πόσοι αλλοδαποί χωράνε στο ελλάδα;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: πόσοι αλλοδαποί χωράνε στο ελλάδα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Μαρ 2021, 11:33

atreu73 έγραψε:......·

Που είναι ο χάρτης;

σε κειμενα που περιεχουν μια ολοκληρωμενη γραφη -δεν ειναι δικα μου αλλα μεταφορες
μετεφερα το αποσπασμα γιατι ταιριαζε με οσα ειχα διαβασει και ο χαρτης ειναι ευκολο να βρεθει αν ψαξεις λιγο
στο διαδικτυο ....θελεις να αποδειξεις οτι δεν ειναι ετσι και ο χαρτης ειναι πλαστος;
αμα ειναι αυτο δεν με ενδιαφερει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 26 Μαρ 2021, 13:15

nemo έγραψε:
atreu73 έγραψε:......·

Που είναι ο χάρτης;

σε κειμενα που περιεχουν μια ολοκληρωμενη γραφη -δεν ειναι δικα μου αλλα μεταφορες
μετεφερα το αποσπασμα γιατι ταιριαζε με οσα ειχα διαβασει και ο χαρτης ειναι ευκολο να βρεθει αν ψαξεις λιγο
στο διαδικτυο ....θελεις να αποδειξεις οτι δεν ειναι ετσι και ο χαρτης ειναι πλαστος;

Δεν είναι καθόλου αυτό. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πατριώτης και θα χαρώ να υπάρχει τέτοιος χάρτης. Δυστυχώς όμως η λεπτομερής περιγραφή πρέπει να συνοδεύεται με απόδειξη αυτού που περιγράφει. Ειδάλλως αποτελεί απλά μια ωραία περιγραφή χωρίς αντίκτυπο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Μαρ 2021, 15:41

atreu73 έγραψε:
nemo έγραψε:σε κειμενα που περιεχουν μια ολοκληρωμενη γραφη -δεν ειναι δικα μου αλλα μεταφορες

Δεν είναι καθόλου αυτό. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πατριώτης και θα χαρώ να υπάρχει τέτοιος χάρτης. Δυστυχώς όμως η λεπτομερής περιγραφή πρέπει να συνοδεύεται με απόδειξη αυτού που περιγράφει. Ειδάλλως αποτελεί απλά μια ωραία περιγραφή χωρίς αντίκτυπο.

εγω γινω πολυ αμελης στα γραπτα μου -γιατι καπου εχουμε κουρασθει ολοι μας
και να σου πω οτι παντα ξεχναω οτι διαβαζουν και αλλοι ..ειναι ευκολο ομως να το βρεις
εχει περασει καιρος και δεν θυμαμαι σε πια σελιδα το διαβασα αλλα θα ειναι μια απο τις εθνικες
ειναι αυτο που λεει και ο χαρτης δεν αποδεικνύει τιποτα απλα παιρνεις μια ιδεα
ο πληθυσμος της μακεδονιας ηταν ελληνικος και οπως τα παρουσιαζει η δελτα στις ιστοριες της
οτιδηποτε αλλο μη δινεις σημασια γιατι πρακτορες και τοτε και πρακτορες και σημερα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μαρ 2021, 13:04

και υπαρχουν ακομη ηλιθιοι που υποστηριζουν την ενσωμάτωση ή εξισωνουν τους λαθρο
με τους βλαχους και τους αρβανίτες

Τη μεγαλύτερη μείωσή του υπέστη ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2020! Η συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού έχει τον μεγαλύτερο ρυθμό από αυτόν που έχει καταγράψει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) από το 1932!

Την ίδια στιγμή που η Τουρκία έχει ξεπεράσει τα 83 εκατ. πληθυσμό, η Ελλάδα έχει συμπιεστεί κάτω από τα 10,5 εκατ. γενικό πληθυσμό με το 1,5 εκατ. από αυτούς να είναι είτε μετανάστες πρώτης γενιάς από τα βαλκανικά κράτη (κυρίως Αλβανοί) που εισήλθαν στην Ελλάδα κυρίως την 20ετία 1990-2010 και πλέον έχουν πολιτογραφηθεί ως Έλληνες με τα παιδιά τους να έχουν ελληνική υπηκοότητα, αλλά αλβανική καταγωγή ή άλλη βαλκανική καταγωγή, είτε από ασιατικές ή αφρικανικές χώρες.

Πηγές του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα ξεπερνούν τα 2 εκατ. οι αλλοδαπής καταγωγής και εθνικότητας και υπηκοότητας, κάτοικοι της Ελλάδας,

Πρόκειται για την μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας η οποία μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα μεσαιωνικά χρόνια του Βυζαντίου που οι επιδρομές των Σλάβων και των Ούννων είχαν εξολοθρεύσει τον ελληνικό πληθυσμό στην ελληνική χερσόνησο.

Όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση υπογράφει με την ΕΕ συμφωνίες για ακόμη περισσότερους καταυλισμούς αλλοδαπών στη χώρα, επιταχύνοντας την πληθυσμιακή αλλοίωση σε επίπεδα που δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος.

