Πασιφάη έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:
Εσύ αν είσαι μητέρα δεν έχεις παιδιά; Δεν σε νοιάζει για αυτά; Δεν θέλεις να σε υπακούνε για το καλό τους;
Γιατί μιλάς έτσι απαξιωτικά για τον Δημιουργό όλων μας; Αφού είναι Δημιουργός μας πως δεν έχει εξουσία πάνω μας;
Είμαι μητέρα, έχω παιδιά. Σαφέστατα. Δεν τα πήρα όμως στο λαιμό μου, τα άφησα να επιλέξουν αν θέλουν να έχουν ή όχι, μια θρησκευτική προσέγγιση. Δεν είναι ''δούλοι'' κανενός θεού, είναι άτομα με ολοκληρωμένη προσωπικότητα.
Και όχι. Δεν θέλω να με υπακούνε. Θέλω να συζητώ μαζί τους και να κατανοούν οι ίδιοι ποιό μονοπάτι θα επιλέξουν για το δικό τους καλό. Τα παιδιά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ. Είναι συνέχεια ανάσας, ζωής από μας.
Αν εσύ θεωρείς πως είναι δημιουργός όλων, γιατί θα πρέπει να με αφορά; Με το ζόρι προσυλήτιση; Γιατί είναι απαραίτητο;
Αλλιώς; Θα γίνουν κακοί άνθρωποι; Δολοφόνοι; Τί ακριβώς;
Τί εννοείς γιατί πρέπει να σε αφορά;! Την πνοή την έδωσε ο Θεός!
Δεν είναι απαραίτητο να Τον δεχθείς, αλλά ούτε και αυτός εκβιάζεται να σας δώσει την Αιώνια Ζωή. Αν Τον αρνηθείτε, σας αρνείτε!
Τα παιδιά δεν πρέπει να αφήνονται μόνα τους, όπως συνέβη στον κήπο της Εδέμ, γιατί γίνονται δούλοι του Σατανά. Μια στιγμή ξέφυγαν από την επιτήρηση αγγέλου και να τί συνέβη. Φθάσαμε σε αυτό το χάλι.