Κατηχητικό

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Re: Κατηχητικό

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 16 Μαρ 2018, 00:57

asevastos έγραψε:αν σου ζητησει να παει, θα πρεπει να το πας. απλως οταν μετα θα σε ρωταει για τα διαφορα που του λενε εκει, θα του ξεκαθαριζεις οτι ειναι παραμυθια, ακριβως οπως αυτα με τους δρακους και τις πριγκιπισσες.

Σωστός.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 16 Μαρ 2018, 00:59

Λαχουρένιος έγραψε:
asevastos έγραψε:αν σου ζητησει να παει, θα πρεπει να το πας. απλως οταν μετα θα σε ρωταει για τα διαφορα που του λενε εκει, θα του ξεκαθαριζεις οτι ειναι παραμυθια, ακριβως οπως αυτα με τους δρακους και τις πριγκιπισσες.

Aυτο

Αληθεια Γυπ. οι γονεις σας πως αντιμετωπιζουν την αποφαση σας να μεγαλωσετε το παιδι χωρις θρησκευτικες αντιληψεις?

Απλά το δεχτήκανε.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 16 Μαρ 2018, 01:01

vagabondo έγραψε:
Γύπας έγραψε:Ρε σεις (σοβαρά όμως) για πείτε μια γνώμη.

Η κολλητή της κόρης μου πάει κατηχητικό θα πάει σε συναυλία των AC-DC . Την πάει ο μπαμπάς της. Η δικιά μου είναι κώλος και βρακί εν τω μεταξύ με αυτήν αλλά ακόμα δεν το έχει μάθει για το κατηχητικό για την συναυλία. Όταν το μάθει θα μας ζητήσει να την πάμε. Τι κάνουμε;

Fixed :D

Η αλήθεια έτσι είναι απλά δεν ήθελα να πω ακριβώς πως έχουν τα πράγματα κι έκανα έναν παραλληλισμό. Που το ξέρεις ρε; Είσαι ο Κώστας ρε ο μπαμπάς της Κατερινούλας; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 16 Μαρ 2018, 01:08

Η κόρη μου με τη φίλη της.
0 .