Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Re: Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 13 Σεπ 2017, 23:46

Σικελιώτης έγραψε:
Σικελιώτης έγραψε:Να θυμηθούμε τον πολιτισμό της Βαβυλώνας που μεταλαμπαδεύτηκε στους Ιουδαίους

Εικόνα

Θυσίες παιδιών στον Βαάλ
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 13 Σεπ 2017, 23:48

Τι σχέση έχει ο Βάαλ με τον Βουδδισμό. Εδώ μιλάμε για τον Βουδδισμό.
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 13 Σεπ 2017, 23:52

tanipteros έγραψε:Τι σχέση έχει ο Βάαλ με τον Βουδδισμό. Εδώ μιλάμε για τον Βουδδισμό.

Μιλάμε επίσης για πολιτισμούς. Εγώ πιστεύω ότι με βάση τις πηγές ο ελληνικός είναι ο ανώτερος και ο παλαιότερος
Για Αίγυπτο π.χ δεν υπάρχουν γραπτές πηγές πόσο παλαιός είναι. Μη ξεχνάς επίσης ότι το κέντρο του Σιωνισμού ήταν στην Κίνα, πριν μεταφερθεί στην Ελβετία, οι Ουιγούροι που κάνουν επαναστάσεις αυτονομίας έχουν το επίθετο Κοέν..
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 13 Σεπ 2017, 23:54

Σε αυτό συμφωνούμε. Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι αρχαιότερος όλων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Σεπ 2017, 00:21

Σικελιώτης έγραψε:
Μιλάμε επίσης για πολιτισμούς. Εγώ πιστεύω ότι με βάση τις πηγές ο ελληνικός είναι ο ανώτερος και ο παλαιότερος
Για Αίγυπτο π.χ δεν υπάρχουν γραπτές πηγές πόσο παλαιός είναι.

O ελληνικός δεν είναι ο παλαιότερος ήταν ένας από τους κορυφαίους πολιτισμούς, γιατί άφησε έργα, γραφή και επινόησε ένα σωρό επιστήμες ή μάλλον μπήκαν σε μια σειρά. Αν θυμάμαι καλά ο πρώτος πολιτισμός είναι στην Μεσοποταμία των Ουρουκ. Η Μεσοποταμία εκείνη την εποχή ήταν καταπράσινη και είχε έφορο έδαφος κατάλληλη για καλλιέργεια και μάλιστα είχαν δημιουργηθεί πολλές επιστήμες μόνο που ήταν χαοτικές. Η Μεσοποταμία ήταν το πρώτο σημείο των συνεχών μεταναστεύσεων από την Αφρική του πιθηκάνθρωπου, οι πρώτοι οικισμοί δημιουργήθηκαν εκεί γιατί είχαν νερό, γόνιμο έδαφος, πλούσια τροφή σε κρέας και κατάλληλη θερμοκρασία.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 14 Σεπ 2017, 03:58

Ρεκ_ _μας έγραψε:
tanipteros έγραψε:Ποια είναι η Πέπη?

η πέπυ είναι μεγάλο κωλόπαιδο γιατί ενώ εγώ την είδα πρώτος στο φρη και της έχω στείλει πάνω από 1500 πμ αυτή γκομενίζει με το χριστάρα για να μου τη σπάσει. :fico: :fico:

Εικόνα
Μαλακα Καλαματιανε εμενα με πηδαγε η Irma για 4 μερες χωρις κανενα μυνημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 17 Σεπ 2017, 14:16

Όπως προκύπτει από την προηγούμενη σκέψη μου, δεν υπάρχει καμμιά κίνηση και καμμιά εκ-δήλωση στην Νιρβάνα.

Κάθετι που κινείται και εκδηλώνεται είναι προσωπικό ον, αλλά οι βουδιστές λένε για το απρόσωπο Εν.

Επομένως, απόδειξα τον συλλογισμό μου.

Βασικά η νιρβάνα είναι μια κατάσταση χαοτική, ψυχεδελική, χαπακωμένη αφού έχεις απώλεια μνήμης, χαρακτήρα, προσωπικότητας και βρίσκεσαι σε αφασία.

Και αν δεν επιστρέψεις από την νιρβάνα μένεις μόνιμα γκαγκάουα χωρίς επικοινωνία με το περιβάλλον, χαμένος στις <<υπερδιαστάσεις>> της καμπάλα και της μασωνίας.

Ανώτερη συνείδηση, πφφ...παραμύθια για θύματα.

Κοιμηθείτε χωρίς όνειρα, το ίδιο πράγμα και καλύτερο παρά να βλέπεις ότι θέλουν τα ναρκωτικά.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 17 Σεπ 2017, 17:53

καλά σε είπα Βέβηλο Χρίστο Ελ. χρησιμοποιείς λογίδια που έμαθες από τους άλλους για να συκοφαντήσεις μια θρησκεία..... έπρεπε να το ειχα καταλάβει....

