Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Love Ready's

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 07 Ιουν 2018, 16:12

Northern Spirit έγραψε:
Η εννοια του παραδεισου ειναι σχετικη...

Για μενα η πιο ομορφη περιοχη της Μεσογειου ειναι η Τοσκανη της Ιταλιας..Φανταστικα τοπια, πολιτισμος και βαρος ιστοριας αιωνων...Και παραλιες κοντα..
Και εκτος Ευρωπη υπαρχουνε μερη πολυ ομορφα να ζει κανεις..

Επισης εξαρταται απο το τι θεωρει κανεις ποιοτητα ζωης. στην Ελλαδα ποιοτητα ζωης θεωρειται ενα πραγμα: το φαγοποτι..
Φαγητο της μαμας στο σπιτι, φαγοποτι στην ταβερνα, φαγοποτι στις γιορτες κοκ..

Καλα ειναι αυτα αλλα βαρετα πραγματα...

Για δουλεια τωρα, εσυ μπηκες σε δουλεια καλα αμοιβομενη για τα ελληνικα δεδομενα πριν την κριση...Για τους νεους δεν υπαρχουνε εργασιες με μελλον αφου η Ελλαδα δεν διαθετει γενικα επιχειρησεις διεθνους επιπεδου.Πολυ λιγες ειναι αυτες..

Το κοστος κατοικιας ειναι σχετικο αλλα οι Ελληνικες τσιμεντουπολεις ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει ο δυτικος πολιτισμος...Πολυκατοικιες της κακιας ωρας...Τιγκα στο τσιμεντο..Τα παλια βρετανικα αρχοντικα με τις αυλες ειναι πιο ομορφα..

Και στην βρετανια δεν ειναι παντου ακριβα.. Στην Βορεια Αγγλια πχ μπορεις να αγορασεις σπιτι με 80-100 χιλιαδες λιρες.. Με το μεσο μισθο στις 30 χιλιαδες λιρες μπορεις να αγορασεις σπιτι με μισθους 3-4 ετων..Not bad..

Επισης στην Βρετανια εχει καλο επιπεδο ξενων..Πολλοι ξενοι ειναι υψηλης εξειδικευσης με πανεπιστημιακη μορφωση και καλλιεργημενοι...Οχι αγραμματοι..Και τα Βρετανικα πτυχεια μετρανε για δουλεια παντου στον πλανητη..Οπως και η επαγγελματικη εμπειρια...

Τελος υπαρχουνε πολλες επιλογες διακοπων (πακετα για να γυρισεις ολο τον πλανητη), διασκεδασης (καθε ειδους μπαρ εστιατορια, θεατρα κλπ) και συνολικα μπορεις να εχεις καλη ζωη..

Κάνει μπαμ ότι προέρχεσαι από βαθιά επαρχία ώστε να θεωρείς κριτήριο ποιότητας ζωής το...φαγοπότι.

Κριτήριο ποιότητας ζωής είναι το να ζεις κάπου ,που έχει 9 μήνες το χρόνο ηλιοφάνεια και ευχάριστες θερμοκρασίες. Που υπάρχει πληθώρα από πολιτιστικά δρώμενα ,αλλά και εναλλακτικές διασκέδασης μέρος των οποίων είναι και το φαγοπότι σε καμιά 30αρια εναλλακτικές επιλογές κουζίνας. Είναι επίσης ότι σε 2 ώρες ξεκινώντας απ την πόρτα του σπιτιού σου να είσαι σε μια πεντακάθαρη παραλία ή σε χιονοδρομικό κέντρο ανάλογα με την εποχή και τα κέφια σου.
Σε ότι αφορά τις κατοικίες ,αν εξαιρέσουμε το κέντρο με τις πολυκατοικίες της δεκάρας η Αττική είναι γεμάτη από υπέροχες κατασκευές. Εχω την τύχη να μένω στο ρετιρέ μιας προσεγμένης οικογενειακής πολυκατοικίας της δεκαετίας του 1970 που ανακαίνισα πριν 7 χρόνια. Το βορινό μπαλκόνι βλέπει την Πάρνηθα ,ενώ η νότια βεράντα τον Υμηττό ,όπου μπορούμε άνετα με τα μικρά να πέζουμε μπάλα μιας και είναι 60 τετραγωνικά όταν βαριόμαστε να κατέβουμε στον κήπο περίπου ενος στρέμματος καλυμμένου από πεύκα . Υπάρχουν πάρα πολλά σπίτια με αντίστοιχες και μεγαλύτερες δυνατότητες . Να μην μιλήσουμε για τις Κυκλάδες που έχουμε στα πόδια μας κλπ κλπ.
Οι επιλογές διακοπών γενικά στον πλανήτη από εκεί και πέρα είναι οι ίδιες για όλο τον πλανήτη.

