Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Re: Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 20 Σεπ 2017, 23:04

Διάδοχε δεν τα πας καλά με τα πνευματικά ε? Ούτε με το μεταφυσικό ε? Γιατί ? Για πες....
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Σεπ 2017, 23:12

tanipteros έγραψε:Διάδοχε δεν τα πας καλά με τα πνευματικά ε? Ούτε με το μεταφυσικό ε? Γιατί ? Για πες....

Μπέσα τώρα Τανίφτερε, μια δευτεροβάθμια εξίσωση 2ας Γυμνασίου την έχεις; Διαίρεση δεκαδικών αριθμών στο χαρτί τουλάχιστον (6η Δημοτικού);

Τα πνευματικά είναι αυτά (η πολύ αρχή τους τεσπα), αυτά που αναφέρεις εσύ είναι για τους πνευματικά υπολειπόμενους.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 20 Σεπ 2017, 23:17

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
tanipteros έγραψε:Διάδοχε δεν τα πας καλά με τα πνευματικά ε? Ούτε με το μεταφυσικό ε? Γιατί ? Για πες....

Μπέσα τώρα Τανίφτερε, μια δευτεροβάθμια εξίσωση 2ας Γυμνασίου την έχεις; Διαίρεση δεκαδικών αριθμών στο χαρτί τουλάχιστον (6η Δημοτικού);

Τα πνευματικά είναι αυτά (η πολύ αρχή τους τεσπα), αυτά που αναφέρεις εσύ είναι για τους πνευματικά υπολειπόμενους.

εγώ ρωτάω από ανθρώπινο ενδιαφέρον..... τι σου συνέβει μικρός και μίσησες τόσο αυτήν την οπτική του εαυτού σου?
ξέρεις όλα αυτά που απεχθάνεσαι είναι ένα κομμάτι σου....
ρωτάω από ψυχολογικό ενδιαφέρον....
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Σεπ 2017, 23:22

tanipteros έγραψε:εγώ ρωτάω από ανθρώπινο ενδιαφέρον..... τι σου συνέβει μικρός και μίσησες τόσο αυτήν την οπτική του εαυτού σου?

Ξέρω γω ρε συ, μάλλον θα φταίει που έβγαλα το Λύκειο.

Eσένα τι σου συνέβει και τα παιδάκια του Γυμνασίου τα κόβει πιο πολύ και μπορούν να λύσουν μια εξίσωση; :hmmm

Δεν πας σε κανένα νυχτερινό σχολείο, να αφήσεις τους Βούδες και τις μαλακίες;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 20 Σεπ 2017, 23:27

Ξέρεις στο εξωτερικό υπάρχουν Βουδδικά ιδρύματα και παν/μια για την μελέτη του Ντάρμα....

σε κόβω για αντιθεούλη Διάδοχε και ας το παίζεις υπεράνω.... αν όντως είσαι αντιθεούλης σε λυπάμαι... δεν ξέρεις τι χάνεις με το να απέχεις από τα πνευματικά....
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Σεπ 2017, 23:32

tanipteros έγραψε: απέχεις από τα πνευματικά....

Με το πνεύμα έχεις σχέση ελαφρώς ανώτερη απ ότι ένας χιμπατζής. Εντάξει, όσο και να μην σε προίκησε η φύση με αυτό, τα σφηνοτουβλάκια θα τα στήσεις πιο γρήγορα απ αυτόν, ας είμαστε δίκαιοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 20 Σεπ 2017, 23:33

αααααα βγάζουμε και κομπλεξ κατωτερότητας Διάδοχε...... δεν σε είχα καταλάβει.....

θεωρείς όσους ασχολούνται με τα πνευματικά κατώτερους μάλιστα....... βρε τι ανωτερος άνθρωπος είσαι......
0 .

feanor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό feanor » 20 Σεπ 2017, 23:37

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
feanor έγραψε:Έλα ρε μεγάλε , σε λίγο θα μας πεις ότι είμαι και κάτοχος αυτών των φόρουμ. Εν τω μεταξύ αυτό που σου ανέφερα, ότι έχει διαγραφεί και σε δεκάδες φόρα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τον εσωτερισμό, ούτε που το σχολίασες. Αγόρι μου εσύ, επιτομή του ορθολογισμού. Δεν είναι πάντως καθόλου τυχαίο ότι δύο από τα μεγαλύτερα σούργελα του ελληνικού ίντερνετ ( χρίστος ελ και μύθηρα ) κατέληξαν εδώ. Διασκεδαστές αργόσχολων ...

Δεν ξέρω αν είσαι κάτοχος, αλλά κάθε φορά που γίνεται σχετική αναφορά, τσινάς άσχημα. Ποιος ξέρει, μπορεί να είσαι και διαχειριστής κανενός τέτοιου βοθροφόρουμ.

Εδώ μέσα είμαστε όλοι τιτανοτεράστιοι επαγγελματίες. Αργόσχολος, για να μην πω ψυχαναγκαστικός, είναι αυτός που παίρνει απο πίσω τον Χριστέλ σε 20 διαφορετικά φόρουμ. Εμάς μας ήρθε εδώ και τον κάνουμε χαβαλέ, εσύ τον κυνηγάς απο πίσω όπου πάει εδώ και χρόνια απ ότι φαίνεται .

Ναι, έχω έχω αφιερώσει την ζωή μου στο κυνήγι του Χρίστου Ελ. Τι άλλο θα ακούσω. Ρώτησα κι έμαθα, φίλε όταν τον πήρε το μάτι μου να λέει τέτοια επικίνδυνα πράγματα για άλλες ομάδες ανθρώπων. Κάτι που σίγουρα δεν έκανες εσύ. Όσο για τα φόρα που αναφέρεις, ναι νευριαζω όταν διαβάζω τέτοιες ανυπόστατες κατηγορίες από ανθρώπους που δεν έχουν ιδίαν αντίληψη. Με τις θρησκείες ας πούμε ασχολούνται και επιστήμονες, ο τομέας τους λέγεται θρησκειολογία. Δεν είναι όλοι τα καμένα χαρτιά που βλέπεις κατα κύριο λόγο. Επίσης και παντός είδους επιστήμονες, μπορεί να έχουν πεποιθήσεις σαν κι αυτές που κοροϊδεύεις. By the way ,άθρησκος είμαι...
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 20 Σεπ 2017, 23:42

Ο Διάδοχος έχει βγάλει Λύκειο δεν ξέρει για Παν/μιο θεολογική και φιλοσοφική..... μην τον μπερδεύεις και πέσει από το ύψος που έχει καβαλήσει....
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Σεπ 2017, 23:48

feanor έγραψε:Ναι, έχω έχω αφιερώσει την ζωή μου στο κυνήγι του Χρίστου Ελ.

Απ ότι φαίνεται είσαι σε καλό δρόμο. Όλα σου τα ποστ έχουν τον Χριστέλ ως αντικείμενο, ξέρεις όλο το ιστορικό του, κοκ. Όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά αλλά εμμονικά.
Καλά, για το ότι είσαι μεταφυσική μούργα, μπλεγμένη ενεργά σε τέτοια φόρα, ήταν και είναι εμφανές.

tanipteros έγραψε:Ο Διάδοχος έχει βγάλει Λύκειο δεν ξέρει για Παν/μιο θεολογική και φιλοσοφική..... μην τον μπερδεύεις και πέσει από το ύψος που έχει καβαλήσει....

Τι λε ρε παιδί μου, θεολογική και φιλοσοφική ε; Ποιος διδάσκει εκεί; O συγγραφέας του fidiapoulao.blogspot.com; Tέσπα, πανεπιστήμια, τι να ξέρω κι εγώ απ αυτά, θα μας τα πεις εσύ.
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”