Μετανάστευση στον Καναδά
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Μετανάστευση στον Καναδά
Αυτή η λέξη πρόσκληση, δεν υπάρχει πλέον υπήρχε κάποτε στο παρελθόν που ίσχυαν διαφορετικά συστήματα. Αν και η αλήθεια παλιότερα ίσως ήταν και πιο δύσκολα να μεταναστέψεις Καναδά. Δεν υπάρχει πρόσκληση υπάρχει μόνο δήλωση παραμονή σε αυτή την κατοικία δηλαδή του θείου σου. Αυτό μόνο. Εκτός και αν ο θείος σου έχει επιχείρηση και σε προσλάβει νόμιμα για δουλειά. Αλλά γιατί δεν το ρωτάς πρώτα; Ή μήπως δεν έχετε καθόλου επαφή;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Elena
- Rookie poster

Metranion έγραψε:Αυτή η λέξη πρόσκληση, δεν υπάρχει πλέον υπήρχε κάποτε στο παρελθόν που ίσχυαν διαφορετικά συστήματα. Αν και η αλήθεια παλιότερα ίσως ήταν και πιο δύσκολα να μεταναστέψεις Καναδά. Δεν υπάρχει πρόσκληση υπάρχει μόνο δήλωση παραμονή σε αυτή την κατοικία δηλαδή του θείου σου. Αυτό μόνο. Εκτός και αν ο θείος σου έχει επιχείρηση και σε προσλάβει νόμιμα για δουλειά. Αλλά γιατί δεν το ρωτάς πρώτα; Ή μήπως δεν έχετε καθόλου επαφή;
Εχουμε επαφες και μου εχει πει οτι μαλλον χρειαζεται προσκληση για να παω στον Καναδα.
Δεν εχει επιχειρηση, δυστυχως.
Ειχε πει κι εκεινος οτι ετσι θα ηταν πολυ απλα τα πραγματα.
Απλως ρωτησα κι εδω για να συλλεξω περαιτερω πληροφοριες.
0 .
Love, Believe and Keep Dreaming
-
Freisinniger
- Maître des anions

Είπα η πρόσκληση είναι η δήλωση κατοικίας ότι θα φιλοξενηθείς από τους συγγενείς σου σε αυτή την διεύθυνση και γι αυτό το χρονικό διάστημα, την ξαδέρφη μου στο αεροδρόμιο την ξεψαχνίσανε και πήρανε τηλέφωνο τον άντρα της φίλης για να επιβεβαιώσει ότι θα μείνει στο σπίτι τους και ότι θα φιλοξενηθεί από αυτό μέχρι αυτό το χρονικό διάστημα. Κατά την διάρκεια που είσαι εν πτήση θα πρέπει να συμπληρώσεις και μια φόρμα, αν θυμάμαι καλά.
0 .

-
Elena
- Rookie poster

Metranion έγραψε:Είπα η πρόσκληση είναι η δήλωση κατοικίας ότι θα φιλοξενηθείς από τους συγγενείς σου σε αυτή την διεύθυνση και γι αυτό το χρονικό διάστημα, την ξαδέρφη μου στο αεροδρόμιο την ξεψαχνίσανε και πήρανε τηλέφωνο τον άντρα της φίλης για να επιβεβαιώσει ότι θα μείνει στο σπίτι τους και ότι θα φιλοξενηθεί από αυτό μέχρι αυτό το χρονικό διάστημα. Κατά την διάρκεια που είσαι εν πτήση θα πρέπει να συμπληρώσεις και μια φόρμα, αν θυμάμαι καλά.
Ααααα, κατάλαβα!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
0 .
Love, Believe and Keep Dreaming
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Από ό,τι λέγεται και ο Καναδάς έχει μπόλικη διαφθορά στη δικαιοσύνη του και -οπως και στις ΗΠΑ - και εκεί παίζουν κυκλώματα.
Δεν με εκπλήσσει που οι επιχειρήσεις "ιδιωτικών φυλακών" θέλουν να επεκταθούν προς τα εκεί.
Μια γυναίκα μιλάει για τις εμπειρίες της από το σύστημα απονομής δικαιοσύνης του Καναδά.
Δεν με εκπλήσσει που οι επιχειρήσεις "ιδιωτικών φυλακών" θέλουν να επεκταθούν προς τα εκεί.
Μια γυναίκα μιλάει για τις εμπειρίες της από το σύστημα απονομής δικαιοσύνης του Καναδά.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Φυλακή πάντως δεν θέλουμε όταν μεταναστεύσουμε Καναδά
0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Metranion έγραψε:Φυλακή πάντως δεν θέλουμε όταν μεταναστεύσουμε Καναδά
Δε νομίζω ότι κανένας θέλει να μπλέξει με δικαστήρια ή φυλακές.
Αλλά πολλές φορές μπλέκεις χωρίς να το θέλεις και χωρίς να μπορείς να το προβλέψεις.
Πχ γίνεται ένα τροχαίο με τραυματίες ή νεκρούς, στο οποίο εμπλέκεσαι χωρίς να φταις. Αν ο άλλος έχει τα μέσα μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά.
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

