Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 29 Αύγ 2021, 07:04
Χθές, ἀπὸ Πατησίων, στάση Ἀγγελοπούλου, πῆρα τὸ τρόλεϋ 11 γιὰ Φιλελλήνων, νὰ περάσω λίγο τὴν ὥρα μου
στὸν Ἐθνικὸ Κῆπο - Ἀμαλίας
καί, ἐπιστρέφοντας, μὲ τὸ τρόλεϋ 5, κατέβηκα νὰ πάρω φαγητὰ ἀπὸ "τὸ Σπιτικό" (Πατησίων καὶ Δεριγνύ).
Εἶδα συνολικά, πάνω ἀπὸ 500 ἀλλοδαπούς - καὶ ἴσως ὅλους κι' ὅλους 15 (δεκαπέντε) Ἕλληνες, ἀπὸ τοὺς
ὁποίους τοὐλάχιστον οἱ 14 ἦταν φορτωμένοι τατουάζ, - ἔβρισα μὲ τὴν καρδιά μου, τὸ μόνο ποὺ εὐχαριστήθηκα
μετὰ τὸν λίγο καθαρὸ ἀέρα ποὺ ἀνέπνευσα.
Ἐννοεῖται, οἱ 8 στοὺς 10 ἀλλοδαπούς, δὲν χτυπᾶνε εἰσιτήριο ἤ κάρτα. Ὅλοι ἀνεξαιρέτως γκαρίζουνε σ' ἕνα
τηλέφωνο σὲ γλῶσσες χιλίων λογιῶν.
Μετανιώνω ὀδυνηρὰ κάθε ποὺ παίρνω τὴ συγκοινωνία γιὰ νὰ πάω κάπου. Ἀλλά, καὶ πεζῆ νὰ πάω, ἀγανακτῶ
ἆλλο τόσο.
Ὡστόσο, κάτι ἔξυπνοι Ἕλληνες (;) μοῦ λένε νὰ φύγω ἀπὸ δῶ (ἀπὸ τὸ σπίτι μου, ποὺ τὸ ἀγόρασα, δὲν μοῦ τὸ
χάρισε κανείς, ἀφοῦ, ἄλλωστε, δὲν εἶμαι καὶ κανένα ἀλλοδαπὸ τεκνό, νὰ μὲ ἐξασφαλίσει κανένας γέρος ἤ σπανίως
καὶ καμιὰ γρηά), καθὼς στὴν γειτωνιά τους π.χ., λέει, δὲν ἔχει ἀλλοδαπούς.
Δὲν τοὺς ἐνδιαφέρει ποὺ καταπατεῖται ἡ (πρώην) Ἑλλάδα, γι' αὐτοὺς νόημα ἔχει μόνον ἡ γειτωνιά τους.
Ἕλληνες γιὰ χέσιμο, αὐτοί, ὁπωσδήποτε καὶ ἐπειγόντως.
Σὲ 10 χρόνια - θυμηθεῖτε με - θὰ καταργηθοῦν τὰ Ἑλληνικά (γι' αὐτὸ βάλανε τὰ Ἀγγλικὰ καὶ στὸ Νηπιαγωγεῖο). Κι'
ὅποιος μιλάει τὴ Γλώσσα μας, θὰ σνομπάρεται, θὰ ἀποκλείεται, θὰ τιμωρεῖται.
Ὁ γελοῖος Ἑλληνικὸς (;) λαὸς δίνει κάθε στιγμὴ τὰ δείγματα ἀμορφωσιᾶς του, ξενομανίας του, δουλοπρέπειάς του.
Ὅλοι οἱ ἀλλοδαποὶ χωρᾶνε στὸ Ἄλλονταπ-Γκρὴς λοιπόν.
Μόνον οἱ κατὰ συνείδησιν Ἕλληνες πρέπει νὰ πᾶνε στὸν Διάολο, νὰ πέσουν στὴ θάλασσα νὰ πνιγοῦν, νὰ ψοφήσουν
γιὰ ν'ἀφήσουν ἐλεύθερο τὸν χῶρο στοὺς πουλημένους καὶ στοὺς εἰσβολεῖς.
2 .