Σε ότι αφορά τις δουλειές , υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για καταρτισμένα άτομα. Στο δικό μου αντικείμενο απλά δεν βρίσκουμε και παλεύουμε 1-2 χρόνια να ψιλοφτιάξουμε άτομα που έχουν περάσει από ελεγκτικές . Υπάρχει μεγάλο φάσμα ζήτησης αφού όπως είπα πλέον μεγάλο μέρος της αγοράς λειτουργεί απομακρυσμένα μέσω vpn.

Προφανώς δεν πατάς συχνά στο πολιτισμένο μέρος της Ελλάδας αφού ότι περιγράφεις είναι ανάμεσα σε επαρχία περιόδου χούντας και Αθήνας περιόδου 80ς.

Εχουν τόση σχέση με τη σύγχρονη Ελλάδα ,όσο αυτός :

http://madgreekcafe.com/

Θες να παρηγορήσεις τον εαυτό σου ότι τάχα δεν είναι η Ελλάδα, παράδεισος ,παρηγόρησε τον.

Όμως στην πραγματικότητα είναι απ τους 10-15 ευλογημένους τόπους του πλανήτη από πλευράς συνδυασμού φυσικής ομορφιάς - κλίματος- πολιτισμού- εργασίας.

Το ότι υπάρχουν και πολλοί ούγκανοι ,αγράμματοι ,θρησκόληπτοι κλπ να περιφέρονται γύρω γύρω δεν αλλάζει την αντικειμενική πραγματικότητα ,όσο δεν είναι σε θέση να επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 18:02

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Επιχειρηματα εκθεστε για τα υπερ και τα κατα.
Τις τελευταιες ημερες γερνω επικινδυνα υπερ της μεταναστευσης αλλα ακομα εκκρεμει η ενοικιαση του σπιτιου για την οποια περιμενω τηλεφωνημα. Ολα ομως ειναι ρευστα.

Δεν υπάρχουν δύσκολα επιχειρήματα. Οικονομικά-μορφωτικά-κοινωνικά είναι 200 χρόνια μπροστά απ το γιουνανιστάν , από ποιότητα ζωής που έχει σχέση με παρέες-διασκέδαση-κλίμα είναι κόλαση σε σχέση με το γιουνανιστάν.
Προσωπικά όταν ήμουν 24 με δέχτηκαν στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης για μεταπτυχιακό αλλά δεν πήγα γιατί βρήκα εύκολα δουλειά τότε με κάπου 150.000 το μήνα ,συν υπερωρίες ,συν ισχυρής καψούρας με την κοπελίτσα που ήμουν τότε .
Σήμερα αν ήμουν 24 λογικά θα είχα ανέβει τρέχοντας.
Παίζει ρόλο και τι αφήνεις πίσω.
Διαλέγεις και παίρνεις ,με βασικό άξονα τα παιδιά σου.

Πανω κατω αυτα βλεπω και εγω με τις εξης λεπτομερειες: Η διασκεδαση μου εδω στην ελλαδιτσα δεν ειναι αυτο που ηταν πριν 20 χρονια , οπως ειναι ευλογο, τοσο για λογους οικονομικους οσο και ηλικιακους. ΑΠο κει και περα εγω ρωτησα ζευγαρια κοντα στην ηλικια μου και βλεπω πως στη σουηδια με 3000 καθαρα ενα ζυγαρι με μεγαλο παιδι , βαζει στην ακρη μηνιαιως 1000 ευρω στο πολυ χαλαρο και με τις βολτιτσες και τα σινεμαδακια του. Αν κανω την υποθεση οτι σε 1-2 χρονια βρισκω και εγω και η συζυγος εργασια πανω στα πτυχια μας τοτε κατ ελαχιστο ειμαστε, με πολυ συντηρητικες προβλεψεις, στο 6χιλιαρο απο το οποιο το 3χιλιαρο μπαινει στη μπανκα με κλειστα τα ματια δλδ ενα 36αρι και πιο ρεαλιστικα ενα 40αρι χιλιαρικατο ετος. Ετσι, θα εχω μελλον ανετο για τα τεκνα μου, 40+ χιλιαρικα το χρονο στην ακρη, και καλη ποιοτητα ζωης, με τα καλα πισια μου, με τα γκατζετακια τις βολτιτσες τα ποδηλατακια τα σινεμαδακια και τα ταξιδακια μου.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 18:05

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:O άλλος λέει για Μάλμο ρε Σατανικέ ,επαρχία. Κάτι σε Χανιά κοντά στον αρκτικό.

