Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 26 Αύγ 2018, 13:01

ВладимирВладимирович έγραψε:
sharp έγραψε:Θα το πάρεις την πρώτη φορά που θα ασφαλιστείς. Έτσι κι αλλιώς δεν σού χρησιμεύει, δεν σε ασφαλίζει κανείς εφ' όρου ζωής τζάμπα. Τουλάχιστον στην Γερμανία έτσι είναι, δεν ξέρω αν η Σουηδία το κάνει για τους πολίτες της. Εκτός αυτού, αν είσαι ασφαλισμένος στη χώρα σου, υπάρχει η ευρωπαϊκή κάρτα που σού βγάζει το ταμείο σου.

Δεν με ακους φιλαρακο, εγω αναρωτιέμαι γιατι ο Οργι με ελ ταυτοτητα δεν μπορει να το παρει ενω η σύζυγος του με σουηδ ταυτότητα μπορει;
Δεν ειναι ισοι ως κατοχοι του γιουροπιαν σιτιζενσιπ; Ρητορικο ερωτημα αφου προφανως δεν ειναι.
Αρα το γιουροπιαν σιτιζενσιπ ειναι μουφα.

Δεν ειναι και γιαυτο αλλωστε η ΕΕ δεν ειναι ακομα ομοσπονδια. Το σουηδικο κρατος για να σε ασφαΛισει πρεπει να αποδειξεις οτι εχεις εισοδημα ή πλουτο με τον οποιο μπορεις να συντηρηθεις αξιοπρεπως. Δεν σου λεει κανενας φυγε αλλα τζαμπα ασφαλιση και δικαιωματα διχως ομοσπονδιοποιηση δεν εχει πουθενα. Εκτος ισως απο το Ελλαντα...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 26 Αύγ 2018, 13:04

Γιαυτο καποιοι ελληνες πανε γερμανιες στα μαυρα , δουλευουν καπου χωρις ασφαλιση ή με αυτασφαλιση (?) και αποκτουν εμπειρια και αξιοπιστια πειθοντας επειτα τους εργοδοτες τους να τους προσλαβουν επισημα για 1 εξαμηνο ωστε να παρουν αμκα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 26 Αύγ 2018, 13:41

Οργισμένος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Τελικα θα μας πει κανεις αν υπαρχει το "γιουροπιαν σιτιζενσιπ" και αφου υπαρχει γιατι ο Οργι δεν μπορει να παρει σουηδικο αμκα χωρις τη (σουηδικης υπηκοοτητας) συζυγο του;

Μην εκτιθεσαι και μην εκφερεις αποψη χωρις ναχεις διαβασει το νημα. Αναμενουμε την επανενεργοποιηση του ΑΜΚΑ της συζυγου καθως και την εκδοση ταυτοτητας της (αυτο θα γινει σε 2-3 μερες αν ολα πανε καλα.Το αμκα ισως αργησει 2-3 βδομαδες) . Επειτα η συζυγος πρεπει να εργαστει ωστε να ανεβω εγω και τα παιδια. Αν ολα πανε καλα το χεομωνα θαμαι σουηδια και θα καμω και αιτηση για υπηκοοτητα αφου εχω συζυγο σουηδεζαρα. Αυτη η αιτηση γινεται δεκτη εφοσον ζω σουηδια αλλα για ολα αυτα θα σας δωσω λεπτομερειες οταν τα καμω. Τωρα οι προτεραιοτητες ειναι αλλες...

Λεπτομέρειες, η ουσια παραμενει ιδια. Χωρις σουηδ ταυτότητα δεν εχεις αμκα, χωρις αμκα δεν εχεις οαεδ, χωρις οαεδ δεν εχεις εργασια, χωρις εργασια δεν εχεις εισόδημα, χωρις εισοδημα σε πετανε εξω περαν του τριμηνου.
Η ΕΕ ειναι απατη.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 26 Αύγ 2018, 14:05

Οργισμένος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Τελικα θα μας πει κανεις αν υπαρχει το "γιουροπιαν σιτιζενσιπ" και αφου υπαρχει γιατι ο Οργι δεν μπορει να παρει σουηδικο αμκα χωρις τη (σουηδικης υπηκοοτητας) συζυγο του;

Μην εκτιθεσαι και μην εκφερεις αποψη χωρις ναχεις διαβασει το νημα. Αναμενουμε την επανενεργοποιηση του ΑΜΚΑ της συζυγου καθως και την εκδοση ταυτοτητας της (αυτο θα γινει σε 2-3 μερες αν ολα πανε καλα.Το αμκα ισως αργησει 2-3 βδομαδες) . Επειτα η συζυγος πρεπει να εργαστει ωστε να ανεβω εγω και τα παιδια. Αν ολα πανε καλα το χεομωνα θαμαι σουηδια και θα καμω και αιτηση για υπηκοοτητα αφου εχω συζυγο σουηδεζαρα. Αυτη η αιτηση γινεται δεκτη εφοσον ζω σουηδια αλλα για ολα αυτα θα σας δωσω λεπτομερειες οταν τα καμω. Τωρα οι προτεραιοτητες ειναι αλλες...

Έστω ότι είσαι π.χ. μεταφραστής. Μπορείς αύριο να πάς Στοκχόλμη, να πιάσεις σπίτι και να μεταφέρεις την έδρα σου εκεί. Αυτομάτως θα πρέπει να ασφαλιστείς εκεί και να δηλωθείς στην Εφορία τους. Έτσι θα έχεις και Αμκα.

