Μάρτυρες του Ιεχωβά

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Μάρτυρες του Ιεχωβά

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Μαρ 2017, 11:44

Metranion έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Ο παππούς μου ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά και κάποιοι στην οικογένεια. Εγώ δεν έχω βαπτιστεί ποτέ ούτε είμαι αποστάτης.

Δηλαδή είσαι μάρτυρας του Γιαχβέ;

Δεν κάνει μπαμ; :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μαρ 2017, 13:43

Metranion έγραψε:Ε ναι λες ένα απλά είμαι άθεος, μην προσπαθείς και τελειώνει το παραμύθι. Σε μένα δεν μου την έχει πέσει κανένας κεφτές από αυτούς, μόνο ένας τούρκος όταν του είπα ότι είμαι άθεος μου έκανε την επαναλαμβανόμενη μπούρδα που λένε οι πιστοί: Γιατί ο πίθηκος δεν μιλάει, δεν έχει νοημοσύνη, αφού ο άνθρωπος εξελίχθηκε;

Και έφαγε μια αποστομωτική απάντηση όπως πάντα, αυτός βέβαια συνέχιζε το βιολί του.

Τι μου πε ενας Ελ. της Γερμανιας αυτες τις μερες: Του την πεφτει ενας (γερμανος) Ιεχωβας και του λεει εγω ειμαι ελληνας εχω 12 θεους τι να τον κανω αλλον εναν :LoL:

Εκει παντως απ'οτι ειπε δεν πρηζουν τον κοσμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 25 Μαρ 2017, 14:56

έστω

παρεμπιπτόντως οι 12 ήταν οι πιο σημαντικότεροι, οι θεοί, ημίθεοι κλπ, ήταν πάνω από 200 :D
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Μαρ 2017, 15:25

Από την ύστερη ελληνιστική εποχή και μετά, παρατηρείται μια αύξηση της δημοφιλίας διαφόρων ανατολικών θρησκειών (Μιθραϊσμός, κλπ). Το Δωδεκάθεο δεν ταίριαζε με την παγκοσμιοποιημένη ρωμαϊκή κοινωνία.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 25 Μαρ 2017, 16:05

Διάδοχος ο Ορθόδοξος ο Βυζαντινομάχος :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 25 Μαρ 2017, 18:21

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Πρόσεχε τα λόγια σου αιρετικέ σατανά. Η Ορθοδοξία είναι η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, θεσμός με 2000 χρόνια ιστορία.

Αντίθετα, εσείς οι Γιαχωβούδες είστε παρίες, ξεφτίλες της κοινωνίας, μέλη μιας αστείας σέκτας.

Εσύ ποιος είσαι πάλι; Άθεος δεν ήσουνα;

Λοιπόν, αν είσαι ορθόδοξος, είσαι έτοιμος να απαντήσεις στις σοβαρότατες κατηγορίες;

Γιατί μέχρι τώρα δεν έλαβα απάντηση, αλλά συνεχίζετε να βρίζετε τους "αιρετικούς", γι' αυτό και άρχισα εγώ λοιπόν να μιλάω για πόρνες και κοινωνίες που κυλιούνται στην λάσπη. Για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Αν απαντήσεις για τα σοβαρά παραπτώματα που διαπράττετε, τότε να ρίξουμε τους τόνους.

Για τελευταία φορά.

1) Αυτός ο υπέροχος θεσμός 2000 χρόνων γιατί δεν ενδιαφέρεται για την ηθική της κοινωνίας; Όλοι αυτοί που διαπράττουν τα εγκλήματα πάσης φύσεως, από τους πολιτικούς ως τους μικρούς κλέφτες είναι χριστιανοί ορθόδοξοι στο θρήσκευμα. ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και το ξέρεις πολύ καλά. Λοιπόν, εσείς τί κάνατε; Μείνατε στο Κύριες Ελέησον;

Γιατί λοιπόν σας πειράζουν οι ΜτΙ και οι Μορμόνοι, που μιλάνε για την κατάντια του κόσμου; Εσάς λοιπόν σας αρέσει αυτό το χάλι και δεν θέλετε να χαθεί;;;

Αν κάνει ένας ΜτΙ κάνει κάτι ανήθικο, θα γίνει πρώτο θέμα. Οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι που κάνουν κάθε μέρα, γιατί δεν επηρεάζεται αρνητικά η εικόνα του χριστιανο-ορθόδοξου θρησκεύματος;

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

2) Νομίζω ξεφτίλες και ασήμαντοι είναι αυτοί που φοράνε κάτι ποδιές, οι οποίες δεν είναι τιμημένες και τρέχουν πίσω από την νεολαία και πιάνουν σφιχτά τους πολιτικούς. Αν είστε πραγματικά αντιπρόσωποι του Θεού, γιατί φοβάστε την αθειστική επιστήμη, τους πολιτικούς κτλ; Που είναι το κύρος σας και το τιμημένο σκήπτρο σας;

Γιατί προσαρμόζεστε σε κάθε τρεντιά και σε κάθε νέο ήθος; ΦΟΒΑΣΤΕ το μέλλον σας και προσπαθείτε σαν αδύναμα πλασματάκια να χαιδεύετε τους δυνατούς;

