Metranion έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Ο παππούς μου ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά και κάποιοι στην οικογένεια. Εγώ δεν έχω βαπτιστεί ποτέ ούτε είμαι αποστάτης.
Δηλαδή είσαι μάρτυρας του Γιαχβέ;
Δεν κάνει μπαμ;

Metranion έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Ο παππούς μου ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά και κάποιοι στην οικογένεια. Εγώ δεν έχω βαπτιστεί ποτέ ούτε είμαι αποστάτης.
Δηλαδή είσαι μάρτυρας του Γιαχβέ;

Metranion έγραψε:Ε ναι λες ένα απλά είμαι άθεος, μην προσπαθείς και τελειώνει το παραμύθι. Σε μένα δεν μου την έχει πέσει κανένας κεφτές από αυτούς, μόνο ένας τούρκος όταν του είπα ότι είμαι άθεος μου έκανε την επαναλαμβανόμενη μπούρδα που λένε οι πιστοί: Γιατί ο πίθηκος δεν μιλάει, δεν έχει νοημοσύνη, αφού ο άνθρωπος εξελίχθηκε;
Και έφαγε μια αποστομωτική απάντηση όπως πάντα, αυτός βέβαια συνέχιζε το βιολί του.

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Πρόσεχε τα λόγια σου αιρετικέ σατανά. Η Ορθοδοξία είναι η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, θεσμός με 2000 χρόνια ιστορία.
Αντίθετα, εσείς οι Γιαχωβούδες είστε παρίες, ξεφτίλες της κοινωνίας, μέλη μιας αστείας σέκτας.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ο Χιλιασμός είναι μία πολύ ύπουλη θρησκεία-"αίρεση", από τις πιο μεγάλες και φοβερές αιρέσεις που υπήρξαν ποτέ στο διάβα της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Οι ρίζες του βρίσκονται στην ιουδαϊκή θεολογία και αντιμετωπίστηκε αρχικά από τους μεγάλους Πατέρες της Εκκλησίας και τις Οικουμενικές Συνόδους.
Η νέα μορφή του σύγχρονου Χιλιασμού εμφανίσθηκε το έτος 1881 από τον πλούσιο έμπορο εβραϊκής καταγωγής Κάρολο Ρώσελ και τους διαδόχους του Ρόδερφορδ και αργότερα Νάθαν Νόρ. Έχει ως έδρα το Μπρούκλιν των Η.Π.Α και πολλά μέλη σε όλο τον κόσμο, που υπηρετούν με αυταπάρνηση και ζήλο την πολυεθνική εταιρεία "Σκοπιά". Διαδίδει τις κακοδοξίες της μέσα από τη στρατολόγηση των οπαδών της με βιβλία, περιοδικά και τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.
Σεβόμενοι την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης και την πίστη κάθε ανθρώπου προβαίνουμε σ’ αυτή την έκδοση ένεκα του χρέους πού έχουμε να προφυλάττουμε τους πιστούς από όλους όσους θέλουν να διαστρέφουν τη διδασκαλία του Χριστού και να την χρησιμοποιούν προς ίδιον όφελος.
http://www.agioskosmas.gr/antiairetika.asp?isue=95