αλλά δεν πειράζει όλα όσα λες δεν ισχύουν. Το Ντάρμα είναι ακλόνητο. Οι Βουδδιστές δεν έχουν Εν οι Πλατωνιστές έχουν απλά αυτά που ισχύουν για το Εν είναι τα ίδια για την Νιρβάνα λόγω του υπερούσιου του χαρακτηρα της.

Άσε λοιπόν τους Βουδδιστές στην ησυχία τους και να βιώνουν την ευτυχία και την ευδαιμονία στην Νιρβάνα και κοίτα να συμαζέψεις τα άπλητα του Χριστιανισμού.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 17 Σεπ 2017, 21:04

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Σικελιώτης έγραψε:
θα ανοιξω ενα αλλο θεμα οχι συσκοτισμενο και φατριασμενο ... απο την αιθουσα αυτη του θεματος θα ηθελα να αποκλειστουν οσοι τρολαρουν...και οσοι εινα ανεπιδεκτοι διευρενητικης μαθησης, τα παιδαριωδη ή εκβαρβαρισμενα φατριασμενα μυαλα ..

..αν μπορει να γινει αυτος αποκλεισμος ...απο του διαχειριστες θα ηταν ευχης εργο .. ας ανοιξουμε μια αιθουσα υψηλων νηφαλιων συζητησεων αποκλεντα οσους εινα ανικανοι για τετοια επιπεδα συζητησης .. τα παιδια κι βαρβαροι γενικα να κρατηθουν εξω απο τις σοβαρες συζητησεις !!!

χαλάς την υγεία σου και απ' ότι φαίνεται δεν έχεις βρεθεί ποτέ σε κατάσταση νηφαλιότητας, έστω και αν την ονομάσουμε νιρβάνα.

Αν ήσουνα στην νιρβάνα δεν θα σε ένοιαζε να γινόταν το κύρηγμα σου αποδεκτό, αφού η νιρβάνα είναι υπόθεση για ένα.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 17 Σεπ 2017, 21:17

tanipteros έγραψε:καλά σε είπα Βέβηλο Χρίστο Ελ. χρησιμοποιείς λογίδια που έμαθες από τους άλλους για να συκοφαντήσεις μια θρησκεία..... έπρεπε να το ειχα καταλάβει....

Άσε λοιπόν τους Βουδδιστές στην ησυχία τους και να βιώνουν την ευτυχία και την ευδαιμονία στην Νιρβάνα και κοίτα να συμαζέψεις τα άπλητα του Χριστιανισμού.

Σιγά μωρέ με τους βέβηλους πάλι. Γιατί, νομίζεις ότι με νοιάζει τί γράφεις για τον Χριστιανισμό; Άλλοι τόσο τα έχουν πει, σιγά.

Εσύ μήπως είσαι σε βουδοοργάνωση, γιατί σε νοιάζει τόσο η δυσφήμιση; Όπως και είπα αν είσαι ευτυχισμένος στην Νιρβάνα εσύ και η Μύθηρα, δεν έπρεπε να χλιμιντρίζετε.

Βουδοκήρυκες είστε; Τους βουδομαθητές που διαφωνούν με τον Βουδισμό και τελικά γίνονται αποστάτες, τί τους κάνετε; Στην βουδοκόλαση του Κάρμα τους ρίχνετε και γεννιούνται σκουλήκια σε λάσπη;

Όχι δεν έχω διαβάσει κανένα αντιβουδιστικό βιβλίο, μάλιστα το τελευταίο που διάβασα είναι του πνευματικού ρατσιστή Εβολα που ήταν φανατικός βουδιστής.
Και μένα μου αρέσουν τα βουδοβιβλία αλλά δεν συμφωνώ σε όλα και κυρίως δεν είμαι βουδιστής.

Εγώ τα βγάζω τα συμπεράσματα με την λογική μου, δεν ξέρω τί έχουν πει άλλοι.

Σύμφωνα με την λογική του Βουδισμού, η νιρβάνα είναι κατάσταση απόλυτης καθήλωσης και ακινησίας, αταραξίας κτλ αλλά η αντίφαση είναι έχω διαβάσει στα βιβλία σας να λέτε για χρώματα υπέρλαμπρα που βιώνουν οι βουδιστές.

Τα γράφανε σε ένα βιβλίο και κάτι αλχημιστές μασώνοι αυτά για το φάσμα των χρωμάτων. Οπότε γι' αυτό εικάζω για κατάσταση παραίσθησης και ουσιών επικίνδυνων.

Τώρα μπορείς να πεις το ίδιο για τα χριστιανικά οράματα. Δεν με νοιάζει. Η ουσία είναι ότι εκπληρώνονται.
0 .
..

Επιστροφή σε “Θεολογία”