Μάρτυρες του Ιεχωβά
-
Σικελιώτης
- Basic poster

-
Σικελιώτης
- Basic poster

Re: Μάρτυρες του Ιεχωβά
Εκπαίδευση Ιεχωβάδων

Οι «ΜτΙ» εκπαιδεύονται! Για είναι καλοί στην ομιλία τους!
Το «Α», σημαίνει ότι είναι αδύνατος (δεν είναι) καλός ο «ΜτΙ»!
Το «Β» = βελτιωμένος. Το «Κ», ότι είναι «καλός» ο «ΜτΙ»!
Και το «Ε», = εργασθείτε σ’ αυτό το (θέμα).
Επίσης, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, έχει τα θέματα που εκπαιδεύονται οι «ΜτΙ».
πηγή
http://aktines.blogspot.gr/2014/12/blog-post_908.html
Ιησούς,Άγιο Πνεύμα, Σταυρός κλπ δεν υπάρχουν πουθενά, προέχει η πώληση βιβλίων
Οι «ΜτΙ» εκπαιδεύονται! Για είναι καλοί στην ομιλία τους!
Το «Α», σημαίνει ότι είναι αδύνατος (δεν είναι) καλός ο «ΜτΙ»!
Το «Β» = βελτιωμένος. Το «Κ», ότι είναι «καλός» ο «ΜτΙ»!
Και το «Ε», = εργασθείτε σ’ αυτό το (θέμα).
Επίσης, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, έχει τα θέματα που εκπαιδεύονται οι «ΜτΙ».
πηγή
http://aktines.blogspot.gr/2014/12/blog-post_908.html
Ιησούς,Άγιο Πνεύμα, Σταυρός κλπ δεν υπάρχουν πουθενά, προέχει η πώληση βιβλίων
0 .
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Θέλω να κλείσω το νήμα σιγά-σιγά. Θα αναφερθώ ακόμη στους Ιεχωβάδες
και τα όπλα
στις μεταγγίσεις
και στο ποιος είναι ο Ιησούς που υπηρετεί τον Ιεχωβά
και θα τελειώσω το θέμα
και τα όπλα
στις μεταγγίσεις
και στο ποιος είναι ο Ιησούς που υπηρετεί τον Ιεχωβά
και θα τελειώσω το θέμα
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Οπότε δεν υπάρχει απάντηση, άρα έχω δίκιο. Έτσι κι αλλιώς το έχω καταλάβει πως είχα δίκιο.
Το βλακώδες δογματικό πρόβλημα το έχουν και οι ΜτΙ, βάζουν όπως οι ορθόδοξοι τα ανθρώπινα δόγματα πάνω από την χριστιανική συναδέλφωση. Πως αλλιώς θα εκπληρωθεί το διαίρει και βασίλευε.
Τουλάχιστον όμως αυτοί εργάζονται για μια ποιότητα και μια ηθική, δεν είναι χύμα στο κύμα όπως οι ορθόδοξοι.
Και μας κοροιδεύει μετά η Χρυσή Αυγή και ο Πλεύρης ότι οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το διαίρει και βασίλευε. Μετά λέει ο Πλεύρης ντροπή στην Ορθοδοξία που δεν του απάνταγε για τα Ταλμούδ. Όλοι χύμα στο κύμα, δεν ξέρουν τί λένε και μας έχουν μπερδέψει για το τί είναι και τί πιστεύουν.
Εγώ απλώς καταλαβαίνω ότι όλοι είναι απατεώνες και καιροσκόποι που που απλώς προσαρμόζονται στις καταστάσεις.
Το βλακώδες δογματικό πρόβλημα το έχουν και οι ΜτΙ, βάζουν όπως οι ορθόδοξοι τα ανθρώπινα δόγματα πάνω από την χριστιανική συναδέλφωση. Πως αλλιώς θα εκπληρωθεί το διαίρει και βασίλευε.
Τουλάχιστον όμως αυτοί εργάζονται για μια ποιότητα και μια ηθική, δεν είναι χύμα στο κύμα όπως οι ορθόδοξοι.
Και μας κοροιδεύει μετά η Χρυσή Αυγή και ο Πλεύρης ότι οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το διαίρει και βασίλευε. Μετά λέει ο Πλεύρης ντροπή στην Ορθοδοξία που δεν του απάνταγε για τα Ταλμούδ. Όλοι χύμα στο κύμα, δεν ξέρουν τί λένε και μας έχουν μπερδέψει για το τί είναι και τί πιστεύουν.
Εγώ απλώς καταλαβαίνω ότι όλοι είναι απατεώνες και καιροσκόποι που που απλώς προσαρμόζονται στις καταστάσεις.
0 .
..
-
Freisinniger
- Maître des anions

Χρίστος Έλ έγραψε:Εγώ απλώς καταλαβαίνω ότι όλοι είναι απατεώνες και καιροσκόποι που που απλώς προσαρμόζονται στις καταστάσεις.
Μπράβο έρχεσαι στα λόγια μας, Χρίστο Ελ παιδί μου, πλησίασε το φως το αληθινό και μόνο το αληθινό «της επιστήμης», έλα μαζί μας!!!!

0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Σικελιώτης
- Basic poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Οπότε δεν υπάρχει απάντηση, άρα έχω δίκιο. Έτσι κι αλλιώς το έχω καταλάβει πως είχα δίκιο.
Σε τι δεν υπάρχει απάντηση;
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Σικελιώτης έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Οπότε δεν υπάρχει απάντηση, άρα έχω δίκιο. Έτσι κι αλλιώς το έχω καταλάβει πως είχα δίκιο.
Σε τι δεν υπάρχει απάντηση;
Στα ερωτήματα που έχω γράψει παραπάνω.
Υπάρχει όχι μόνο άγνοια αλλά και εσμεμμένη υπεκφυγή αλλά και συσκότιση. Τελικά το ψέμμα φαίνεται να είναι πιο χρήσιμο. Είναι ένα εργαλείο της δαρβίνειας επιβίωσης.
Θα τα απευθύνω στο νέο θέμα για τον θεσμό της Ορθοδοξίας, για να σε αφήσω να συνεχίζεις να τα χώνεις στους μάρτυρες του Ιεχωβά, μπας και πάρει πόντους η Ορθοδοξία.

0 .
..
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Χρίστος Έλ έγραψε:
Στα ερωτήματα που έχω γράψει παραπάνω.
Απαρίθμησέ τα ένα- ένα να απαντήσω...
0 .
-
Σικελιώτης
- Basic poster

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Και εγώ θέλω ΜΙΑ παγκόσμια θρησκεία. ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ, ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Και εσύ θα θες φαντάζομαι.
Πρέπει να τελειώνει η σχετικότητα, ο υποκειμενισμός, το διαίρει και βασίλευε. ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Δεν με απασχολεί αν έχουν δίκιο οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ή εσείς οι ορθόδοξοι, στα δόγματα. Αυτό που τόνισα για τους ΜτΙ είναι πως αν και αυτοί είναι πρόβατα, έχουν τουλάχιστον ένα κώδικα ηθικής και δεν φέρονται άσχημα όπως οι υπόλοιποι σε άλλες θρησκείες.
Επομένως λοιπόν να δούμε και τα θετικά. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ. Δεν μιλάω για πρόβατα, αλλά για ΗΘΙΚΟ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ κόσμο.
ΛΟΙΠΟΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ.
Όσοι ηθικοί, ενάρετοι και συνειδητοποιημένοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ λοιπόν χωρίς δόγματα, ενάντια σε αυτούς που φέρανε την οικονομική αλλά και ακόμα χειρότερα την ηθική και πνευματική κατάντια.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΖΗΤΩ Η ΗΘΙΚΗ.
ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ.
Είμαστε όλοι ιππότες και πολέμαρχοι της δικαιοσύνης με χρέος να αφανίσουμε οριστικά και αμετάκλητα το κακό από την Γη. Δεν πρέπει να χαθούν αλλά δευτερόλεπτα. Το καθήκον μέσα μας, μας καλεί.
Το κακό δεν είναι αθάνατο, όχι άλλη μιζέρια.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Πρέπει να τελειώνει η σχετικότητα, ο υποκειμενισμός, το διαίρει και βασίλευε. ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Δεν με απασχολεί αν έχουν δίκιο οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ή εσείς οι ορθόδοξοι, στα δόγματα. Αυτό που τόνισα για τους ΜτΙ είναι πως αν και αυτοί είναι πρόβατα, έχουν τουλάχιστον ένα κώδικα ηθικής και δεν φέρονται άσχημα όπως οι υπόλοιποι σε άλλες θρησκείες.
Επομένως λοιπόν να δούμε και τα θετικά. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ. Δεν μιλάω για πρόβατα, αλλά για ΗΘΙΚΟ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ κόσμο.
ΛΟΙΠΟΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ.
Όσοι ηθικοί, ενάρετοι και συνειδητοποιημένοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ λοιπόν χωρίς δόγματα, ενάντια σε αυτούς που φέρανε την οικονομική αλλά και ακόμα χειρότερα την ηθική και πνευματική κατάντια.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΖΗΤΩ Η ΗΘΙΚΗ.
ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ.
Είμαστε όλοι ιππότες και πολέμαρχοι της δικαιοσύνης με χρέος να αφανίσουμε οριστικά και αμετάκλητα το κακό από την Γη. Δεν πρέπει να χαθούν αλλά δευτερόλεπτα. Το καθήκον μέσα μας, μας καλεί.
Το κακό δεν είναι αθάνατο, όχι άλλη μιζέρια.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
0 .
..