Γιατί ο Χριστόδουλος έλεγε "σας πάω" και γέλαγε κάνοντας χειραψίες με Σημίτιδες, και όταν άρχισαν οι πολιτικοί να κάνουν πέρα την Εκκλησία, άρχισε να <<ξεσηκώνει τον λαό>>, παίζοντας αγωνιστής κατά μιας "νέας τάξης";

3) ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜτΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ Ή ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΣΟΒΑΡΑ; Εγώ λέω απλά ένα "όχι ευχαριστώ", αν δεν έχω όρεξη να συζητήσω μαζί τους...και αυτοί απλά φεύγουν. Μια κουβέντα, ποιος σε ενόχλησε;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, για να έχει νόημα το φόρουμ.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 25 Μαρ 2017, 18:28

Ο Διάδοχος είναι βυζαντινομάχος ορθοντόξ :ashamed:

Εγώ έχω μια μικρή ερώτηση πως γίνεται να σε λένε Χρίστο και να είσαι Γιαβχές;

Δεν γίνεται τέτοιο πράγμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 25 Μαρ 2017, 18:36

Εγώ πάντως από γνωστό Πολωνό που ο πατέρας του ήταν ιερέας στην εκκλησία των Γιαχωβάδων μου είπε, οι γιαχωβίτες είναι τρελοί για δέσιμο, ζητούσαν μόνο λεφτά από τα παιδιά τους να φέρουν για την εκκλησία και τους κάνανε πλύση εγκεφάλου από μικρά, το αποτέλεσμα τα παιδιά του να βγουν με ένα σωρό κόμπλεξ. Ο συγκεκριμένος το έσκασε από την οικογένεια δεν έχει καμία επαφή, μισεί τις θρησκείες, είναι καραάθεος, το κακό μου είπε είναι ότι δεν είχε ποτέ όμορφα παιδικά χρόνια όπως οι υπόλοιποι χριστιανοί γιατί ποτέ δεν γιόρταζε τα χριστούγεννα και πάσχα, όλο αυτή την ατμόσφαιρα που συγκεντρώνεται μαζί ολόκληρη η οικογένεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Μαρ 2017, 19:08

Εικόνα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο Χιλιασμός είναι μία πολύ ύπουλη θρησκεία-"αίρεση", από τις πιο μεγάλες και φοβερές αιρέσεις που υπήρξαν ποτέ στο διάβα της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Οι ρίζες του βρίσκονται στην ιουδαϊκή θεολογία και αντιμετωπίστηκε αρχικά από τους μεγάλους Πατέρες της Εκκλησίας και τις Οικουμενικές Συνόδους.
Η νέα μορφή του σύγχρονου Χιλιασμού εμφανίσθηκε το έτος 1881 από τον πλούσιο έμπορο εβραϊκής καταγωγής Κάρολο Ρώσελ και τους διαδόχους του Ρόδερφορδ και αργότερα Νάθαν Νόρ. Έχει ως έδρα το Μπρούκλιν των Η.Π.Α και πολλά μέλη σε όλο τον κόσμο, που υπηρετούν με αυταπάρνηση και ζήλο την πολυεθνική εταιρεία "Σκοπιά". Διαδίδει τις κακοδοξίες της μέσα από τη στρατολόγηση των οπαδών της με βιβλία, περιοδικά και τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.
Σεβόμενοι την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης και την πίστη κάθε ανθρώπου προβαίνουμε σ’ αυτή την έκδοση ένεκα του χρέους πού έχουμε να προφυλάττουμε τους πιστούς από όλους όσους θέλουν να διαστρέφουν τη διδασκαλία του Χριστού και να την χρησιμοποιούν προς ίδιον όφελος.

http://www.agioskosmas.gr/antiairetika.asp?isue=95
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 25 Μαρ 2017, 20:21

Οι 144.000 εκλεκτοί Ιεχωβίτες

Μέχρι το 1990 είχαν συμπληρωθεί οι 135.266 συγκυβερνήτες του Ιεχωβά. Απο τότε έπρεπε να πεθάνουν 8.734 εκλεκτοί Ιεχωβίτες για να έρθει
το τέλος του κόσμου.Περίοπτη θέση στους συγκυβερνήτες του Ιεχωβά έχουν οι Ρώσσελ, ρόδεφορντ και άλλοι Εβραίοι της Εταιρίας ΣΚΟΠΙΑΣ.
Οι προ Χριστού άγιοι δεν πηγαίνουν στον ουρανό. ανάμεσά τους ο Δαβίδ, ο Ιώβ, ο Ιωάννης ο Πρόδρομος που είναι κατώτεροι των Ιεχωβιτών
Για να συμπληρωθεί ο αρισθμός των 144.000 εκλεκτών οι υπήκοοι πρέπει να συνεχίζουν να πουλάνε βιβλία για να γίνουν εκλεκτοί

Εκτός από τους 144.000 εκλεκτούς που θα πάνε στον ουρανό, υπάρχει και η επιλογή να μείνουν για πάντα στη γη
Εικόνα

Εκδόσεις Μάρτυρες του Ιεχωβά
Σελίδες: 255
Έτος Έκδοσης: 1982
http://www.oldbooks.gr/books/cc/book/33618?catid=85
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”