Με εξαίρεση την περίοδο μετά την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για την οποία οι χρονοσειρές της ΕΛΣΤΑΤ δεν είναι συμπληρωμένες –υπάρχει κενό από το 1940 μέχρι και το 1955– ποτέ στο παρελθόν δεν έχει καταγραφεί μείωση του πληθυσμού κατά 46.000 άτομα.

Η αμέσως χειρότερη επίδοση ήταν αυτή του 2019, έτος κατά το οποίο οι γεννήσεις υπολείπονταν των θανάτων κατά 40.000 άτομα.

Τα αρνητικά ευρήματα της στατιστικής δεν σταματούν εδώ. Οι περίπου 132.000 θάνατοι του 2020 συνιστούν τη χειρότερη επίδοση που έχει καταγραφεί ποτέ στα ληξιαρχεία της ελληνικής επικράτειας.

Οι περίπου 85.600 γεννήσεις –τόσες αποτυπώνονται στη στατιστική του ληξιαρχείου– αποτελούν «ισοφάριση» του προηγούμενου αρνητικού ρεκόρ που σημειώθηκε το 2019.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Απρ 2021, 20:30

μπραβο κουλι φωρτωσε μας και αλλους μεχρι να φτασουμε τα εκατο εκατομμυρια
καθε μερα μας ερχονται βαρκες γεματες με αποικους τουλάχιστον 130 ατομα εισηλθαν σημερα και χθες
1 .

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Re: πόσοι ἀλλοδαποί χωρᾶνε στὸ ἑλλάδα;

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 28 Απρ 2021, 16:42

Ἀμέτρητοι.
Βάλε κάθε πολυκατοικία, τρία διαμερίσματα σὲ κάθε ὄροφο ἐπὶ ἕξη ὀρόφους,
γιὰ νὰ μένουν...στὴν ἀνάγκη καὶ δέκα ἄτομα μαζύ, ἀνὰ διαμέρισμα...
Σὺν τὰ παιδιὰ ποὺ γεννοῦν κάθε χρόνο καὶ ποὺ θὰ παίρνουν ἐπίδομα.
Ἑλλάδα ἔχει πάψει νὰ ὑπάρχει πιά. Μόνο στὰ χαρτιὰ ἀναφέρεται ἔτσι.
Καὶ ὄχι γιὰ πολὺν καιρὸ ἀκόμα. Οἱ κάτοικοί της θὰ διεκδικήσουν τὸ ὄνομα τῆς
νέας πλειοψηφίας.
Ἀλλὰ καὶ νὰ μείνει τὀ ὄνομα, δὲν θὰ σημαίνει ἐντελῶς τίποτα.
Πῶς λέμε <Ὁμόνοια>; Πάει νὰ πεῖ πὼς ἐκεῖ μένουν καὶ ὁμονοιακοί ἤ μονοια-
σμένοι;
Ἄλλωστε, οἱ Γκρὴκς θέλουν νὰ αἰσθάνονται Ἴνγκλις, ὡς πλούσιοι, καὶ νἄχουν
σὰν ἀλλοδαποὺς (ἀγνώστου προελεύσεως) ὅλους τοὺς φτωχούς, γύρω τους.
Καὶ σιγὰ μὴ μιλᾶνε καὶ Ἑλληνικά. Οὔτε ὁ Θεὸς πιὰ καταδέχεται αὐτὴ τὴν κωλό-
γλωσσα ποὺ κατασκευάσανε.
1 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 21 Ιούλ 2021, 19:58

Πιστεύω οτι έχουμε αρκετούς αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες. Οταν η ανεργία χτυπήσει 0% μπορούμε να φέρουμε κι' άλλους. Σωστά;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Re: πόσοι ἀλλοδαποὶ χωρᾶνε στὸ Ἑλλάδα;

