ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Σεπ 2017, 19:13

Έχει δίκιο η Μύθηρα. Μην πηδάτε τα νήματα. Ανοίξτε νήμα στη Γενική Συζήτηση για τα οπίσθια της Πέπυς. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 11 Σεπ 2017, 19:30

Admin έγραψε:Έχει δίκιο η Μύθηρα. Μην πηδάτε τα νήματα. Ανοίξτε νήμα στη Γενική Συζήτηση για τα οπίσθια της Πέπυς. :D

σχολιο 3

.. ετσι μπραβο να μαζευτουν εκει οι κοπροφιλοι σοδομιστες να εκφραστουν ελευθερα ...χεχε καλη ορεξη να τους ευχηθουμε εκ των προτερων ...και καλο σερβις απο το κοπρο-υλικο της πεπυς !! χεχε ...με τις ευλογιες της !!!

...ευχαριστω για την κατανοηση αντμιν !!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 11 Σεπ 2017, 19:53

ΔΕΜΟ 4

....σχετικα με την σαμαντχι .. η εννοια ειναι ακριβως η ιδια με αυτη της νιρβανα ..σημαινει τη βιωση του απολυτου καθαρου αδιαφοροποιητου θειου του πυρηνικου που βεβαιως δνε υπαρχει μεσα σε ολους καθως οι περισσοτεροι ειναι απλα ενεργειακα τσοφλια ,, η σαμαντχι μας ερχεται ως εννοια της απολυτης διαλογιστικης επιτευξης μεσα απο τη Γιογκα που ειναι απο τους βασικους κλαδους της ινδουιστικης φιλοσοφιας ...κι που αυτη με την σειρα της κρατα απο τις αρχαιοτερες Ουπανισαδες διδαχτικα σχολια πανω στη μεταφυσικη των Βεδων ...

Η ΝΙΡΒΑΝΑ ΚΑΙ Η ΣΑΜΑΝΤΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ... Η ΝΙΡΒΑΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΛΑΔΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ ΚΙ Η ΣΑΜΑΝΤΧΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ...

ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΑΛΗΝΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ -ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ περιγραφουν και οι δυο εννοιες το ανωτερο σταδιο της διαλογιστικης επιτευξης ...

...περιμενω την γνωμη σου τανιπτερε .... μιας κι απο οτι φαινεται εχεις ασχοληθει με τον βουδισμο σοβαρα και επιζητας αμβροσια θεικη ...αν και ορεγεσαι και για λιγο ηδονικο πιτουρο απο τα πισθια της πεπης ...η κανω λαθος ??...

...η αληθεια οτι για να επιχειρησει κανεις διαλογισμο θα πρεπει να μην εχιει απωθημενα του τα κωλομερια μιας γυναικας ...η ενος ανδρα ....η συμβουλη του Βουδα θα ηταν η εξης <<φατε χορταστε οσο πιτουρο υλικο μπορειτε απο τα πισθια των αλλων για να μη το εχετε απωθημενο κι αν μπουκτησετε ελατε να μιλησουμε για την νιρβανα, αν παλι δνε μπουκτησετε και συνεχισετε να το φχαριστιεστε τοτε παει να πει δεν εισαστε ικανοι για αλλου ειδους ερωτικη τροφη >>
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 11 Σεπ 2017, 21:02

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 1

με πειραζει η αδιαλλαξια .. αν θες διαλογο εχεις την θεση σου σε αυτο το θεμα αν οχι τοτε δεν θα επιχειρω να σου απανταω..το ιδιο ισχυει και για τον προηγουμενον ποστερ ...
...

Εσύ το λες αδιαλλαξία. Για μένα είναι η άποψή μου. Εσύ γιατί δεν αλλάζεις άποψη να δεχθείς την δική μου;

Εγώ δεν τα έχω διαβάσει αυτά που λες για την ζωή, εκτός και αν μιλάς για άλλη θρησκεία. Στον Βουδισμό έχω διαβάσει να λένε ότι θέλουν να <<βιώσουν>> μια κατάσταση πάνω από την ζωή και τον θάνατο. Άρα δεν είναι ζωή η νιρβάνα.

Η αντίρρησή μου εδώ είναι, πως αφού η νιρβάνα είναι ο θάνατος του προσωπικού όντος τότε για τί βίωμα μπορούμε να μιλάμε σε μια απρόσωπη κατάσταση;

Ξέρετε κάτι απρόσωπο και αδιευκρίνιστο που βιώνει; Μόνο τα προσωπικά όντα βιώνουν και επικοινωνούν. Βίωμα σημαίνει να λαμβάνεις, να έχεις συνείδηση. Τί σόι συνείδηση μπορεί να έχει αυτό που αποκαλείται Supreme Being, Κοσμική Ψυχή αν είναι απρόσωπο;

Ο Θεός στον Χριστιανισμό είναι προσωπικός. Δεν είναι μια απρόσωπη δύναμη σαν αυτή που λατρεύουν οι άθεοι και στην οποία αποδίδουν την γένεση της ζωής και των προσωπικών όντων!
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Σεπ 2017, 21:43

Admin έγραψε:Έχει δίκιο η Μύθηρα. Μην πηδάτε τα νήματα. Ανοίξτε νήμα στη Γενική Συζήτηση για τα οπίσθια της Πέπυς. :D

