Σε 2 εβδομάδες το τέλος του κόσμου.

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Nito
Rookie poster
Rookie poster

Re: Σε 2 εβδομάδες το τέλος του κόσμου.

Δημοσίευσηαπό Nito » 27 Μαρ 2018, 22:04

blackpaint έγραψε:7 απριλιου δηλαδη
ερωτηση: αυτο προβλεπεται να ναι στιγμιαιο η θα κρατησει ξερω γω δυο τρεις βδομαδες ο αρμαγεδων;

Στις 12:00μμ νταν θα πεθάνουμε όλοι και ακαριαία θα αναστηθούμε με νέα άφθαρτα σώματα.
Πριν από αυτό, λέει η Γραφή, θα προηγηθεί μια περίοδος παγκόσμιας δυστυχίας που θα κορυφωθεί με την έλευση του Αντιχρίστου.
Αν έχεις άλλες απορίες, θα χαρώ να τις μεταβιβάσω στο Γέροντα με τον οποίο θα συναντηθώ αύριο στο συμβολαιογράφο για να μεταβιβάσω στο μοναστήρι το διώροφο στη Φιλοθέη και το οικόπεδο στο Πόρτο Ράφτη.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 27 Μαρ 2018, 22:07

το φανταζομουνα σαν ενα mash up απο ολες τις ταινιες καταστροφης του κοσμου+εισβολης εξωγηινων+ αποκαλυψη ζομπι, ολα συνδυασμενα
1 .

Άβαταρ μέλους
Börklüce Mustafa
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Börklüce Mustafa » 27 Μαρ 2018, 22:44

Είναι λυπηρό, αλλά ο πατήρ Μάξιμος έχει πέσει σε πλάνη.
0 .
天下有道,卻走馬以糞。天下無道,戎馬生於郊。禍莫大於不知足;咎莫大於欲得。故知足之足,常足矣。

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 27 Μαρ 2018, 22:52

«Ὅλοι» γνωρίζουν ἤ ἔχουν ἀκούσει μέσα ἀπό τήν ταπεινότητά μου, ὅτι στίς 25 Μαρτίου τοῦ 2018 ἔρχεται τό Τέλος τοῦ ὁρατοῦ αὐτοῦ κόσμου...

Nito έγραψε:Εγώ πάντως δεν ψώνισα για το Πάσχα φέτος. Ίδωμεν...

Δεν σε χάλασε. Τρέχα τώρα την τελευταία στιγμή, που θα σου πλασάρουν ότι να ναι. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 27 Μαρ 2018, 22:55

Nito έγραψε:
asevastos έγραψε:ψυχιατρο, και γρηγορα.

Εγώ θέλω να δω τι θα κάνει ο τρελοκαλόγερος τη δευτέρα του Πάσχα. Γιατί μεταξύ μας τώρα μάλλον μπαρούφες λέει. Κατά 90% δεν θα γίνει η Δ.Π. και τα πράματα θα μείνουν ως έχουν.

50-50 ήταν, αλλά ο Προφέσορας την τελευταία στιγμή το ανέβαλλε, γιατί βαρέθηκε την όλη ανακατωσούρα και επίσης γούσταρε και στην ιδέα να τρολάρει τον Μάξιμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 27 Μαρ 2018, 22:58

Nito έγραψε:Ο Γέροντας είναι με το παλιό. -14 μέρες

Α πες έτσι. Άρα υπάρχουν ακόμη ελπίδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 27 Μαρ 2018, 23:00

Nito έγραψε:Αν έχεις άλλες απορίες, θα χαρώ να τις μεταβιβάσω στο Γέροντα με τον οποίο θα συναντηθώ αύριο στο συμβολαιογράφο για να μεταβιβάσω στο μοναστήρι το διώροφο στη Φιλοθέη και το οικόπεδο στο Πόρτο Ράφτη.

Έλα ρε φίλε, ένα διώροφο και ένα οικοπεδάκι; Ο Γέροντας σου άνοιξε τα μάτια και εσύ του δίνεις χάντρες για ιθαγενείς; Έπρεπε να δουλέψεις σκληρότερα για να του αφήσεις περισσότερα. Ντροπή δηλαδή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nito
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Nito » 27 Μαρ 2018, 23:10

Namrail έγραψε:
Nito έγραψε:Αν έχεις άλλες απορίες, θα χαρώ να τις μεταβιβάσω στο Γέροντα με τον οποίο θα συναντηθώ αύριο στο συμβολαιογράφο για να μεταβιβάσω στο μοναστήρι το διώροφο στη Φιλοθέη και το οικόπεδο στο Πόρτο Ράφτη.

Έλα ρε φίλε, ένα διώροφο και ένα οικοπεδάκι; Ο Γέροντας σου άνοιξε τα μάτια και εσύ του δίνεις χάντρες; Έπρεπε να δουλέψεις σκληρότερα για να του αφήσεις περισσότερα. Ντροπή δηλαδή.

Να σου πω την αλήθεια η πίστις μου αρχίζει να κλονίζεται. :-/ Που είναι ο βασιλεύς Αντίχριστος που επρόκειτο να στεφθεί στην Ιερουσαλήμ; Πω ρε πστ, με πατατόπιτες απ' τα έβερεστ θα βγάλω το Πάσχα μου φαίνεται. Το διώροφο δε με νοιάζει απ΄το να τό χανα στην Πάρνηθα καλύτερα να γίνει στέκι φιλοξενίας ανυπεράσπιστων γυναικών απ΄τις αν. χώρες, όπως οραματίζεται ο Γέροντας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 27 Μαρ 2018, 23:20

blackpaint έγραψε:7 απριλιου δηλαδη
ερωτηση: αυτο προβλεπεται να ναι στιγμιαιο η θα κρατησει ξερω γω δυο τρεις βδομαδες ο αρμαγεδων;

Φτου ρε γμτο! Μια βδομάδα ΜΕΤΑ κανονίζουμε να βρεθούμε οι συμμαθητές!
.
0 .

Άβαταρ μέλους
fonfon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό fonfon » 27 Μαρ 2018, 23:40

Nito έγραψε:
asevastos έγραψε:ψυχιατρο, και γρηγορα.

Εγώ θέλω να δω τι θα κάνει ο τρελοκαλόγερος τη δευτέρα του Πάσχα. Γιατί μεταξύ μας τώρα μάλλον μπαρούφες λέει. Κατά 90% δεν θα γίνει η Δ.Π. και τα πράματα θα μείνουν ως έχουν.

Θα πίνει σόδες να χωνέψει.

Το έρχεται το τέλος του κόσμου είναι καλή ατάκα για πέσιμο;
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”