Πιθανόν να σού φέρουν προβλήματα, δεν έχουν όμως δικαίωμα να σού το απαγορέψουν. Το πρόβλημά τους εικάζω πως είναι, ότι όντας καταχωρημένος στα μητρώα τους, έχεις ευκολώτερη πρόσβαση σε κοινωνικές παροχές, γι αυτό προσπαθούν να αποφύγουν βαλκάνιους τζαμπατζήδες που έμαθαν το κόλπο.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 26 Αύγ 2018, 14:06

Οργισμένος έγραψε:Γιαυτο καποιοι ελληνες πανε γερμανιες στα μαυρα , δουλευουν καπου χωρις ασφαλιση ή με αυτασφαλιση (?) και αποκτουν εμπειρια και αξιοπιστια πειθοντας επειτα τους εργοδοτες τους να τους προσλαβουν επισημα για 1 εξαμηνο ωστε να παρουν αμκα.

Και τι έγινε σαν το πάρουν;
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 26 Αύγ 2018, 14:07

Για Υπηκοότητα πρέπει να θέλεις μερικά χρόνια ακόμη και παντρεμμένος με Σουηδέζα (κάπου 3 είναι συνήθως).
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 26 Αύγ 2018, 14:19

Λαχουρένιος έγραψε:
sharp έγραψε:
Όσον αφορά τις Ρουμανίες, είναι χώρες που ωφελούνται από την ΕΕ. .

Ετσι ελεγαν και για την Ελλαδα. Μπηκε στην ΕΕ μπας και γινει Γερμανια, και εγινε...Ρουμανια.

Τελικα η συγκλιση εφαρμοστηκε προς τα κατω. :laugh1:

Η επέκταση στα Βαλκάνια έγινε χάρη στο σκληρό νόμισμα, πάντως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 26 Αύγ 2018, 14:21

sharp έγραψε:Για Υπηκοότητα πρέπει να θέλεις μερικά χρόνια ακόμη και παντρεμμένος με Σουηδέζα (κάπου 3 είναι συνήθως).

Ναι σωστα
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 26 Αύγ 2018, 14:23

sharp έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Μην εκτιθεσαι και μην εκφερεις αποψη χωρις ναχεις διαβασει το νημα. Αναμενουμε την επανενεργοποιηση του ΑΜΚΑ της συζυγου καθως και την εκδοση ταυτοτητας της (αυτο θα γινει σε 2-3 μερες αν ολα πανε καλα.Το αμκα ισως αργησει 2-3 βδομαδες) . Επειτα η συζυγος πρεπει να εργαστει ωστε να ανεβω εγω και τα παιδια. Αν ολα πανε καλα το χεομωνα θαμαι σουηδια και θα καμω και αιτηση για υπηκοοτητα αφου εχω συζυγο σουηδεζαρα. Αυτη η αιτηση γινεται δεκτη εφοσον ζω σουηδια αλλα για ολα αυτα θα σας δωσω λεπτομερειες οταν τα καμω. Τωρα οι προτεραιοτητες ειναι αλλες...

Έστω ότι είσαι π.χ. μεταφραστής. Μπορείς αύριο να πάς Στοκχόλμη, να πιάσεις σπίτι και να μεταφέρεις την έδρα σου εκεί. Αυτομάτως θα πρέπει να ασφαλιστείς εκεί και να δηλωθείς στην Εφορία τους. Έτσι θα έχεις και Αμκα.

Πιθανόν να σού φέρουν προβλήματα, δεν έχουν όμως δικαίωμα να σού το απαγορέψουν. Το πρόβλημά τους εικάζω πως είναι, ότι όντας καταχωρημένος στα μητρώα τους, έχεις ευκολώτερη πρόσβαση σε κοινωνικές παροχές, γι αυτό προσπαθούν να αποφύγουν βαλκάνιους τζαμπατζήδες που έμαθαν το κόλπο.

Ακριβως
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 26 Αύγ 2018, 14:25

ВладимирВладимирович έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Μην εκτιθεσαι και μην εκφερεις αποψη χωρις ναχεις διαβασει το νημα. Αναμενουμε την επανενεργοποιηση του ΑΜΚΑ της συζυγου καθως και την εκδοση ταυτοτητας της (αυτο θα γινει σε 2-3 μερες αν ολα πανε καλα.Το αμκα ισως αργησει 2-3 βδομαδες) . Επειτα η συζυγος πρεπει να εργαστει ωστε να ανεβω εγω και τα παιδια. Αν ολα πανε καλα το χεομωνα θαμαι σουηδια και θα καμω και αιτηση για υπηκοοτητα αφου εχω συζυγο σουηδεζαρα. Αυτη η αιτηση γινεται δεκτη εφοσον ζω σουηδια αλλα για ολα αυτα θα σας δωσω λεπτομερειες οταν τα καμω. Τωρα οι προτεραιοτητες ειναι αλλες...

Λεπτομέρειες, η ουσια παραμενει ιδια. Χωρις σουηδ ταυτότητα δεν εχεις αμκα, χωρις αμκα δεν εχεις οαεδ, χωρις οαεδ δεν εχεις εργασια, χωρις εργασια δεν εχεις εισόδημα, χωρις εισοδημα σε πετανε εξω περαν του τριμηνου.
Η ΕΕ ειναι απατη.

Φριραηντερ παραδεισοι υπαρχουν μονο στις ιδεοληψιες σας . Ναι.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”