Λοιπόν στο Τορόντο που ήταν ένας γνωστός μου, έχει εγκληματικότητα όπλα πιστολίδια και τέτοια, αλλά όχι σε τέτοιο μεγάλο βαθμό, ώστε να φτάσει τις ΗΠΑ.
0 .

-
Βασιλική
- Rookie poster

Αναγνώριση ελληνικού πτυχίου στον Καναδά
Καλησπέρα σας,
Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τη μετανάστευση στον Καναδά? Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει? Σε λίγους μήνες, αν όλα πάνε καλά θα μεταναστεύσω με την οικογένειά μου. Ο σύζυγος είναι καναδός υπήκοος και έχει πάρει την έγκριση από τη εταιρία του να πάει στην αντίστοιχη εταιρία που βρίσκεται στο Τορόντο. Είναι πολυεθνική και θα έχει ήδη δουλεια όταν πάμε. Εγώ έχω πτυχίο Ιστορίας και αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα ήθελα να μάθω αν αναγνωρίζεται το πτυχίο μου, αν χρειάζονται κάποια μαθήματα να συμπληρώσω για να αναγνωριστεί κι αν έχω ελπίδες να βρω δουλεια με αυτό το πτυχίο, είτε σε κάποιο σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας (κι εδώ ήθελα να ρωτήσω αν βοηθάει η Ελλ. Κοινότητα), είτε σε κάποιον άλλο τομέα. Είμαι 42 χρονών. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μου δώσει κάποιες πληροφορίες γιατί ένας από τους σημαντικούς λόγους μετανάστευσης είναι ότι στην Ελλάδα είμαι άνεργη 6 χρόνια και θα ήθελα να βρω κι εγω εργασία.

Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τη μετανάστευση στον Καναδά? Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει? Σε λίγους μήνες, αν όλα πάνε καλά θα μεταναστεύσω με την οικογένειά μου. Ο σύζυγος είναι καναδός υπήκοος και έχει πάρει την έγκριση από τη εταιρία του να πάει στην αντίστοιχη εταιρία που βρίσκεται στο Τορόντο. Είναι πολυεθνική και θα έχει ήδη δουλεια όταν πάμε. Εγώ έχω πτυχίο Ιστορίας και αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα ήθελα να μάθω αν αναγνωρίζεται το πτυχίο μου, αν χρειάζονται κάποια μαθήματα να συμπληρώσω για να αναγνωριστεί κι αν έχω ελπίδες να βρω δουλεια με αυτό το πτυχίο, είτε σε κάποιο σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας (κι εδώ ήθελα να ρωτήσω αν βοηθάει η Ελλ. Κοινότητα), είτε σε κάποιον άλλο τομέα. Είμαι 42 χρονών. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μου δώσει κάποιες πληροφορίες γιατί ένας από τους σημαντικούς λόγους μετανάστευσης είναι ότι στην Ελλάδα είμαι άνεργη 6 χρόνια και θα ήθελα να βρω κι εγω εργασία.

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Αναγνώριση ελληνικού πτυχίου στον Καναδά
Γειά σου Βασιλική και καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Ο Μετράνιον έχει ασχοληθεί με το θέμα, όταν το δει θα σου απαντήσει. Έχουμε ειδικό νήμα για τον Καναδά http://free.bbfοrum.co/topic2167.html
Αφήνω εδώ προς το παρόν τη συζήτηση, για να το δεις, και θα τη μεταφέρω εκεί μετά.
Ο Μετράνιον έχει ασχοληθεί με το θέμα, όταν το δει θα σου απαντήσει. Έχουμε ειδικό νήμα για τον Καναδά http://free.bbfοrum.co/topic2167.html
Αφήνω εδώ προς το παρόν τη συζήτηση, για να το δεις, και θα τη μεταφέρω εκεί μετά.
0 .