τους θάμνους με τους συν-λεηλάτες μας), πέφταμε δίπλα απο τις γυναίκες μας, και τους ψιθυρίζαμε στο αυτί: Θεά μου...

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω θελω την Μινωικη βερζιον με το σωμα κλεψυδρα

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Εγω θελω την Μινωικη βερζιον με το σωμα κλεψυδρα
Σκέψου τις πατσιές ως μονδέρνα τέχνη. Οι Μινωίτες απεικόνιζαν τις Προελληνίδες όπως ήταν στην πραγματικότητα:

Λαχουρένιος έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Οφείλω να συγχαρώ το νηματοθέτη. Να μας πει μόνο τί καταλαβαίνει με τούτη την επαίσχυντη συμπεριφορά για τα Πατρώα. Του καύλωσε απλά; Και όσοι τον ακολουθούν τί θέλουν να αποδείξουν ακριβώς; Να γελοιοποιήσουν κάποιους έτσι γιατί δεν έχει κάτι άλλο το φόρουμ για να ασχοληθούν; Αν όντως ισχύει, γιατί ανοίγουν νήματα φίλα προσκείμενα;
Τόσον καιρό εδώ μέσα έχω δείξει ανοχή και σεβασμό σε πολλά πράγματα. Πόσο δύσκολο είναι να πράξετε το ίδιο, έστω κι αν διαφωνείτε; Δεν εκπροσωπώ κανέναν και το γνωρίζετε. Απλά θα ήθελα να λήξει εδώ. Κάντε παιχνίδι όπου αλλού νομίζετε, δεν έχω ενοχλήσει. Περιμένω τα αντίστοιχα.
Αν εξηγηθει ενα αστειο, χανεται η ουσια του![]()
ΥΓ Και προφανως δεν εισαι το αντικειμενο του αστειου εσυ, οποτε μην παρεξηγεισαι

Λαχουρένιος έγραψε:Μα δεν υπαρχει λογος να σου κανουμε καζουρα, γιατι δεν εχουμε δειξει οτι εχουμε θεμα μαζι σου
Νομιζω το ποιντ του τοπικ ειναι προφανες

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Η σάτιρα δεν έχει όριο τους ΙΕ θεούς.
Ακόμη, οι ΙΕ θεοί δεν έχουν εκπρόσωπους τύπου σε φόρα.
Αυτός ο τόπος έχει ιστορία και πριν τους εισβολείς απο την στέπα.
Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο ζήτημα για παρεξηγήσεις.