Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Σεπ 2017, 13:21

Λαχουρένιος έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:τι σαμσάρες πνεύματα αιώνιες ζωές και νιρβάνες ρε; μόλις τα τινάξουμε το μόνο που γινόμαστε είναι τροφή για τα σκουλήκια.
γι αυτό φάτε πιείτε και ότι αρπάξει ο κώλος σας στη σύντομη ζωούλα σας. :fico:

Εγω πιστευω στον κωλο της Πεπυς :fico:

Αυτος σιγουρα ανασταινει νεκρους

μη με φτιάχνεις τώρα ρε. της στέλνω πμ αν θέλει να της δείξω τη σαμσάρα μου και να ενώσουμε τις τσάκρες μας. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 10 Σεπ 2017, 21:38

Ποια είναι η Πέπη?
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Σεπ 2017, 21:49

Είναι το bodhisattva Guanshiyin.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 10 Σεπ 2017, 21:57

μόλις σήμερα πέρασα έξω από βουδιστικός ναό δεν ήξερα ότι είναι τόσο διάσημος από εκεί πέρασε και ο Δαλάι λάμα, τράβηξα κάτι φώτο
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 11 Σεπ 2017, 09:18

Σικελιώτης έγραψε:

Σαμσάρα είναι οι διαδοχικές μετενσαρκώσεις
Στο Νιρβάνα φτάνουν μέσα από διαλογισμό, βασική διαφορά με τους Πατέρες της Ορθοδοξίας .

Είναι ο τέλειος αθάνατος άνθρωπος.

Για ονόμασέ μου έναν τέτοιον...

σχολιο 4

...δυσκολες εννοιες παιδια .. νιρβανα , σαμσαρα, ατμαν, βραχμαν ...ΔΥΣΚΟΛΟ να αναλυθουν .. κι ακομη πιο δυσκολη αναλυση τους οταν παρεμβαλωνται παιδαριωδεις φατριασμενες διανοιες...που δνε εχουν ανοικτο ερευνητικο γνωστικο οριζοντα ...που η αντιληψη του εινα συναισθηματικα καθηλωμενη κια οσυσται εχυυν αναγκη αποκεδικηση και κατατσρφη ανεξελεγκτα στιχεια του σκοτους μεσα τους

θα ανοιξω ενα αλλο θεμα οχι συσκοτισμενο και φατριασμενο ... απο την αιθουσα αυτη του θεματος θα ηθελα να αποκλειστουν οσοι τρολαρουν...και οσοι εινα ανεπιδεκτοι διευρενητικης μαθησης, τα παιδαριωδη ή εκβαρβαρισμενα φατριασμενα μυαλα ..

..αν μπορει να γινει αυτος αποκλεισμος ...απο του διαχειριστες θα ηταν ευχης εργο .. ας ανοιξουμε μια αιθουσα υψηλων νηφαλιων συζητησεων αποκλεντα οσους εινα ανικανοι για τετοια επιπεδα συζητησης .. τα παιδια κι βαρβαροι γενικα να κρατηθουν εξω απο τις σοβαρες συζητησεις !!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Σεπ 2017, 11:24

tanipteros έγραψε:Ποια είναι η Πέπη?

η πέπυ είναι η ουσία του βουδισμού. περιλαβάνει σαμσάρες τσάκες βράχμες νιρβάνες πράχμες πράνες και ό,τι άλλο μας έρθει.
και πάνω απ όλα είναι η δροσερή αύρα του φορουμικού δειλινού και παράληλα μεγάλο κωλόπαιδο γιατί ενώ εγώ την είδα πρώτος στο φρη και της έχω στείλει πάνα από 1500 πμ αυτή γκομενίζει με το χριστάρα για να μου τη σπάσει. :fico: :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Σεπ 2017, 13:40

Η Πεπυ και συγκεκριμενα ο κωλος της, ειναι βουδιστικο ντεβα
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 13 Σεπ 2017, 21:51

tanipteros έγραψε:υπάρχει ένα βιβλίο ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ - Κουρτίδης Κων/νος. https://www.politeianet.gr/books/978960 ... iria-19129

εκεί λέει πολλά περισσότερα για το θέμα και γίνεται και απομυθοποίηση ότι ήταν μόνο για κάποιους. Δικαίωμα είχαν όλοι οι πολίτες απλά οι μυημένοι δεν φανερώναν την μύηση την κρατούσαν μυστική.

Το βιβλίο τίνος εκδόσεων είναι; Μήπως είναι εκδόσεις Ιδεοθέτρον του Μασόνου Αναστασάκη;
Εδώ τον βέπουμε ανάμεσα στις δυο μασονικές στήλες με τα κέρατα του Μπαθωμέτ , τον ήλιο και το φεγγάρι. Τον Δία δεν βλέπω πουθενά, ποια είναι η Πατρώα Θρησκεία τελικά;
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 13 Σεπ 2017, 21:53

tanipteros έγραψε:την πιο ορθή κατά την γνώμη μου προσέγγιση για τον Θεό την έχει κάνει ο Νεοπλατωνικός Πρόκλος στο σύγγραμα του "Πλατωνική Θεολογία" που είναι 5 βιβλία. Εκεί με επαγωγική λογική και βήμα βήμα προσεγγίζει όλες τις πτυχές και τις ιδιότητες του Θεού. Και απορρίπτει ότι δεν στέκει στην επαγωγική λογική. Αξίζει όποιος θέλει να το διαβάσει διατίθεται από τις εκδόσεις Κάκτος.

Σε ποιον Θεό αναφέρεται ακριβώς;
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 13 Σεπ 2017, 22:00

Σπυρος1 έγραψε:
tanipteros έγραψε:
Σπυρος1 έγραψε:Στα Βουδούγεννα υπήρχε το άστρο της Βηθλεέμ πάνω από το βρέφος.

Δεν ήταν της Βηθλεέμ. Του Χόλυ Γουντ ήταν. Με χορηγό την Ντίσνεη. :D

Δεν κάνω πλάκα. Σε ένα βιβλίο που έχω γράψει αποδεικνύω ότι στο σημείο που γεννήθηκε ο Βούδας κάποια στιγμή της ημέρας ή νύχτας μεσουρανούσε το άστρο της Βηθλεέμ.

Το Άστρο της Βηθλεέμ συνόδευε τον Μ. Αλέξανδρο εναντίον των Χαλδαίων και των Βαβυλώνιων της Μπο Γιουλ, του Θιβέτ
Το Άστρο της Βηθλεέμ ήταν πάνω στις ασπίδες της Μακεδονικής Φάλαγγας, εναντίον των σατανιστών του Θιβέτ
Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”