Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
itteithe
- Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Διάδοχος
- Danchō

kourampies έγραψε:Διάδοχος έγραψε:Θέλουμε ανταπόκριση.
θα ειναι ο δευτερος που θα ακολουθω, μετα το role model μου
Ρε συ, έχεις καταλάβει τι δουλειά κάνει ο πορνομετανάστης;;
ΥΓ
Για ποστάρισμα βίντεο γιουτιούμπ, βάζε μόνο ότι ακολουθεί μετά το "=", πχ vxAjrdOR-Z4
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Στύγιος
Οργισμένος έγραψε:Να νιωσω ελευθερος επιτελους...
Να ανασανω μετα απο δεκαετιες...
Ωρε τι εχει να γινει...
Μλκ , καλή τύχη σου εύχομαι
, αν τα βρεις "σκούρα" έχω συγγενείς σε Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ, μη διστάσεις...
0 .
-
kourampies
- Rookie poster

Διάδοχος έγραψε:kourampies έγραψε:
θα ειναι ο δευτερος που θα ακολουθω, μετα το role model μου
Ρε συ, έχεις καταλάβει τι δουλειά κάνει ο πορνομετανάστης;;![]()
κατι με οικονομικα η νομικη, στο βκοντακτε γραφει οτι αποφοιτησε απο
εδω
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Να νιωσω ελευθερος επιτελους...
Να ανασανω μετα απο δεκαετιες...
Ωρε τι εχει να γινει...
Μλκ , καλή τύχη σου εύχομαι, αν τα βρεις "σκούρα" έχω συγγενείς σε Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ, μη διστάσεις...
Αν τα εβρω σκουρα στα 7-8 χιλιαρικα θα καμω στοπ λος και θα παρω το τιμιο αεροπλανακι μου να γυρισω πισω στο θερμο ακομα περιστρεφομενο καθισμα του γραφειου μου. Και θα σκυψω το κεφαλι συλλογιζομενος οτι μεχρι να σαπισω θα ειμαι ελλ δυ. (Εκτοςκι αν πιασω το τζοκερ)
Eυχαριστω παντως για την βοηθεια. Θα σε κερασω καφε φαι Μαλμε οταν ελθει κεινη η ωρα...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Παντως μετα απο πολυ σοβαρες αμφιταλαντευσεις και τρελη σκεψη πλεον , πραγματικα νιωθω σιγουρος για την αποφαση μου.
Δεν θυμαμαι τον εαυτο μου μεχρι σημερα να εχω ταλαντευτει τοσο πολυ. Σχεδον παντα ξερω αμεσα ποια ειναι η σωστη κινηση και προσπαθω να την καμω, παρολα αυτα σε τουτη την περιπτωση αμφιταλαντευτηκα σφόδρα. Ομως εν τελει ο ορθολογισμος πρυτανευσε.
Παντως οποιος μπαινει σε τετοιο τριπακι και σχεδιασμο κατανοει πολυ καλα το ποσο ιδιαιτερη και σοβαρη ειναι μια τετοια αποφαση στα 43 και ποσο συναισθηματικο αντικτυπο εχει στη διαθεση και στην ψυχολογια.
Τωρα πια ειμαι ηρεμος. Η κινηση θα γινει, θα παει πρωτα η καβλιτσα μου , επειτα εγω και στο τελος δλδ Νοεμβριο εως Δεκεμβριο τα παιδιά μας.
Το Ποσο πολυ ψοφαω να απαλλαγω απο το υπαλληλικι ειναι κατι το οποίο δεν μπορω να περιγραψω.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,,,
Δεν θυμαμαι τον εαυτο μου μεχρι σημερα να εχω ταλαντευτει τοσο πολυ. Σχεδον παντα ξερω αμεσα ποια ειναι η σωστη κινηση και προσπαθω να την καμω, παρολα αυτα σε τουτη την περιπτωση αμφιταλαντευτηκα σφόδρα. Ομως εν τελει ο ορθολογισμος πρυτανευσε.
Παντως οποιος μπαινει σε τετοιο τριπακι και σχεδιασμο κατανοει πολυ καλα το ποσο ιδιαιτερη και σοβαρη ειναι μια τετοια αποφαση στα 43 και ποσο συναισθηματικο αντικτυπο εχει στη διαθεση και στην ψυχολογια.
Τωρα πια ειμαι ηρεμος. Η κινηση θα γινει, θα παει πρωτα η καβλιτσα μου , επειτα εγω και στο τελος δλδ Νοεμβριο εως Δεκεμβριο τα παιδιά μας.
Το Ποσο πολυ ψοφαω να απαλλαγω απο το υπαλληλικι ειναι κατι το οποίο δεν μπορω να περιγραψω.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,,,
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Αν σβησει και αυτο το φορουμ , τονε παιρνετε διαδοχε και αντμιν.
ΕΙδικα ο διαδοχος ο οποιος σπερνει στα μανατζαριλικια εις τα βερολινα.
Τελειως και παντελως αδικαιολογητοι εαν κλεισει η παρουσα ηλεκτρονικη σελιδα συζητησεως....
Τελειως και παντελως αδικαιολογητοι εαν κλεισει η παρουσα ηλεκτρονικη σελιδα συζητησεως....
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Διάδοχος
- Danchō

Eλεύθερο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα!
(ή μέχρι να μεταναστεύσει στην μητέρα πατρίδα Κροατία ο Αντμίνοβιτς, να βρεί και καμιά Κροάτισσα και να μας το κλείσει)
(ή μέχρι να μεταναστεύσει στην μητέρα πατρίδα Κροατία ο Αντμίνοβιτς, να βρεί και καμιά Κροάτισσα και να μας το κλείσει)
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Στύγιος
Οργισμένος έγραψε:Αν σβησει και αυτο το φορουμ , τονε παιρνετε διαδοχε και αντμιν.
Είμαστε ακόμα εδώ
0 .
-
sharp
- Basic poster

Οργισμένος έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Μλκ , καλή τύχη σου εύχομαι, αν τα βρεις "σκούρα" έχω συγγενείς σε Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ, μη διστάσεις...
Αν τα εβρω σκουρα στα 7-8 χιλιαρικα θα καμω στοπ λος και θα παρω το τιμιο αεροπλανακι μου να γυρισω πισω στο θερμο ακομα περιστρεφομενο καθισμα του γραφειου μου. Και θα σκυψω το κεφαλι συλλογιζομενος οτι μεχρι να σαπισω θα ειμαι ελλ δυ. (Εκτοςκι αν πιασω το τζοκερ)
Eυχαριστω παντως για την βοηθεια. Θα σε κερασω καφε φαι Μαλμε οταν ελθει κεινη η ωρα...
Με το νοίκι που έγραψες, αυτά θα τα φας σε 4 μήνες, μην σού πω και νωρίτερα. Μέχρι τότε θα έχεις μάθει γλώσσα και θα έχεις βρει δουλειά με τον μισθό που λες ότι επιθυμείς;
0 .