α δεν ειναι ετσι, 3η μεγαλυτερη πολη της σουηδιας και η σουπερ Κοπενχαγη στα 15 λεπτα με το τρενο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 07 Ιουν 2018, 19:57

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κάνει μπαμ ότι προέρχεσαι από βαθιά επαρχία ώστε να θεωρείς κριτήριο ποιότητας ζωής το...φαγοπότι.

Κριτήριο ποιότητας ζωής είναι το να ζεις κάπου ,που έχει 9 μήνες το χρόνο ηλιοφάνεια και ευχάριστες θερμοκρασίες. Που υπάρχει πληθώρα από πολιτιστικά δρώμενα ,αλλά και εναλλακτικές διασκέδασης μέρος των οποίων είναι και το φαγοπότι σε καμιά 30αρια εναλλακτικές επιλογές κουζίνας. Είναι επίσης ότι σε 2 ώρες ξεκινώντας απ την πόρτα του σπιτιού σου να είσαι σε μια πεντακάθαρη παραλία ή σε χιονοδρομικό κέντρο ανάλογα με την εποχή και τα κέφια σου.
Σε ότι αφορά τις κατοικίες ,αν εξαιρέσουμε το κέντρο με τις πολυκατοικίες της δεκάρας η Αττική είναι γεμάτη από υπέροχες κατασκευές. Εχω την τύχη να μένω στο ρετιρέ μιας προσεγμένης οικογενειακής πολυκατοικίας της δεκαετίας του 1970 που ανακαίνισα πριν 7 χρόνια. Το βορινό μπαλκόνι βλέπει την Πάρνηθα ,ενώ η νότια βεράντα τον Υμηττό ,όπου μπορούμε άνετα με τα μικρά να πέζουμε μπάλα μιας και είναι 60 τετραγωνικά όταν βαριόμαστε να κατέβουμε στον κήπο περίπου ενος στρέμματος καλυμμένου από πεύκα . Υπάρχουν πάρα πολλά σπίτια με αντίστοιχες και μεγαλύτερες δυνατότητες . Να μην μιλήσουμε για τις Κυκλάδες που έχουμε στα πόδια μας κλπ κλπ.
Οι επιλογές διακοπών γενικά στον πλανήτη από εκεί και πέρα είναι οι ίδιες για όλο τον πλανήτη.

Σε ότι αφορά τις δουλειές , υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για καταρτισμένα άτομα. Στο δικό μου αντικείμενο απλά δεν βρίσκουμε και παλεύουμε 1-2 χρόνια να ψιλοφτιάξουμε άτομα που έχουν περάσει από ελεγκτικές . Υπάρχει μεγάλο φάσμα ζήτησης αφού όπως είπα πλέον μεγάλο μέρος της αγοράς λειτουργεί απομακρυσμένα μέσω vpn.

Προφανώς δεν πατάς συχνά στο πολιτισμένο μέρος της Ελλάδας αφού ότι περιγράφεις είναι ανάμεσα σε επαρχία περιόδου χούντας και Αθήνας περιόδου 80ς.

Εχουν τόση σχέση με τη σύγχρονη Ελλάδα ,όσο αυτός :

http://madgreekcafe.com/

Θες να παρηγορήσεις τον εαυτό σου ότι τάχα δεν είναι η Ελλάδα, παράδεισος ,παρηγόρησε τον.

Όμως στην πραγματικότητα είναι απ τους 10-15 ευλογημένους τόπους του πλανήτη από πλευράς συνδυασμού φυσικής ομορφιάς - κλίματος- πολιτισμού- εργασίας.

Το ότι υπάρχουν και πολλοί ούγκανοι ,αγράμματοι ,θρησκόληπτοι κλπ να περιφέρονται γύρω γύρω δεν αλλάζει την αντικειμενική πραγματικότητα ,όσο δεν είναι σε θέση να επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους.

