Δεν ξέρω αλλά, το 2009 ζούσα στη Βενετία, και είχε ετήσια επίσκεψη τον χρόνο, όσο η Ελλάδα όλη. Όταν τον San Marco τον βλέπουν όσοι και τον Παρθενώνα, (αν υποθέσουμε πως όλοι οι επισκέπτες της Ελλάδας βλέπουν τον Παρθενώνα)...Nandros έγραψε:Αγαπητέ, βρήκα πολλά παρόμοια σάιτς.
Από την 5ετία 1985-90 έχει κυλίσει πολύ νερό στο ποτάμι. Τότε είχαμε ακόμα φιλμ, δεν υπήρχαν κινητά, ντίτζιταλ φώτος, λιγότερος τουρισμός, κλπ.
O λαμπρότερος ναός της ιστορίας
-
Cavaliere
- Rookie poster

Re: O λαμπρότερος ναός της ιστορίας
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.
-
Börklüce Mustafa
- Rookie poster

Ισλαμισμός - Τζαμί το Σεΐχη Ζείντ (Η.Α.Ε.)

0 .
天下有道,卻走馬以糞。天下無道,戎馬生於郊。禍莫大於不知足;咎莫大於欲得。故知足之足,常足矣。
-
Ελληγεννής
- Rookie poster

Nandros έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Γιατί μάνα μου δεν είναι τοπ; Τί σε χαλάει. Πες μου.![]()
Μαλάκες είναι όλοι που έρχονται από τα πέρατα του κόσμου να τον θαυμάσουν; Μήπως, λέω μήπως, αυτοί γνωρίζουν κάτι παραπάνω για την αξία του;
Είχα διαβάσει σε εφημερίδα στην Βραζιλία (1985-90), ότι ο Παρθενώνας - σύμφωνα με έρευνα της KODAK - ήταν το πιο φωτογραφημένο μνημείο στον κόσμο.
Και δεν βλέπω για ποιο λόγο θα έγραφε ψεύτικη είδηση μια εφημερίδα στην άλλη άκρη του κόσμου.
.
Σίγουρα το 1990 δεν θα ήταν μνημεία σε μη παραδοσιακά δυτική χώρα, λόγω διαφορετικής σύστασης του τουρισμού, αλλά μού είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο Παρθενώνας ήταν το 1990 πιο φωτογραφημένος από τον Πύργο του Άιφελ, εκτός κι αν η έρευνα της Κόντακ αφορούσε αρχαία μνημεία, που κατεβάζει τραγικά τον αριθμό των υποψηφιοτήτων.
0 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Το νήμα αναφέρεται ξεκάθαρα σε ναούς. Όχι σε κατασκευές μεταγενέστερες.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Krasny_Oktyabr
- Rookie poster

Ξεχασατε τον Ναο της Αρτεμιδας στην Εφεσο.
Συμπληρωματικα Αγια Σοφια που 1000 χρονια ειχε το ρεκορ του μεγαλυτερου θολου μεχρι που χτιστηκε ο νεος Αγιος Πετρος.
Συμπληρωματικα Αγια Σοφια που 1000 χρονια ειχε το ρεκορ του μεγαλυτερου θολου μεχρι που χτιστηκε ο νεος Αγιος Πετρος.
0 .