ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 24 Σεπ 2017, 00:16

Freisinniger έγραψε:Δεν βλέπω τίποτα το παράλογο, η μια θρησκεία επικράτησε της άλλης και αυτά που έκαναν οι μεν στους δεν τα έκαναν αργότερα οι δε στους μεν

Και εγώ δεν βλέπω κάτι παράλογο στο να σφάζει ο ένας τρελός τον άλλο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Σεπ 2017, 00:21

μην ξεχνάς πέραν του θρησκευτικού περιεχομένου η κάθε θρησκεία εφάρμοσε διαφορετικές πολιτικές, λογικό ήταν να υπάρχουν και πολιτικοκοινωνικές αλλαγές
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

feanor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό feanor » 24 Σεπ 2017, 00:36

Freisinniger έγραψε:Δεν βλέπω τίποτα το παράλογο, η μια θρησκεία επικράτησε της άλλης και αυτά που έκαναν οι μεν στους δεν τα έκαναν αργότερα οι δε στους μεν

Εγώ βλέπω κάτι παράλογο με την συγκεκριμένη θρησκεία όμως: Έχει πάρει το μονοπώλιο της αγάπης και της ελεύθερης βούλησης. Υπήρξε ή όχι ιστορικά ο Ιησούς, αυτά που λέγεται ότι είπε ήταν καινοτόμα και ωραία για την εποχή που έζησε. Το θέμα είναι ότι εδώ και εκατοντάδες χρόνια, γίνεται αποσιώπηση των εγκλημάτων που διέπραξε η συγκεκριμένη θρησκεία. Και ναι, όλες οι θρησκείες σχεδόν επιβλήθηκαν με τη βία. Λογικό δεν είναι; Όταν σαν εξουσία έχεις κάτι " ανώτερο " το οποίο μπορεί να σου προσδώσει έξτρα κύρος στην επιρροή των μαζών , προσπαθείς να το επιβάλεις. Μήπως και τώρα με τις πολιτικές ιδεολογίες είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Σεπ 2017, 00:41

Αυτό λέω και με τις πολιτικές ιδεολογίες οι διάφορες θρησκείες δεν έχουν διαφορά, πχ στις αραβικές χώρες εφαρμόζεται η θρησκεία σαν πολιτικοκοινωνική
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 24 Σεπ 2017, 03:17

Το τρομάξατε, βάρβαροι, το αγόρι μου!!!

Μωρό μου θα στα πω εγώ απλά!

Ο Μάρξ έλεγε ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού, διότι η θρησκεία δημιουργήθηκε ώστε τα καταπιεσμένα ανθρωπάκια να καταφέρνουν να δέχονται την ανέχεια αυτού του κόσμου και να φαντάζονται ότι σε ένα άλλο κόσμο θα εκπληρωθούν όλες τους οι επιθυμίες.
Γλυκέ μου ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας σε αυτή τη ζωή, μετά δεν έχει τίποτε άλλο, μην χάνεις το χρόνο σου μένοντας καταπιεσμένος σε αυταπάτες και δούλος ενός απίστευτου μάρκετιν΄.

Γαϊδούρια!!!! Μιλήστε γλυκά στο αγόρι μου!!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Σεπ 2017, 10:32

Πέπυ35 έγραψε:Γλυκέ μου ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας σε αυτή τη ζωή,

πέπυ έχεις πμ εξτρίμ περιεχομένου. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 24 Σεπ 2017, 15:06

Πέπυ35 έγραψε:Το τρομάξατε, βάρβαροι, το αγόρι μου!!!

Γαϊδούρια!!!! Μιλήστε γλυκά στο αγόρι μου!!!!

Καυλάντισε τ'αγόρι σου και μεις χεστήκαμε ίσα με τα μακρά τείχη.. :xaxax: :xaxax:

Γειά σου Πέπυ - άλλο πρέπει. :bigsmile35:
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 08 Νοέμ 2017, 19:58

Ο σατανιασμένος άθεος και υβριστής της αρχαίας Ελλάδας Martin Nillson ομολογεί.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑΟΙ ΑΝΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΣΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Δηλαδή ο σατανιασμένος Παρθενώνας έγινε σύμβολο της αίγλης και της δόξας των Αθηνών. Την ξεχάσανε την Αθηνά.

Άρα λοιπόν οι Θεοί σας μισούν παγανιστές και συμφωνούν με το γκρέμισμα των ειδωλολατρικών ναών από τους Χριστιανούς.

Γιατί είστε φιλοσοφο-άθεοι και υλιστές ρε και δεν έχετε καμμιά ευσέβεια και καμμιά πίστη στην θεοκρατία.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΡΥΨΑΛΑ, ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ, ΚΟΝΙΟΡΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΣΑΣ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

ΘΕΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ.

ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΕΛ. ΦΘΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΑΣ.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 08 Νοέμ 2017, 21:17

'
Που είσαι ταλιμπάνε..
Το κράτος αναγνώρισε την παλαιά θρησκεία των Ελλήνων σαν "γνωστή" θρησκεία και τώρα έχει τα ίδια δικαιώματα με την δική σας.
Ετοιμαστείτε για αγωγές εξώσεων και κατεδαφίσεις των ναών σας, που είναι χτισμένοι πάνω στα θεμέλια των δικών τους!
Θα γίνει το έλα να δεις! :yesyes:
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 10 Νοέμ 2017, 14:26

Nandros έγραψε:'
Που είσαι ταλιμπάνε..
Το κράτος αναγνώρισε την παλαιά θρησκεία των Ελλήνων σαν "γνωστή" θρησκεία και τώρα έχει τα ίδια δικαιώματα με την δική σας.
Ετοιμαστείτε για αγωγές εξώσεων και κατεδαφίσεις των ναών σας, που είναι χτισμένοι πάνω στα θεμέλια των δικών τους!
Θα γίνει το έλα να δεις! :yesyes:
.

Έτσι απευθύνεσαι στον αυτοκράτορα;;; Δεν έχεις να κάνεις με χιμπατζολιάκους αρχηγούς αλλά με τον αντιπρόσωπο του Ηλίου επί της Γης. Φρουροί πάρτε τον στο μπουντρούμι.

Προσβάλλατε τους Θεούς με τις πόλεις και τους ναούς σας και τα πανηγύρια σας. Χάσανε τα πάντα το θρησκευτικό τους περιεχόμενο. Οι σημερινοί ψευτοπαγανιστές δεν πιστεύουν καν στην ύπαρξη των Θεών.

Γι' αυτό θα τιμωρηθείτε και θα ξαναφέρουμε την Θεοκρατία.
0 .
..

Επιστροφή σε “Θεολογία”