Λαχουρένιος έγραψε:sharp έγραψε:Συμφωνώ. Οι νέοι είναι πιο ανοιχτοί στο θέμα αυτό, έτσι κι αλλιώς λόγω Ίντερνετ. Από την άλλη παρατηρώ ότι σύντομα υπερτιμούν την ζωή στην Ελλάδα. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. είτε πάνε μόνο για διακοπές, αλλά ακόμη και αν δουλεύουν έχουν πολλά προβλήματα λυμένα. Σπίτι έτοιμο στους γονείς, συν φαγητό, ρούχα πλυμένα κλπ. Αυτό όμως έχει αρνητικές παρενέργειες που εμφανίζονται αρκετά αργότερα.
Και οχι αδικα, αν εξαιρεσεις το εργασιακο η Ελλαδα εχει καλυτερη ζωη και κλιμα. Αν συνυπολογισεις και το οτι εκει ειναι μονοι τους ενω εδω εχουν τοσους ανθρωπους δεν μου κανει εντυπωση που νοσταλγουν.
Ειναι πολυ βασικο να εχεις μια καλη δουλεια, ομως μετα τις 8-10 ωρες δουλειας και στις αργιες τι κανεις?
Να μού πεις εσύ τι είναι αυτό το φοβερό που κάνεις στην Αθήνα. Γιατί το 80% εκεί μένει και Θεσ/νίκη. Ειδικά αν οι γνωστοί σου μένουν στην άλλη άκρη της πόλης που συμβαίνει συχνά και τι εφιάλτης είναι μέχρι να συναντηθείτε.
Θα σού πω εγώ τι κάνουν αυτοί που ξέρω στον ελεύθερο χρόνο τους. Μιλάνε στο τηλέφωνο και βρίσκονται ίσως τα Χριστούγεννα (αν δεν πάνε διακοπές στο εξωτερικό). Τώρα πια τα λένε και στο Φαίησμπουκ (με πολύ κακές συνδέσεις ίντερνετ που πολλές φορές δυσκολεύουν το βίντεο και έτσι είναι και πάλι σαν τηλέφωνο). Α, βλέπουν και τηλεόραση.
Όσον αφορά το κλίμα στις πόλεις, μμμ... για σκέψου το πάλι. Εκτός αν μιλάμε για ζωή σε ένα νησί, μη τουριστικό. Εκεί συμφωνώ, αλλά μιλάμε για άλλα πράγματα.