Ρεκ_ _μας έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε: Θέλω ένα κομμάτι πίτσα, ένα σουβλάκι, μια γκόμενα;
.
θέλε αλλά μακριά από την πέπυ. πιάσε γκομενα τη μήθυρα.
Ρεκ__μας έχεις φώτο της Πέπης μήπως;

Ρεκ_ _μας έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε: Θέλω ένα κομμάτι πίτσα, ένα σουβλάκι, μια γκόμενα;
.

.

Πέπυ35 έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε: Θέλω ένα κομμάτι πίτσα, ένα σουβλάκι, μια γκόμενα;
.
Ουστ ρε!![]()
![]()
Χρίστο μου μην τον ακούς!!!

Πέπυ35 έγραψε:Τα εχω με τον Χριστάρα!

tanipteros έγραψε: έλα έχω ασχοληθεί και με wicca...

Χρίστος Έλ έγραψε:
Αν δεν συμφωνήσω, πειράζει; Ωραία αρκετά πράγματα, αλλά δεν συμφωνώ σε όλα.
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα αν δεν συμφωνούν μαζί μου, δεν περιμένει καμμιά στρατιά ΓΟΧ στην γωνία να σας περιλάβει. Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με βουδιστές, αφού οι βουδιστές είναι στον κ΄σμο τους και δεν ενδιαφέρονται για αυτον τον κ΄σμο.
Αν πιστεύετε ότι είναι κακή η ύλη, γιατί συνεχίζετε να τρώτε; Τρώτε μόνο ελαφριές τροφές και αυτές ίσα ίσα για να επιβιώνετε;
Αλλά γιατί να θέλει να επιβιώσει ο βουδιστής, αφού θεωρεί ότι αυτό που είναι σε αυτή την ζωή είναι ένα σύνολο από ψεύτικα και παροδικά στοιχεία; Έχω διαβάσει για αρκετούς βουδιστές που αυτοκτονήσανε.

Πέπυ35 έγραψε:Τα εχω με τον Χριστάρα!

Χρίστος Έλ έγραψε:Οι Βουδιστές αρνούνται να απαντήσουν στο κοινό σε αυτές τις ερωτήσεις, γιατί καταρρίπτουν τα πιστεύω τους.
Καταρρίπτεται η δήθεν ανωτερότητα των ανατολικών απρόσωπων θρησκειών και εδραιώνεται η πίστη στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΟ.
Νιρβάνα; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Προτιμώ τον αληθινό παράδεισο του Θεού που είναι μέσα στην βλάστηση.