εμένα εννοείς ρε; που ξεκίνησα με μια βαθυστόχαστη βουδιστική ανάλυση στη βάση των σχέσεων μεταξύ όλων των συστατικών του μερών και ο ένας μου λέει ότι είμαι τρολάρα και να του γνωρίσω την πέπυ λες και γω την ξέρω και η άλλη άρχισε τα σοδομίσματα και τις κοπρολαγνίες;
πώς να κάνω σοβαρή συζήτηση όταν οι συνομιλητές μου έχουν τέτοια ανώμαλα κολλήματα; αν συνεχιστεί αυτό θα αποχωρήσω από το νήμα και θα πάω να γράψω στο τελευταίο σοβαρο νήμα του αρίστου. άλλωστε δε θέλω να χάσω τον τίτλο του σοβαρότερου οικονομικο-πολιτικού αναλυτή του φρη συμμετέχοντας σε νήματα με υφέρπουσες σεξουαλικές διαστροφές. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Σεπ 2017, 21:50

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:

σχολιο 2

.. ετσι μπραβο να μαζευτουν εκει οι κοπροφιλοι σοδομιστες να εκφραστουν ελευθερα ...χεχε καλη ορεξη να τους ευχηθουμε εκ των προτερων ...και καλο σερβις απο το κοπρο-υλικο της πεπυς !! χεχε ...με τις ευλογιες της !!!

...ευχαριστω για την κατανοηση αντμιν !!

παραδίδω στην κρίση του φιλοθεάμονος αναγνωστικού κοινού την πλάγια παραδοχή των ανομολόγητων διαστροφών της βουδίστριας μαντάμ μύθηρας. :D :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 11 Σεπ 2017, 23:16

σχολιο 1359568987846457342497

Δεν βαριέστε να ασχολείστε με τον κώλο της "Πέπυς";

Δεμο 8694530

Καληνύχτα σας, εύχομαι να φτάσετε στη νιρβάνα ώστε να μη σας αγγίζει καμία εγκόσμια επιθυμία και κατ' επέκταση κανένας κώλος της Πέπυς....
Καημένα μου πουλιά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 12 Σεπ 2017, 07:11

Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.

Έχω αντιρρήσεις σε κάποια πράγματα και αν δεν πειστώ πράγματι δεν γίνεται να αλλάξω γνώμη.

Και δεν με πειράζουν οι βουδιστές προς το παρόν, γιατί έως τώρα δεν έχουν βγάλει ακόμα κατάνα όπως οι ισλαμιστές την χατζάρα.

Αν και αυτοί παρεκτραπούν για να επιβάλλουν τα βουδιστικά ήθη και τις βουδιστικές νομοθεσίες, θα τους αντιμετωπίσουμε με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό του Πάτερ Κλεομένη, που έχει πάνω τα λείψανα του Αγίου Κυπριάνου, Ιωάννη Χρυσόστομου και του Μέγα Βασίλειου.

Η τριάδα των μεγάλων εξορκιστών.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 12 Σεπ 2017, 11:25

Χρίστος Έλ έγραψε:Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.

Έχω αντιρρήσεις σε κάποια πράγματα και αν δεν πειστώ πράγματι δεν γίνεται να αλλάξω γνώμη.

Και δεν με πειράζουν οι βουδιστές προς το παρόν, γιατί έως τώρα δεν έχουν βγάλει ακόμα κατάνα όπως οι ισλαμιστές την χατζάρα.

Αν και αυτοί παρεκτραπούν για να επιβάλλουν τα βουδιστικά ήθη και τις βουδιστικές νομοθεσίες, θα τους αντιμετωπίσουμε με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό του Πάτερ Κλεομένη, που έχει πάνω τα λείψανα του Αγίου Κυπριάνου, Ιωάννη Χρυσόστομου και του Μέγα Βασίλειου.

Η τριάδα των μεγάλων εξορκιστών.

σχολιο 4

.. ο διαλογος γινεται για ανταλλαγη ιδεων αποψεων ..και αλλη λεπεηρεσμο .. αλλιως αν θε ςμονο να επιρεσεις μονο εσυ τους αλλου κανει κατηχηση κια ρητορεια μονοδρομη οχι διαλογο ...

..δυστυχως Ελ γνωρισες το Βουδισμο μεσα απο ακαταλληλα πιστευω αναγνωσματα συγχυτικα και εχεις δικιο να οριεσαι ...με την ιδεα του<<κενου >> και του << τιποτε >> που αυτα τα αναγνωσματα σκορπια απο εδω κι εκει διαδιδουν παραποιωντας εντελως τις βασικες τις βουδιστικες διδασκαλιες ...να για επιμενω οτι πρεπει να διαβασεις μια ιστορια της ινδικης φιλοσοφιας καταρχην αν θες να μαθεις την φιλοσφικη αληθεια για το βουδισμο ...αυτο βεβεια απαιτει φιλομαθεια .. δνε ξερω αν ειχες αυτη την ιδιοτητα ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Σεπ 2017, 11:25

Πέπυ35 έγραψε:σχολιο 1359568987846457342497

Δεν βαριέστε να ασχολείστε με τον κώλο της "Πέπυς";

Δεμο 8694530

Καληνύχτα σας, εύχομαι να φτάσετε στη νιρβάνα ώστε να μη σας αγγίζει καμία εγκόσμια επιθυμία και κατ' επέκταση κανένας κώλος της Πέπυς....
Καημένα μου πουλιά.

μωρή μη μας χαλάς τη συζήτηση. έρχεσαι τους ξυπνάς τα πιο άγρια σεξουαλικά ένστικτα και μετά την κάνεις σαν τη σουπιά. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”