δεν θεωρω ποιοτητα ζωης το φαγοποτι...Το αντιθετο..Ειπα πώς θεωρειται στην Ελλαδα..Πολιτιστικα δρωμενα ποια ειναι ακριβως;

Η ήλιοφανεια και το κλιμα ειναι οντως βασικο τετοιο στοχειο αλλα δεν το διαθετει μονο η Ελλαδα...Ιταλια, Νοτια γαλλια, Ισπανια, ο Νοτος των ΗΠΑ, η Αυστραλια, και πολλες περιοχες της Ασιας εχουνε καλο κλιμα...Στο Χογκ Κογκ που εχω παει παρα πολλες φορες εχουνε πολυ υψηλο προσδοκιμο ζωης και πολυ καλη ποιοτητα..

Αν μου λες οτι η Αθηνα εχι υπεροχες κατασκευες συγνωμη αλλα ελαχιστες ειναι αυτες..

Για δουλειες δεν μιλαε για εναν εξειδικευμενο τομεα μιλαμε ειδικοτερα....Για την δικη σου τη εξειδικευση να ερθει νεος να παιρνει 500 ευρω οταν εξω θα παιρνει πολλαπλασια γιατι να το κανει;

Τελος αυτο που λεω δεν το λεω για να [αρηγορησω τον εαυτο μου...Το λεω επειδη εχω παει και σε αλλες χωρες και εχω μετρο συγκρισης...

Αυτα που μου λες εσυ ειναι τα συνηθισμενα που ελεγε και ο παπους μου και η γιαγια μου που δεν ειχανε βγει ποτε απο την χωρα..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 20:21

Ως τωρα η συζυγος σαμποταρει υπογειως το ολον εγχείρημα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 20:26

Διάδοχος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Αρα το μινιμουμ ειναι 2.500 ετσι οπως το λες. Δηλαδη ας πουμε διαμερισμα χωρις συγκατοικο και χωρις να ναι πολυ παρακμη ποσο παει? 1500?

Απο κοινωνικη ζωη τι λεει? Υπαρχουν διεξοδοι ή εισαι δουλεια σπιτι?

Μετά κρατήσεων έτσι. Μεικτά αυτά είναι τουλάχιστον 4500 ευρώ, αν όχι παραπάνω.

Aκόμη, δεν αφήνεις δουλειά στην Ελλάδα για να πας στο εξωτερικό απλά να επιβιώνεις, θα πας για να μπορείς να βάλεις και στην άκρη, τουλάχιστον 500 το μήνα μασούρι. ιδανικά 1000+.

Όργι, αν στην Ελλάδα έχεις ένα 1200-1500αρικο καθαρό, δεν αξίζει να φύγεις. Σίγουρα όμως το να μεγαλώσουν τα παιδιά σου μακριά απο τα παιδιά των χρυσαυγιτών μπαμπουϊνων, είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό κίνητρο.

Δεν ειναι μονο τα παιδια. Γενικα εχω βαρεθει. Δεν μπορειτε να καταλαβετε τι σιχαμερες μαλακιες συμβαινουν μεσα στο μπουρδελο που λεγεται ελλ δημοσιο. Πραγματικα εχω βαρεθει και λογω ιδιοσυγκρασιας εχω καταλαβει οτι καποια στιγμη θα πληρωσω εγω τη νυφη με θεμα υγειας διοτι εκνευριζομαι και εκτροχιαζομαι σχετικα ευκολα με τις κλασσικες μαλακιες που συμβαινουν εντος του δημοσιου. Αν ημουν τυπος περα βρεχει θαμουν πολυ πιο καλα αλλα δυστυχως δεν ειμαι. Αποζητω σαν τρελος μια αλλαγη αλλα η μεταναστευση ειναι μεγαλο βημα. Επισης εχω 3 παιδια, 3 δλδ 1+1+1 και αυτο μεγαλωνει κατα πολύ την πιεση γενικα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 20:29

Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ειδους νουμερα ολων των διαβαθμισεων ειναι τρυπωμενα μεσα στο δημοσιο, απο ψυχοπαθεις με πτυχια μεχρι κατι καγκουρες που δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους. ΕΙναι το βρωμερο ανδρο της φαυλοτητας και του κομματισμου, εχω βαρεθει πραγματικα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Ιουν 2018, 20:59

