Χρίστος Έλ έγραψε:Για πείτε μου. Αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα τί κάνανε σχετικά με τις άλλες θρησκείες πέρα του Χριστιανισμού;
Ανεξιθρησκεία ταλιμπανάκο. Πήζεις;

Χρίστος Έλ έγραψε:Για πείτε μου. Αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα τί κάνανε σχετικά με τις άλλες θρησκείες πέρα του Χριστιανισμού;

Χρίστος Έλ έγραψε:Αν υπήρχε μια υποτυπώδη αγάπη για φιλοσοφία, θα καταλάβαιναν ότι ο χριστιανισμός δεν επιβλήθηκε με την βία, αλλά τον ασπάστηκαν οι φτωχοί γιατί ικανοποιούσε τις ανάγκες του. Πρώτα τον ασπάσθηκαν οι φτωχοί και μετά ο βασιλιάς και οι ευγενείς που πήγαν με την πλειοψηφία.

Χρίστος Έλ έγραψε:Για πείτε μου. Αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα τί κάνανε σχετικά με τις άλλες θρησκείες πέρα του Χριστιανισμού; Σταματήσανε τον Ισλαμισμό; Όχι τους ανοίξανε την πόρτα και οι τζιχανιστές κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και παντού αντιχριστιανικά σεμινάρια για την ανωτερότητα του αθεισμού, του μαρξισμού, των ανατολικών θρησκειών.
Άρα λοιπόν το μόνο που απαγορεύουν είναι ο Χριστιανισμός γιατί ο Χριστιανισμός ήταν εδώ και αιώνες ο ΠΥΛΩΝΑΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Αυτή είναι η δήθεν άθρησκη κοινωνία τους. Και εμείς ακολουθούμε την μόδα τους ως μεταλλαγμένα ανθρωπάκια της νέας εποχής. Πάμε καλά...

Freisinniger έγραψε:Α ναι να σου συστηθεί ο πατήρ Κλεομένης του φόρουμ

Χρίστος Έλ έγραψε:Αν υπήρχε μια υποτυπώδη αγάπη για φιλοσοφία, θα καταλάβαιναν ότι ο χριστιανισμός δεν επιβλήθηκε με την βία, αλλά τον ασπάστηκαν οι φτωχοί γιατί ικανοποιούσε τις ανάγκες του. Πρώτα τον ασπάσθηκαν οι φτωχοί και μετά ο βασιλιάς και οι ευγενείς που πήγαν με την πλειοψηφία.