Ερωτήσεις προς Βουδιστές

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Re: Ερωτήσεις προς Βουδιστές

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 20 Σεπ 2017, 21:55

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε: Θέλω ένα κομμάτι πίτσα, ένα σουβλάκι, μια γκόμενα;

.

θέλε αλλά μακριά από την πέπυ. πιάσε γκομενα τη μήθυρα. :fico:

Ρεκ__μας έχεις φώτο της Πέπης μήπως;
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 20 Σεπ 2017, 22:41

Ρεκ_ _μας έγραψε:

.

Ουστ ρε! :sdup: :sdup:
Χρίστο μου μην τον ακούς!!! :enamorado:
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 20 Σεπ 2017, 23:10

Πέπυ35 έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:

.

Ουστ ρε! :sdup: :sdup:
Χρίστο μου μην τον ακούς!!! :enamorado:

Πέπυ "άσε πια τον μακρυμάλη για χατίρι καραφλού" μιας και είμαστε σε Βουδδιστικό θέμα.
Πέπυ τα φτιάχνουμε? :inlove45:
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 21 Σεπ 2017, 00:12

Τα εχω με τον Χριστάρα!
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 21 Σεπ 2017, 00:14

Πέπυ35 έγραψε:Τα εχω με τον Χριστάρα!

Άσε πια τον μακρυμάλη για χατίρι καραφλού..... έλα έχω ασχοληθεί και με wicca...
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Σεπ 2017, 02:18

tanipteros έγραψε: έλα έχω ασχοληθεί και με wicca...

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 21 Σεπ 2017, 12:30

Χρίστος Έλ έγραψε:

Αν δεν συμφωνήσω, πειράζει; Ωραία αρκετά πράγματα, αλλά δεν συμφωνώ σε όλα.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα αν δεν συμφωνούν μαζί μου, δεν περιμένει καμμιά στρατιά ΓΟΧ στην γωνία να σας περιλάβει. Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με βουδιστές, αφού οι βουδιστές είναι στον κ΄σμο τους και δεν ενδιαφέρονται για αυτον τον κ΄σμο.

Αν πιστεύετε ότι είναι κακή η ύλη, γιατί συνεχίζετε να τρώτε; Τρώτε μόνο ελαφριές τροφές και αυτές ίσα ίσα για να επιβιώνετε;

Αλλά γιατί να θέλει να επιβιώσει ο βουδιστής, αφού θεωρεί ότι αυτό που είναι σε αυτή την ζωή είναι ένα σύνολο από ψεύτικα και παροδικά στοιχεία; Έχω διαβάσει για αρκετούς βουδιστές που αυτοκτονήσανε.

σχολιο 4

..ενας μπο.\τισαττβα πουεχιε βιωσει ως ψυχη εστω την νιρβανα .. σαμαντχι ...την κατασταση της πληροτητας και παναγνου ομογενοποιημενου φωτος ...δεν σημαινει οτι μπορει να σηκωθει και να φυγει αφηνωνατς τα αλλα σωματα του .. δεν ενα τοσο απλα τα πραγματα ...δεν εγκαταλειπεις ευκολα τα πιο χονδροειδη σωματα ...ουτε αδιαφορεις για αυτα .. ολα πρεπει να γινουν οατν τελειωσει ενας Μεγακυκλος Ζωης ... ΕΤΣΙ Ο ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΤΙΣΣΑΤΒΑ ΚΥΡΙΟΣ εχει <<δουλιτσες>> να αποτελειωσει και επιστρεφει στην σαρκα .. οι δουλιτσες του εινα η διαφωτιση ολων οσων κρατιωνται γατζωμενοι απο την χονδροειδη υλοενεργεια ...κια βεβαια στις δουλιτσες περιλαμβανεται και η κινημσταικ αντοσυστημικη δραση εναντια σε ενα συστημα σε κατασαση υπνου την ψυχη και δνε την αφηνει να απογατζωθει κια να εξελικτει αρα ..αρα μονο αδιαφοροις δεν εινα ενας μποτισαττβα για οσα συμβαινουν στην κοινωνια και στον οικο στο οποιο ενσαρκωνεται η διαμενει ως ψυχη ....χμμμ..
...ακομη κι αν μοιαζει ειναι απων ως εξωτερικη αισθητη επιρροη η παρουσια ενος μποτισσατβα ως βιονεργειακη υπαρξη μεσα σε ενα κοσμο απο μονη της ειναι μια ισχυρη ωθηση συλλογιης αφυπνισης των αλλων πλασματων .. η διανοια του εκπεμπιε διαρκως κι ανελλειπως βιομηνυματα απαγκιστρωσης και υψηλης διανοητικοτητας ...χμμμ.. ακομη κι τον βλεπειςς ακινητο σε ενα δωμα, η πανω σε ενα κρεββατι η κατω απο ενα δεντρο ...ο μποτισσατβα ειναι ενας επαναστασης ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ εναντια στο Συστημα της εξελικτικης ανασχεσης κι αναστροφης ....γιαυτο και η γεννηση φωτισμενων κυριων βαπτισμενων στα παναγνα υδατα της ψυχης ανθρωποψυχων αρα μποτισσατβα ειναι ο χειροτερος εφιαλτης του Συστηματος της Αποκλισης απο το Γαλαξιακο Πεπρωμενο ...

...λοιπον ....αφηστε τα μεταξυ σας καλπικα σεξοτροπηματα και γινετε αυθεντικα ερωτικοι ...μαθετε θεωρητικα τουλαχιστον για τη νιρβανα ειναι η κατασταση της απολυτης ερωτικης συγκινησης...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Σεπ 2017, 16:57

Πέπυ35 έγραψε:Τα εχω με τον Χριστάρα!

κάτι τέτοιες άπιστες σαν και σένα μωρή στην καλαμάτα τις σφάζουμε στο γόνατο σα γίδες. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 29 Σεπ 2017, 21:47

Χρίστος Έλ έγραψε:Οι Βουδιστές αρνούνται να απαντήσουν στο κοινό σε αυτές τις ερωτήσεις, γιατί καταρρίπτουν τα πιστεύω τους.

Καταρρίπτεται η δήθεν ανωτερότητα των ανατολικών απρόσωπων θρησκειών και εδραιώνεται η πίστη στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΟ.

Νιρβάνα; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Προτιμώ τον αληθινό παράδεισο του Θεού που είναι μέσα στην βλάστηση.

Πρέπει να γράψεις στα Μανδαρίνικα ή Ινδικά, κλπ, για να καταλάβουν και μετά θα σου απαντήσουν! :D
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 12 Οκτ 2017, 22:23

Η γλώσα Πάλι είναι των Βουδδιστών.......
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”