Οργισμένος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Δεν υπάρχουν δύσκολα επιχειρήματα. Οικονομικά-μορφωτικά-κοινωνικά είναι 200 χρόνια μπροστά απ το γιουνανιστάν , από ποιότητα ζωής που έχει σχέση με παρέες-διασκέδαση-κλίμα είναι κόλαση σε σχέση με το γιουνανιστάν.
Προσωπικά όταν ήμουν 24 με δέχτηκαν στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης για μεταπτυχιακό αλλά δεν πήγα γιατί βρήκα εύκολα δουλειά τότε με κάπου 150.000 το μήνα ,συν υπερωρίες ,συν ισχυρής καψούρας με την κοπελίτσα που ήμουν τότε .
Σήμερα αν ήμουν 24 λογικά θα είχα ανέβει τρέχοντας.
Παίζει ρόλο και τι αφήνεις πίσω.
Διαλέγεις και παίρνεις ,με βασικό άξονα τα παιδιά σου.

Πανω κατω αυτα βλεπω και εγω με τις εξης λεπτομερειες: Η διασκεδαση μου εδω στην ελλαδιτσα δεν ειναι αυτο που ηταν πριν 20 χρονια , οπως ειναι ευλογο, τοσο για λογους οικονομικους οσο και ηλικιακους. ΑΠο κει και περα εγω ρωτησα ζευγαρια κοντα στην ηλικια μου και βλεπω πως στη σουηδια με 3000 καθαρα ενα ζυγαρι με μεγαλο παιδι , βαζει στην ακρη μηνιαιως 1000 ευρω στο πολυ χαλαρο και με τις βολτιτσες και τα σινεμαδακια του. Αν κανω την υποθεση οτι σε 1-2 χρονια βρισκω και εγω και η συζυγος εργασια πανω στα πτυχια μας τοτε κατ ελαχιστο ειμαστε, με πολυ συντηρητικες προβλεψεις, στο 6χιλιαρο απο το οποιο το 3χιλιαρο μπαινει στη μπανκα με κλειστα τα ματια δλδ ενα 36αρι και πιο ρεαλιστικα ενα 40αρι χιλιαρικατο ετος. Ετσι, θα εχω μελλον ανετο για τα τεκνα μου, 40+ χιλιαρικα το χρονο στην ακρη, και καλη ποιοτητα ζωης, με τα καλα πισια μου, με τα γκατζετακια τις βολτιτσες τα ποδηλατακια τα σινεμαδακια και τα ταξιδακια μου.

Αποκλείεται. Οικογένεια δεν γίνεται να επιβιώσει αξιοπρεπώς σε σκανδιναβική χώρα με 2000 ευρώ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιουν 2018, 21:11

Λαχουρένιος έγραψε:
Μαλακα τι με λες τωρα, ετοιμαζω βαλιτσες

Ποιος την χεζει την οπερα για το ρεντ λαιτ ντιστρικτ και τα καμακια θα παω :oleole: :oleole:

Είπαμε: όχι γύφτος :s_mad
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιουν 2018, 21:14

asevastos έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ναι, οκ, το ξέρω, με τον λάχου συζητάμε για ολλανδία.

Παίδες, επαρχία βόρεια ευρώπη, μόνο εάν έχετε οικογένεια και προτεραιότητα να μεγαλώσετε τα παιδιά σε σπίτι με κήπο και πολιτισμένο περιβάλλον. Αν πάτε εργένηδες σε τέτοια μέρη ή θα πέσετε στα αντικαταθλιπτικά ή θα φύγετε τρέχοντας στη μέση του πρώτου φθινοπώρου

το πολη-επαρχια, δεν ειναι αποσταση ενα τεταρτακι, αντε μισαωρο; ειδικα ολλανδια που ειναι μια κουτσουλια, απο ακρη σε ακρη δε θαναι πανω απο διωρο.

δεν παιζει λοιπον συνδυασμός, μεση λυση;

Παίζει, όντως. Αν βγεις κάνα μισάωρο με τον προαστιακό, βρίσκεις καλύτερες τιμές σε ενοίκια, και με καλή πρόσβαση στο κέντρο. Μια τέτοια μόντα έχουμε κάνει κι εμείς....

Αλλά η φάση να ζεις πάνω από τα κανάλια, να κατεβαίνεις τη σκάλα, να στρίβεις την γωνία και να πέφτεις πάνω σε μπαράκια, εστιατόρια, κόφι σοπς κλπ κλπ είναι πολύ δυνατή και αξίζει να την ζήσεις κάνα χρόνο αν είσαι νέος
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”