asevastos έγραψε:αν σου ζητησει να παει, θα πρεπει να το πας. απλως οταν μετα θα σε ρωταει για τα διαφορα που του λενε εκει, θα του ξεκαθαριζεις οτι ειναι παραμυθια, ακριβως οπως αυτα με τους δρακους και τις πριγκιπισσες.
Σωστός.

asevastos έγραψε:αν σου ζητησει να παει, θα πρεπει να το πας. απλως οταν μετα θα σε ρωταει για τα διαφορα που του λενε εκει, θα του ξεκαθαριζεις οτι ειναι παραμυθια, ακριβως οπως αυτα με τους δρακους και τις πριγκιπισσες.
Τέλος!
Λαχουρένιος έγραψε:asevastos έγραψε:αν σου ζητησει να παει, θα πρεπει να το πας. απλως οταν μετα θα σε ρωταει για τα διαφορα που του λενε εκει, θα του ξεκαθαριζεις οτι ειναι παραμυθια, ακριβως οπως αυτα με τους δρακους και τις πριγκιπισσες.
Aυτο
Αληθεια Γυπ. οι γονεις σας πως αντιμετωπιζουν την αποφαση σας να μεγαλωσετε το παιδι χωρις θρησκευτικες αντιληψεις?
Τέλος!
vagabondo έγραψε:Γύπας έγραψε:Ρε σεις (σοβαρά όμως) για πείτε μια γνώμη.
Η κολλητή της κόρης μου πάει κατηχητικό θα πάει σε συναυλία των AC-DC . Την πάει ο μπαμπάς της. Η δικιά μου είναι κώλος και βρακί εν τω μεταξύ με αυτήν αλλά ακόμα δεν το έχει μάθει για το κατηχητικό για την συναυλία. Όταν το μάθει θα μας ζητήσει να την πάμε. Τι κάνουμε;
Fixed

Τέλος!
Τέλος!

Τέλος!

Γύπας έγραψε:Ρε σεις (σοβαρά όμως) για πείτε μια γνώμη.
Η κολλητή της κόρης μου πάει κατηχητικό. Την πάει ο μπαμπάς της. Η δικιά μου είναι κώλος και βρακί εν τω μεταξύ με αυτήν αλλά ακόμα δεν το έχει μάθει για το κατηχητικό. Όταν το μάθει θα μας ζητήσει να την πάμε. Τι κάνουμε;
Η γυναίκα μου είναι του στυλ "Έλα μωρέ... εντάξει". Εγώ πάλι λέω ότι γαμήσαμε πολλές από τις αρχές μας και δεχτήκαμε πολλά σκατά για τη γαμημένη την επιβίωση. Κάπου πρέπει να εφαρμόζουμε κι αυτά που πιστεύουμε. Και είχα δεδομένο ότι με αυτές τις μαλακίες δηλητηριάζονται τα μυαλά των παιδιών. Θα είναι καταπίεση δηλαδή να πω ότι όχι δεν σε αφήνω και τέλος;
Ρωτάω εσάς που έχετε άποψη ρε και δεν πρόκειται να ρωτήσω αλλού (να πεταχτεί κανένας δεξιομαλάκας να με συγχίσει).
Πέρα από τη μαλακία που θα πετάξετε πείτε όμως και σοβαρά μια γνώμη ρε. Πλιζ.

Λαχουρένιος έγραψε:Αν ενα παιδακι δεν το φορτωσεις με σταυρους και διαφορα χριστιανικα παραμυθια δεν προκειται ποτε να ''ανακαλυψει'' τον Χριστο. Το 99% των πιστων γινονται τετοιοι λογω προπαγανδας απο την παιδικη ηλικια και οχι επειδη ειδαν τον θεο και καλα.