Μεγάλη Εβδομάδα και Κρεατοφάγοι

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μεγάλη Εβδομάδα και Κρεατοφάγοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μαρ 2018, 21:20

Σουβλίτσα έγραψε:Σώπα καλέ, από ποιό ινστιτούτο είναι η έρευνα/καταγραφή?

Εγώ πάντως έξω από το Καραισκάκη έχω περάσει.
Μέσα θα μπω όταν φύγει ο Μαρινάκης

Προσωπικη παρατηρηση, και στους νεους κατω των 30-35 το ποσοστο δεν ειναι ουτε 0,1% εκτος και αν θες να απομονωθεις κοινωνικα

Δηλαδη φαντασου πιτσιρικα 20 χρονων με κοπελιτσα και θα της πει για 40 μερες δεν εχει κοκο

Ουτε μια στο εκατομυριο. Ε καπως ετσι ο κοσμος απομακρυνεται απο την εκκλησια. Οχι πως φταιει η εκκλησια, ετσι λεει το δογμα βασικα.

Εφερα ''καφρικο'' παραδειγμα, αλλα πιστεψε με ειναι πολυ πιο σοβαρο απ'οτι φαινεται
0 .

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σουβλίτσα » 20 Μαρ 2018, 21:24

Δεν διαφωνώ οτι ειναι σοβαρό το θέμα.

Δεν μπορώ να υποστηρίξω τα ποσοστά σου, χωρίς να σημαίνει οτι σε αυτές τις ηλικίες -έτσι και αλλιώς-δεν υπάρχει μια τάση φυγής από ο,τιδήποτε συντηρητικό κτλ. Δηλαδή, κι εγώ, σε εκείνη την ηλικία δεν είχα τπτ πάρε δώσε.

Πάντως, εκεί που πηγαίνω εγώ βλέπω πληθώρα νέων ανθρώπων, όλων των ειδών (μέχρι και διάσημες περσόνες τηλεοπτικών παιχνιδιών) παρόλο που η γραμμή που ακολουθείται είναι η τυπική, αγιορείτικη και Πατερική.
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 20 Μαρ 2018, 21:27

Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι πιστοί ή μη μπερδεύουν τη νηστεία με το δεν τρώω κρεάς, γάλα, δεν κάνω σεξ κλπ.
Αλλά από τα λίγα που γνωρίζω, κι ας μην πιστεύω, νηστεία σημαίνει λιτότητα σε όλες τις εκφάνσεις, με το να φας μια κατσαρόλα φασολάδα, με το να βγεις κ να διασκεδάσεις μέχρι τα ξημερώματα, με το να ειρωνεύεσαι ή whatever τέλος πάντων δε νηστεύεις, κοροϊδεύεις!
1 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 20 Μαρ 2018, 21:31

Πέπυ35 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι πιστοί ή μη μπερδεύουν τη νηστεία με το δεν τρώω κρεάς, γάλα, δεν κάνω σεξ κλπ.
Αλλά από τα λίγα που γνωρίζω, κι ας μην πιστεύω, νηστεία σημαίνει λιτότητα σε όλες τις εκφάνσεις, με το να φας μια κατσαρόλα φασολάδα, με το να βγεις κ να διασκεδάσεις μέχρι τα ξημερώματα, με το να ειρωνεύεσαι ή whatever τέλος πάντων δε νηστεύεις, κοροϊδεύεις!

Κάποτε ο Σαμαράς τραπέζωσε τη Μέρκελ κι αφού αυτή έφαγε ένα αρνί ολόκληρο, αρνήθηκε γλυκό του κουταλιού, γιατί νήστευε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 20 Μαρ 2018, 21:31

Cecily Anne έγραψε:
Πέπυ35 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι πιστοί ή μη μπερδεύουν τη νηστεία με το δεν τρώω κρεάς, γάλα, δεν κάνω σεξ κλπ.

Κάποτε ο Σαμαράς τραπέζωσε τη Μέρκελ κι αφού αυτή έφαγε ένα αρνί ολόκληρο, αρνήθηκε γλυκό του κουταλιού, γιατί νήστευε.

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σουβλίτσα » 20 Μαρ 2018, 21:32

Χαίρομαι που και τα κορίτσια μας είδαν φως και μπήκαν, τα χαιρετώ!

Η Πέπυ δε, τα λέει πολύ πολύ ωραία, την βλέπω να έχει μια κάποια συναισθηση των πραγμάτων (έστω και θεωρητική)
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 20 Μαρ 2018, 21:35

Σουβλίτσα έγραψε:Χαίρομαι που και τα κορίτσια μας είδαν φως και μπήκαν, τα χαιρετώ!

Η Πέπυ δε, τα λέει πολύ πολύ ωραία, την βλέπω να έχει μια κάποια συναισθηση των πραγμάτων (έστω και θεωρητική)

Σουβλάρα μου :D , πάντα σέβομαι τα πιστεύω των άλλων -άσχετα ιδίως σε αυτό το λεπτό θέμα αν μου αρέσει να πειράζω δικούς μου ανθρώπους και μου αρέσει να ανάβω τα αίματα- και για να μπορώ να εκφέρω άποψη, πρέπει να γνωρίζω κάποια πράγματα έστω θεωρητικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 20 Μαρ 2018, 21:38

Μάλιστα. Πέπυ τι νικ είχες στο φόρουμ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster