ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Re: ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 27 Μαρ 2017, 23:30

Χρίστος Έλ έγραψε:Εννοείται ότι και τα ανώτατα μέλη της Σκοπιάς που είναι μασώνοι ξέρουν πολλά. Αλλά ξέρουν και οι δικοί σου ηγέτες που είναι και αυτοί μασώνοι.

Στο μόνο που συμφωνούμε, η Μασονία έχει μπει παντού. Στην Ορθοδοξία με την μέθοδο των Υποτροφιών από το Βατικανό, στους ΜΤΙ απευθείας από τους προέδρους
και ηγέτες της ΕΤΑΙΡΙΑΣ
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 28 Μαρ 2017, 06:04

Λαχουρένιος έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Η Ορθοδοξία λέει ο Θεός. Εντάξει, δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Σημασία έχει η δισχιλιετής παράδοση.

Και δεν είναι ανάγκη να υπήρχε κανένα χάος πριν το Κόσμο. Ο Κόσμος πολύ άνετα μπορεί να υπάρχει ανέκαθεν.

Μην θετεις τωρα δυσκολα ερωτηματα και εννοιες στα δυιστικα θειστικα μυαλα... :rolleyes:

Υπήρχε πάντα δίχως αιτία; Έτσι απλά; Και ο άνθρωπος τότε πάντα υπήρχε. Τότε και οι επιστήμονες σου λένε μπούρδες για την εξέλιξη. Μην τους βάζεις δύσκολες ερωτήσεις.

Το πιο πιθανόν είναι να πιστεύεις ότι Θεός και Σατανάς δεν υπάρχουν και όχι να διδάσκεις ψέμματα σαν τους μασώνους που ξέρουν ότι υπάρχουν.

Εγώ όμως ξέρω ότι υπεύθυνοι υπάρχουν. Γεννήτορες υπάρχουν και όλα στον κόσμο έχουν αρχή και αιτία.

Αν αποδειχθεί πως Θεός και Σατανάς είναι τεμπελχανάδες που έχουν φτιάξει τον κόσμο για την αρρωστημένη τους διασκέδαση, τότε είναι και οι 2 ένοχοι σύμφωνα με την Ηθική. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ακόμα και ο Θεός θα είχε δημιουργήσει χάος αντί για κόσμο. Σε ένα πραγματικό κόσμο δεν υπάρχει χάλι.

Τώρα λένε κάποιοι ότι για όλα αυτά ευθύνεται η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου και ότι ο Θεός κάνει υπομονή.
Επίσης λένε βλακείες ότι περιμένει να μετανιώσουμε και ότι είμαστε ένοχοι γι' αυτό δεν μας καταστρέφει ο Θεός.

Δηλαδή ο Θεός με βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τους τύραννους του κόσμου; Πάμε καλά; Εγώ είμαι αγγελούδι μπροστά τους, δεν είμαστε υπεράγιοι αλλά τί πράγματα είναι αυτά.

Όπως και να 'χει, αν είναι έτσι, ότι δηλαδή ο Θεός είναι καλός και υπομονετικός, ας επέμβει κάποια στιγμή και ας καταστρέψει και τους λιγότερο κακούς αν νομίζει.

Γιατί μέχρι τώρα δεν πείθομαι και πιστεύω ότι ο Θεός δεν κάνει καμμιά υπομονή, αλλά έχει σκάσει στα γέλια μαζί με τον Σατανά και όλο το μασωνικό τους επιτελείο.
0 .
..

feanor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό feanor » 28 Μαρ 2017, 12:28

Δεν θα σου απαντήσει κανένας. Όταν προσωποποιεις την δημιουργό οντότητα αυτά παθαίνεις. Πέφτεις συνέχεια σε αντιφάσεις και αν τα παίρνεις όλα κυριολεκτικά το μυαλό αρχίζει να ξεφεύγει...

Οι θρησκείες όλες παραμυθάκια για τον λαουτζίκο είναι. Όμως ακόμα κι από αυτές, κάτι μπορείς να μάθεις, κάποιες αλήθειες κρύβουν...

Επίσης κανένας δεν θα σε σώσει παρά μόνο εσύ ο ίδιος. Το ότι υπάρχει κάτι που μας δημιούργησε ή είμαστε κομμάτι του, δεν κάνει κι αυτό το απροσδιόριστο κάτι μπαμπούλα ή σωτήρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 28 Μαρ 2017, 14:18

feanor έγραψε:Δεν θα σου απαντήσει κανένας. Όταν προσωποποιεις την δημιουργό οντότητα αυτά παθαίνεις. Πέφτεις συνέχεια σε αντιφάσεις και αν τα παίρνεις όλα κυριολεκτικά το μυαλό αρχίζει να ξεφεύγει...

Οι θρησκείες όλες παραμυθάκια για τον λαουτζίκο είναι. Όμως ακόμα κι από αυτές, κάτι μπορείς να μάθεις, κάποιες αλήθειες κρύβουν...

Επίσης κανένας δεν θα σε σώσει παρά μόνο εσύ ο ίδιος. Το ότι υπάρχει κάτι που μας δημιούργησε ή είμαστε κομμάτι του, δεν κάνει κι αυτό το απροσδιόριστο κάτι μπαμπούλα ή σωτήρα.

Το Θείο από την στιγμή που κατασκευάζει τον κόσμο, αποκτά ιδιότητες. Δεν είναι πια απρόσωπο.

Δεν είναι καθόλου παραμυθάκια. Πρόκειται για τραγική αλήθεια που ζούνε γενιές και γενιές που χάνονται.

Έχω μια ιδέα. Μπορεί να κάνω λάθος και ο Θεός σωστά να μην επεμβαίνει.

Όμως επειδή δεν είμαι σίγουρος και είμαι πολύ άπιστος στις διαβεβαιώσεις του Παύλου, ζητώ από τον Θεό ένα σημάδι που θα αποδεικνύει ότι θα επέμβει και άρα ότι είναι καλός που νοιάζεται.

Την σημερινή εποχή του αθεισμού και της τεχνολογίας, είναι που τα σημάδια και τα θαύματα πρέπει να γίνονται με εκρηκτικούς ρυθμούς. Δεν με ικανοποιούν τα θαύματα και οι αναστάσεις που γίνονταν πριν 2000 χρόνια. Τώρα θέλω δράση.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 28 Μαρ 2017, 16:41

Από την στιγμή που ο Θεός γίνεται Δημιουργός έχει πλήρη στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας.

Όνομα - διεύθυνση - δακτυλικά αποτυπώματα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος υπεύθυνος για τον Κόσμο από τον Δημιουργό του.

Κρύψτε τον όσο θέλετε.

Και εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο Θεός φαίνεται να έχει τεράστια αδυναμία σε αυτό το τσογλάνι τον Σατανά. Όλες τις χάρες του κάνει, τρομερές παραχωρήσεις που ούτε καν στον Ιησού δεν έχει κάνει. Ο Σατανάς τον επισκέπτεται αντί να κρύψει τα μούτρα του και όταν τολμάει να ζητάει πράγματα, ο Θεός δεν του αρνείται την χάρη. Που θα έπρεπε να του απαγορεύει την πρόσβαση. Ο Διάολος μπήκε στον Παράδεισο, ο Διάολος ερχόταν επισκεψούλες και την εποχή του Ιώβ.

Σε μια διαρκή πρόκληση, ο Θεός να ικανοποιεί τις ορέξεις του Σατανά λες και υπάρχει ανάγκη να αποδεικνύει συνέχεια στον Σατανά ότι έχει άδικο. Ο Θεός διαρκώς στο εδώλιο με Δικαστή τον Σατανά.

Ακόμα και η αμαρτία του Αδάμ ήταν τόσο τεράστια, ώστε ο Θεός έπρεπε μετά να παρατήσει τον άνθρωπο και να κρυφτεί; Έπρεπε να τους πει ότι θα πεθάνουν διαπαντός; Τόσο αυστηρότητα και να έκλαιγε δηλαδή το παιδί του;
Τους σημερινούς αλήτες που τεμαχίζουν πτώματα με βόμβες γιατί τους συγχωρεί και γιατί τους βάζει στο ίδιο τσουβάλι, λέγοντας ότι ανατείλει τον Ήλιο για πονηρούς και δίκαιους;

Δηλαδή την στιγμή που φάγανε το φρούτο, πράγματι πεθάνανε; Δεν ήταν μια απλή πράξη ανυπακοής άτακτου παιδιού, αλλά γίνανε σατανιστές και κακοί ο Αδάμ και η Εύα; Φάγανε από μαγικό δέντρο;

Κάτι μου βρωμάει. Πολύ αδυναμία σε αυτόν τον αλήτη τον Σατανά. Βασικά όλο τον κόσμο στην Γη στον Διάολο τον έχει παραχωρήσει. Και κάθεται και παρατηρεί άπραγος να αποδειχθεί...τί;;;
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 28 Μαρ 2017, 17:04

Ακόμη και ο κακομοίρης ο Χριστός που βασανίστηκε για το ευχαριστηθεί ο Θεός λέει στον Ησαία, δεν λαμβάνει τέτοια μεταχείρηση.

Τελικά ο πρωτότοκος είναι ο Εωσφόρος/Σατανάς ή ο Χριστός;

Και συγγνώμη αν έχω πει πολλά κακά και άκυρα για τον Θεό. Αλλά ως παιδί του ζητάω εξηγήσεις. Και χίλια συγγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά γνωρίζω ότι είμαι ειλικρινής στις απορίες μου. Και βασανισμένος.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Μαρ 2017, 19:00

Χρίστος Έλ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Η Ορθοδοξία λέει ο Θεός. Εντάξει, δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Σημασία έχει η δισχιλιετής παράδοση.

Και δεν είναι ανάγκη να υπήρχε κανένα χάος πριν το Κόσμο. Ο Κόσμος πολύ άνετα μπορεί να υπάρχει ανέκαθεν.

Μην θετεις τωρα δυσκολα ερωτηματα και εννοιες στα δυιστικα θειστικα μυαλα... :rolleyes:

Υπήρχε πάντα δίχως αιτία; Έτσι απλά; Και ο άνθρωπος τότε πάντα υπήρχε. Τότε και οι επιστήμονες σου λένε μπούρδες για την εξέλιξη. Μην τους βάζεις δύσκολες ερωτήσεις.

Γιατί όχι; Ο Θεός δλδ γιατί προϋπήρχε πάντα; Η μήπως δεν προϋπήρχε και τον έφτιάξε κάποιος άλλος; Και τον άλλο ποιος τον έφτιαξε, προϋπήρχε;
Το ότι κάποιος στην σε αυτή την αλυσίδα προϋπήρχε είναι δεδομένο.

Το πιο πιθανόν είναι να πιστεύεις ότι Θεός και Σατανάς δεν υπάρχουν και όχι να διδάσκεις ψέμματα σαν τους μασώνους που ξέρουν ότι υπάρχουν.

Υπάρχει Σέηταν, είναι ο άνθρωπος, οι Γιαχωβάδες και οι Μασώνοι οι χειρότεροι :diablo:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 28 Μαρ 2017, 21:37

Χρίστος Έλ έγραψε:Ακόμη και ο κακομοίρης ο Χριστός που βασανίστηκε για το ευχαριστηθεί ο Θεός λέει στον Ησαία, δεν λαμβάνει τέτοια μεταχείρηση.

Εσύ αναφέρεσαι σε ένα κακομοίρη Χριστό, άρα παραπλανηθείτε τον κόσμο όταν αποκαλείστε Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά
Και δεύτερον αναφέρεσαι στη δική σου πολιτική Θρησκεία όταν ξεχωρίζεις τον Τριαδικό Θεό . Ο Ιεχωβάς δεν μας είπες που βρισκόταν πριν το 1900;
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 29 Μαρ 2017, 08:18

Σικελιώτης έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Ακόμη και ο κακομοίρης ο Χριστός που βασανίστηκε για το ευχαριστηθεί ο Θεός λέει στον Ησαία, δεν λαμβάνει τέτοια μεταχείρηση.

Εσύ αναφέρεσαι σε ένα κακομοίρη Χριστό, άρα παραπλανηθείτε τον κόσμο όταν αποκαλείστε Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά
Και δεύτερον αναφέρεσαι στη δική σου πολιτική Θρησκεία όταν ξεχωρίζεις τον Τριαδικό Θεό . Ο Ιεχωβάς δεν μας είπες που βρισκόταν πριν το 1900;

Εγώ πιστεύω σε ένα πολέμαρχο Χριστό που θα έρθει και θα καθαρίσει την Γη από την βρωμιά με το σπαθί και το άσπρο άλογό του. Αυτό που γράφει η Αποκάλυψη στην οποία δεν πιστεύετε.

Αλλά από την άλλη μέχρι στιγμής υπήρξε κακομοίρης. Βασανίστηκε, σταυρώθηκε και ακόμα δεν έχει γίνει βασιλιάς στην Γη.

Οι ΜτΙ λένε ότι έχει γίνει στον Ουρανό από το 1914, δεν ξέρω. Εμένα με νοιάζει η Γη, εδώ που μένω.

Δεν αναρωτήθηκες ακόμα. Που χρησιμεύουν τα βάσανα; Γιατί το ΤΣΟΓΛΑΝΙ ο Σατανάς έχει κληρονομήσει τον κόσμο; Γιατί δεν σταυρώθηκε ο Σατανάς αντί ο Χριστός; Γιατί ο Σατανάς λαμβάνει τέτοιες τιμές ενώ ο Χριστός εισπράττει τον χλευασμό; Πρωτότοκος ο Σατανάς, δευτερότοκος ο Ιησούς; Γιατί τον λένε Υιό της Αυγής τον Σατανέα, το πρώτο παιδί του Θεού είναι; Εγώ ήξερα ότι ο Χριστός είναι.

Λέει στην Βίβλο ότι ο Θεός ανεβάζει το εξουθένημα των ανθρώπων στην εξουσία και ρίχνει τους επαρμένους και ασεβείς. ΠΟΥ; ΠΟΤΕ; Δεν το έχω δει ακόμα.

Μόνο στους κακούς επιτρέπει να κυβερνούν, τους πρίγκηπες του τσογλανοΣατανά. Και οι καλοί πεθαίνουν νέοι. Μέχρι και τραγούδι το έχουν κάνει. Only the good die young.

Δηλαδή ο Θεός επιτρέπει ένα κόσμο όπου ευημερούν και μακροζωούν οι κακοί...

Αναρωτιέσαι λοιπόν τί συμβαίνει;

Έχω και άλλο σενάριο το οποίο δεν το έχετε σκεφτεί. Όχι ότι ο Θεός δεν υπάρχει, όπως βλακωδώς κηρύττουν και πολλοί ορθόδοξοι λες και είναι άθεοι ή βουδιστές. Θα στο πω μετά.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 29 Μαρ 2017, 13:18

Πολύ περίεργοι εσείς οι ορθόδοξοι θεολόγοι.

Έχετε αποδεχθεί έναν ανθρωποκεντρικό Θεό με σχέδιο <<σωτηρίας>> για τον άνθρωπο και μετά λέτε ότι είναι άγνωστος, ακατάληπτος, απόμακρος, παράλογος που θα συνεχίζει να υπάρχει μετά την καταστροφή του ανθρώπου.

Άγνωσται οι βουλαί του Κυρίου, μας λένε οι Ορθόδοξοι θεολόγοι.

Και εγώ έχω και άλλο σενάριο.

Το 1ο ήταν ότι ο Θεός ενορχηστρώνει όλο αυτό το χάλι που ζούμε και Σατανάς με μασωνία είναι υπάλληλοί του. Έχουν φτιάξει δηλαδή μια άθλια ανθρωπότητα για να την εκμεταλλεύονται και αυτοί να κάθονται, γιατί φυσικά δεν είναι παντοδύναμοι αλλά χρειάζονται σκλάβους.

Το 2ο είναι πως πάλι ο Θεός δεν είναι τόσο παντοδύναμος όσο νομίζετε, αλλά ο Σατανάς είναι δυνατότερος από αυτόν με αποτέλεσμα να τον έχει αιχμαλωτίσει. Ο Θεός δηλαδή είναι αλυσοδεμένος από τον Σατανά, γι' αυτό δεν μπορεί να επέμβει.

Ακόμα και αν είναι λάθος και τα 2 σενάρια, το άγνωσται οι βουλαί του Κυρίου είναι χειρότερο και δεν με ικανοποιεί.
0 .
..

Επιστροφή σε “Θεολογία”