Βασιλική έγραψε:Βασιλική έγραψε:Metranion έγραψε:https://www.wes.org/ca/
Αυτό είναι ένας από τους πολλούς οργανισμούς που μπορείς να κάνεις αναγνώριση πτυχίου στον Καναδά, διαρκεί μόνον 1 μήνα. Γράφεσαι με τα πραγματικά στοιχεία σου, πηγαίνεις στο ΤΕΙ ή ΑΕΙ και ζητάς να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα εκεί, προσοχή το ΑΕΙ θα στείλει τον φάκελο σφραγισμένο με την σφραγίδα, τα λεφτά θα γίνουν έμβασμα σε μια τράπεζα και θα περιμένεις απάντηση, αν δεν έχεις απάντηση τους στέλνεις ένα μήνυμα ότι τα λεφτά έχουν μπει, σε μια βδομάδα θα έχεις την απάντηση και τον φάκελο της αναγνώρισης στο σπίτι. Ουσιαστικά η αναγνώριση είναι ένας ψηφιακός αριθμός που λαμβάνεις και τον οποίο πρέπει να δηλώσει κάποιος στα χαρτιά της μετανάστευσης αν θυμάμαι καλά συν ο τίτλος του επιστημονικού κλάδου.
Μετά για αναγνώριση πτυχίου υπάρχουν και άλλα σιτε, νομίζω και το πανεπιστήμιο του Τορόντο επίσης. Αλλά ήταν λίγο πολύπλοκα και διαρκούσαν πάρα πολύ η αναγνώριση.
Ευχαριστώωω πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σας
Να ρωτήσω ...εχω ήδη κάνει επίσημη μετάφραση του πτυχίου και της αναλυτικής βαθμολογίας στου υπουργείο, αυτό δεν θα το δεχτουν? στο σαιτ λεει ότι δέχεται μεταφρασμένα εγγραφα. Επίσης, ζητάει και το απολυτήριο Λυκείου. Αυτό είναι λογικό? αφου εχω πτυχίο ΑΕΙ γιατί χρειάζονται και το απολυτήριο Λυκείου?
Επίσης, είπατε ότι ο φάκελος θα είναι σφραγισμένος, επομένως η μετάφραση θα γίνει απο το Πανεπιστήμιο...που σημαίνει ότι πρεπει να το ζητήσω να κάνουν στο πανεπιστήμιο μετάφραση? γίνεται αυτό? δεν πρέπει να γίνει από το ειδικό τμήμα μετάφρασης του υπουργείου εξωτερικών από την μεταφραστική υπηρεσία?
Σας έχω ταράξει στα μηνύματα...συγγνώμη
απλα αυτη τη στιγμή παράλληλα ο σύζυγος έχει μπει στο σάιτ ακριβώς που μου προτείνετε και στέλνει την αίτηση, οπότε είναι πολυ σημαντική η συμβολή σας. Μας επιβεβαιώσατε ήδη αυτά που είχαμε ψαξει μεχρι τωρα!!! Ευχαριστώωω πολυ!!!