Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2018, 23:00

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ρε μαλακες μη με δουλευετε. Εχω πει οτι η γκαρσονιερα ειναι προσκαιρη λυση και θα μεινω η γυναικα κι εγω για το προγεφυρωμα.
Αρχικα σκεφτομασταν να παει η γυναικα κι επειτα τα παιδια στην γκαρσονιερα κι επειτα να παω κι εγω αλλα απομακρυνεται αυτο το ενδεχομενο.

Δες τους νόμους καλά, πόσα άτομα μπορούν να μείνουν σε πόσα τετραγωνικά, μη πάει σε πάρει καμιά μέρα η Οργισμένη και σε λέει βγάλε με απο την μπουζού και πάνε να πάρεις τα παιδιά απο το ίδρυμα κακοποιημένων.

Καμαράκι 2x2 να στεγάσουμε τα όνειρα και τέτοια έχει μόνο για τους λαθρομετανάστες.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Θα βγαινουν οι σουηδοι ναζι και θα λενε δεν ειναι συμβατος ο σουηδοπροτεσταντικος πολιτιζμος με τον ελληνορθοδοξο. Αυτοι βαζουν τα παιδια τους σε γκαρσονιερες και οι καθως πρεπει σουηδοι θα τα ακουνε με φρικη και θα ζητανε απελαση του Οργι.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Ιουν 2018, 23:01

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ρε μαλακες μη με δουλευετε. Εχω πει οτι η γκαρσονιερα ειναι προσκαιρη λυση και θα μεινω η γυναικα κι εγω για το προγεφυρωμα.
Αρχικα σκεφτομασταν να παει η γυναικα κι επειτα τα παιδια στην γκαρσονιερα κι επειτα να παω κι εγω αλλα απομακρυνεται αυτο το ενδεχομενο.

Δες τους νόμους καλά, πόσα άτομα μπορούν να μείνουν σε πόσα τετραγωνικά, μη πάει σε πάρει καμιά μέρα η Οργισμένη και σε λέει βγάλε με απο την μπουζού και πάνε να πάρεις τα παιδιά απο το ίδρυμα κακοποιημένων.

Καμαράκι 2x2 να στεγάσουμε τα όνειρα και τέτοια έχει μόνο για τους λαθρομετανάστες.

Αυτά είναι, κατακυρώθηκε μετά τη Στύγαινα :P
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 25 Ιουν 2018, 23:08

Οργισμένος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Δες τους νόμους καλά, πόσα άτομα μπορούν να μείνουν σε πόσα τετραγωνικά, μη πάει σε πάρει καμιά μέρα η Οργισμένη και σε λέει βγάλε με απο την μπουζού και πάνε να πάρεις τα παιδιά απο το ίδρυμα κακοποιημένων.

Στο συμβολαιο προβλεπεται η οχι ο αριθμος ατομων. Θα το δω εννοειται. ΑΛλα σου λεω οτι θα παει η γυναικα, μετα εγω και οταν ελθουν τα παιδια θα χομε αλλο σπιτι.

Με στοίχημα ότι στο συμβόλαιο θα λέει το πολύ 2 άτομα που κι αυτό συζητιέται για τα 40τ.μ. Συνήθως αυτά τα σπίτια τα νοικιάζουν σε έναν επαγγελματία που δουλεύει σε άλλη πόλη και ΣΚ πάει στο σπίτι του.

Όσον αφορά τα παιδιά, στην Γερμανία και υποθέτω σε όλες τις όμοιες ευρωπαