Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 02 Σεπ 2017, 15:04

tanipteros έγραψε:ζεις στον κόσμο σου προσωπικά δεν είμαι ούτε Βουδδιστής ούτε άθεος, ούτε επαναστάτης στον Θεό για αυτό ότι έχεις πει πάει στράφι...

Χαίρω πολύ, το ξέρω ότι τρολάρεις :D

Και εγώ ούτε εθνικιστής, ούτε αναρχικός είμαι. Μάλιστα δεν ξέρω τίποτε από ορθόδοξη εκκλησία, ο πρώτος παπάς που θαύμασα στην ζωή μου είναι ο Κλεομένης.

Θέλω να τελειώσει η ανθρώπινη εξουσία και να μας κυβερνήσει ο Θεός. Δεν πιστεύω σε κανένα πολιτισμό και τα σύμβολά του. Όπως είπε και ο Χριστός, δεν θέλει αφεθή λίθος εδώ όστις δεν θέλει κατακρημνισθεί.

Έχει θυμώσει ο Θεός με την μόλυνση της Γης από τα δαιμόνια και όλο το κακό που προξενούν, σκοτωμοί, πολέμοι, πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες. Γι' αυτό θα τα σαρώσε όλα.

:thuuumbsup: Φέρτε εδώ τον Κινγκ Κονγκ και τον Γκοτζίλα να τελειώνουμε.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 02 Σεπ 2017, 17:02

Είδες Χρίστο Ελ. ακόμα και ο Ιησούς μας παράτησε και γεμίσαμε Δαιμόνια. Και αυτός τίποτα δεν κάνει. Ήταν ένας άνθρωπος και πάει.... ατμός.....τον πήρε ο θάνατος και αυτόν.....

Σωτηρία δεν έχουμε Χρίστο Ελ. από τα Δαιμόνια. Αυτός ο τόπος είναι του Σατανά..... να μου το θυμηθείς.....
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 02 Σεπ 2017, 17:05

Χρίστος Έλ έγραψε:
tanipteros έγραψε:ζεις στον κόσμο σου προσωπικά δεν είμαι ούτε Βουδδιστής ούτε άθεος, ούτε επαναστάτης στον Θεό για αυτό ότι έχεις πει πάει στράφι...

Και δεν τρολάρω. Ότι έχω πει το έχω πει σοβαρά. Το ότι μιλάω για τον Βουδδισμό δεν με κάνει Βουδδιστή.
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 02 Σεπ 2017, 18:31

Ο βουδισμός και ινδουισμός είναι ενδιαφέρον θρησκείες, στην Ινδία όλες οι ταινίες που φτιάχνουν είναι όλες αισιόδοξες λόγω θρησκείας
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 02 Σεπ 2017, 20:37

Χρίστος Έλ έγραψε:

Και εγώ ούτε εθνικιστής, ούτε αναρχικός είμαι. Μάλιστα δεν ξέρω τίποτε από ορθόδοξη εκκλησία, ο πρώτος παπάς που θαύμασα στην ζωή μου είναι ο Κλεομένης.

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Σεπ 2017, 20:52

Freisinniger έγραψε:Ο βουδισμός και ινδουισμός είναι ενδιαφέρον θρησκείες, στην Ινδία όλες οι ταινίες που φτιάχνουν είναι όλες αισιόδοξες λόγω θρησκείας

Μπροστα σε αυτες τις θρησκειες, οι 3 μεγαλες μονοθειστικες μοιαζουν φαντασιωσεις αγραμματων γιδοβοσκων (που ηταν δηλαδη).
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Σεπ 2017, 01:04

ΕΓΙΝΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Στην Ινδία χέζουμε στον δρόμο και πεθαίνουν από την ζέστη και την πείνα. Μην ακούω ανοησίες.

Η πιο σοβαρή θρησκεία είναι ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. Στο χέρι των Βουδιστών είναι να αποδείξουν γιατί ο Βουδισμός είναι ΣΟΥΠΕΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 03 Σεπ 2017, 01:27

Στην Ινδία επίσης θεωρούνε τα ζώα ιερά, πετούν τους νεκρούς στα ποτάμια, κλπ δηλαδή η θρησκεία τους είναι πολύ κοντά στην φύση, επίσης να μην ξεχνάμε την καταγωγή της Γιόγκας και άλλων τρόπων χαλάρωσης.

Επίσης 70% είναι χορτοφάγοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 03 Σεπ 2017, 01:30

Γενικότερα πριν τις μονοθεϊστικές θρησκείες οι άνθρωποι ήταν συνδεδεμένοι με την φύση και φυσιολάτρες, οι μεταγενέστερες θρησκείες που εμπλουτίστηκαν από από τις μονοθεϊστικές απέδειξαν ότι δεν είχαν κάτι το αξιόλογο στις ερήμους που αναπτύχθηκαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 03 Σεπ 2017, 04:34

Χρίστος Έλ έγραψε:ΕΓΙΝΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Χρίστος Έλ έγραψε:Η πιο σοβαρή θρησκεία είναι ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. Στο χέρι των Βουδιστών είναι να αποδείξουν γιατί ο Βουδισμός είναι ΣΟΥΠΕΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”