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 29 Αύγ 2021, 07:04

Χθές, ἀπὸ Πατησίων, στάση Ἀγγελοπούλου, πῆρα τὸ τρόλεϋ 11 γιὰ Φιλελλήνων, νὰ περάσω λίγο τὴν ὥρα μου
στὸν Ἐθνικὸ Κῆπο - Ἀμαλίας
καί, ἐπιστρέφοντας, μὲ τὸ τρόλεϋ 5, κατέβηκα νὰ πάρω φαγητὰ ἀπὸ "τὸ Σπιτικό" (Πατησίων καὶ Δεριγνύ).
Εἶδα συνολικά, πάνω ἀπὸ 500 ἀλλοδαπούς - καὶ ἴσως ὅλους κι' ὅλους 15 (δεκαπέντε) Ἕλληνες, ἀπὸ τοὺς
ὁποίους τοὐλάχιστον οἱ 14 ἦταν φορτωμένοι τατουάζ, - ἔβρισα μὲ τὴν καρδιά μου, τὸ μόνο ποὺ εὐχαριστήθηκα
μετὰ τὸν λίγο καθαρὸ ἀέρα ποὺ ἀνέπνευσα.
Ἐννοεῖται, οἱ 8 στοὺς 10 ἀλλοδαπούς, δὲν χτυπᾶνε εἰσιτήριο ἤ κάρτα. Ὅλοι ἀνεξαιρέτως γκαρίζουνε σ' ἕνα
τηλέφωνο σὲ γλῶσσες χιλίων λογιῶν.
Μετανιώνω ὀδυνηρὰ κάθε ποὺ παίρνω τὴ συγκοινωνία γιὰ νὰ πάω κάπου. Ἀλλά, καὶ πεζῆ νὰ πάω, ἀγανακτῶ
ἆλλο τόσο.
Ὡστόσο, κάτι ἔξυπνοι Ἕλληνες (;) μοῦ λένε νὰ φύγω ἀπὸ δῶ (ἀπὸ τὸ σπίτι μου, ποὺ τὸ ἀγόρασα, δὲν μοῦ τὸ
χάρισε κανείς, ἀφοῦ, ἄλλωστε, δὲν εἶμαι καὶ κανένα ἀλλοδαπὸ τεκνό, νὰ μὲ ἐξασφαλίσει κανένας γέρος ἤ σπανίως
καὶ καμιὰ γρηά), καθὼς στὴν γειτωνιά τους π.χ., λέει, δὲν ἔχει ἀλλοδαπούς.
Δὲν τοὺς ἐνδιαφέρει ποὺ καταπατεῖται ἡ (πρώην) Ἑλλάδα, γι' αὐτοὺς νόημα ἔχει μόνον ἡ γειτωνιά τους.
Ἕλληνες γιὰ χέσιμο, αὐτοί, ὁπωσδήποτε καὶ ἐπειγόντως.
Σὲ 10 χρόνια - θυμηθεῖτε με - θὰ καταργηθοῦν τὰ Ἑλληνικά (γι' αὐτὸ βάλανε τὰ Ἀγγλικὰ καὶ στὸ Νηπιαγωγεῖο). Κι'
ὅποιος μιλάει τὴ Γλώσσα μας, θὰ σνομπάρεται, θὰ ἀποκλείεται, θὰ τιμωρεῖται.
Ὁ γελοῖος Ἑλληνικὸς (;) λαὸς δίνει κάθε στιγμὴ τὰ δείγματα ἀμορφωσιᾶς του, ξενομανίας του, δουλοπρέπειάς του.
Ὅλοι οἱ ἀλλοδαποὶ χωρᾶνε στὸ Ἄλλονταπ-Γκρὴς λοιπόν.
Μόνον οἱ κατὰ συνείδησιν Ἕλληνες πρέπει νὰ πᾶνε στὸν Διάολο, νὰ πέσουν στὴ θάλασσα νὰ πνιγοῦν, νὰ ψοφήσουν
γιὰ ν'ἀφήσουν ἐλεύθερο τὸν χῶρο στοὺς πουλημένους καὶ στοὺς εἰσβολεῖς.
2 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Αύγ 2021, 18:33

καιυπαρχουν κατι τυποι που δεν τους νοιαζει πχ γιαννους
και σημερα ηρθε σκαφος με 80 ατομα λαθρο ...και απο τον εβρο αλλοι
πρεπει να εινα καμποσα εκατομμυρια λαθρο στην ελλαδα

και δεν μπαινουν σε καπο να τους μετρησουν για να μην ξυπνησουμε
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: πόσοι ἀλλοδαποὶ χωρᾶνε στὸ Ἑλλάδα;

Δημοσίευσηαπό Spark » 29 Αύγ 2021, 21:55

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:Ὁ γελοῖος Ἑλληνικὸς (;) λαὸς δίνει κάθε στιγμὴ τὰ δείγματα ἀμορφωσιᾶς του, ξενομανίας του, δουλοπρέπειάς του.
Ὅλοι οἱ ἀλλοδαποὶ χωρᾶνε στὸ Ἄλλονταπ-Γκρὴς λοιπόν.
Μόνον οἱ κατὰ συνείδησιν Ἕλληνες πρέπει νὰ πᾶνε στὸν Διάολο, νὰ πέσουν στὴ θάλασσα νὰ πνιγοῦν, νὰ ψοφήσουν
γιὰ ν'ἀφήσουν ἐλεύθερο τὸν χῶρο στοὺς πουλημένους καὶ στοὺς εἰσβολεῖς.

Καλά λες να πάνε στο διάολο οι ελληνες, δηλαδή δεν ξέρω που είναι κ ποιος είναι διάολος αλλά θέλω να ψοφάνε οι ελληνες που ψήφισαν τους κλέφτες πολιτικούς-κόμματα.

και είναι εντάξει να θέλω τον θάνατο των βρομοελληνων αφού είναι γνωστό πως είμαι νεκρόφιλος και καθόλου ανθρωπιστής.
εάν γίνει πόλεμος και μου δώσουν όπλο να πολεμήσω θα σκοτώνω μόνο τους ελληνες που με έχουν απογοητεύσει.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”