tanipteros έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχόλιο 10
τι πιστευεις εσυ για τους θεους ... απο τις μελετες σου που εχεις καταληξει ..δωσε μια συνοπτικη αφηγηση ...
εγώ πιστεύω ότι οι Θεοί δεν είναι υλικά όντα πχ εξωγήινοι από κάποιο Γαλαξία.
είναι όντα χωρίς ουσία, υπερούσια σε διαφορετικό πεδίο/διάσταση από την υλική που εμείς γνωρίζουμε και συμπεριέχει τα άστρα, πλανήτες και γαλαξίες
στους γαλαξίες πολύ πιθανόν να υπάρχουν εξωγήινοι αλλά και αυτοί αποτελούνται από ύλη, την γνωστή από το περιοδικό πίνακα των στοιχείων και ίσως και από άλλα στοιχεία μη γνωστά ακόμη σε μας. Αλλά αφού αποτελούνται από ύλη είναι θνητοί σαν και μας, είναι ένας τύπος οργανισμού.
οι Θεοί όμως είναι σε άλλη διάσταση και προβάλουν τον εαυτό τους στην δικιά μας διάσταση και αυτό εμείς το βιώνουμε σαν πνεύμα, αλλά και πάλι είναι προβολή όχι παρουσία υλική
σχόλιο 12
..ναι οι Θεοι στις Ανωτερες Βαθμιδες της Θεικης Σκαλας ναι ειναι λεπτοφυους ουσιας ..οχι χωρις ουσια ..οπως εχω επισημανει η ουσια εχει πολλα επιπεδα - διαστασεις και ποιοτητες και ταυτιζεται με την βιονεργεια και γενικα την υλοενεργεια ( υλη και ενεργεια πανε μαζι ) ,,
...απλα πιστευω απο τις μεχρι τωρα μυθολογησεις και θρησκευτικες παραδοσεις που έχω υπόψιν μου ..χμ...οτι θεοι των κατω βαθμιδων της Θεικης Σκαλας ηρθαν με Ειδικες Αποστολες στον κοσμο μας εκδηλωμενοι στην κατωτερη διασταση και με σαρκινο σωμα καποιοι απο αυτους .. ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ...ΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ....ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΜΠΑΛΕΣ -ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ...<<ΙΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ >> ....