ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ VS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ο ΧΑΖΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ VS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ο ΧΑΖΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 09 Δεκ 2017, 14:21

Τα κεφαλαία είναι μέγιστη απόδειξη ότι είμαι Έλληνας. Γράφω όπως οι πρόγονοί μου.

ΕΓΩΕΙΜΙΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
ΕΒΡΑΙΟΣΟΥΚΕΣΤΙΝΕΛΛΗΝΑΣ
ΚΑΙΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!

Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ θα επιβληθούν. Τα Φουρείμ και κάθε γιορτή μίσους θα καταργηθούν. ΕΔΩΕΛΛΑΣ, ΕΔΩΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 09 Δεκ 2017, 14:41

Πάνε τα χωριά, πάει η φύση! Ε παγάνια!

Σας εγκλωβϊσανε στο τσιμέντο οι μασωνοεβραιοφασίστες να δουλεύετε για την γυναίκα ΚΟΡΟΙΔΑ!

Πάνε οι ωραίες εποχές που είμαστε μικροί στο χωριό. Τα καταστρέψανε όλα, αυτοί και εσείς που εκτελέσατε τα θελήματά τους. Τα χωριά τα χαρίσατε στους αλβανολαθρέποικους. Ανευθυνότητα συνέλληνες, χαρίστε και τα βρακιά σας. Οι γύφτοι ειδικά τα παίρνουν.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 10 Δεκ 2017, 14:25

Χρίστος Έλ έγραψε:Τα κεφαλαία είναι μέγιστη απόδειξη ότι είμαι Έλληνας. Γράφω όπως οι πρόγονοί μου.

ΕΓΩΕΙΜΙΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
ΕΒΡΑΙΟΣΟΥΚΕΣΤΙΝΕΛΛΗΝΑΣ
ΚΑΙΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!

Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ θα επιβληθούν. Τα Φουρείμ και κάθε γιορτή μίσους θα καταργηθούν. ΕΔΩΕΛΛΑΣ, ΕΔΩΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Τα λεγόμενά σου, δεικνύουν βαρβαρότητα και φανατισμό. Ευτυχώς που υπάρχουν γύρω μας και φωνές που δεν επιζητούν το μίσος και την απόλυτη ασυδοσία. Διότι αν περιμέναμε από κάτι Ελληναράδες σαν και του λόγου σου( που ευτυχώς είστε μειοψηφία..), έπρεπε να είχαμε μεταναστεύσει.
Ξαναεπισημαίνω πως αγαπώ τον τόπο μου, αλλά δεν γίνομαι υποχείριο, ούτε ασπάζομαι τις μαλακίες του εκάστοτε τρελλού και γραφικού, όποιος κι αν είναι. Τέρμα.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 12 Δεκ 2017, 20:30

Πασιφάη έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Τα κεφαλαία είναι μέγιστη απόδειξη ότι είμαι Έλληνας. Γράφω όπως οι πρόγονοί μου.

ΕΓΩΕΙΜΙΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
ΕΒΡΑΙΟΣΟΥΚΕΣΤΙΝΕΛΛΗΝΑΣ
ΚΑΙΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!

Τα λεγόμενά σου, δεικνύουν βαρβαρότητα και φανατισμό. Ευτυχώς που υπάρχουν γύρω μας και φωνές που δεν επιζητούν το μίσος και την απόλυτη ασυδοσία. Διότι αν περιμέναμε από κάτι Ελληναράδες σαν και του λόγου σου( που ευτυχώς είστε μειοψηφία..), έπρεπε να είχαμε μεταναστεύσει.
Ξαναεπισημαίνω πως αγαπώ τον τόπο μου, αλλά δεν γίνομαι υποχείριο, ούτε ασπάζομαι τις μαλακίες του εκάστοτε τρελλού και γραφικού, όποιος κι αν είναι. Τέρμα.

Η βαρβαρότητα και ο φανατισμός σας θα συντριφτεί.
0 .
..

Επιστροφή σε “Θεολογία”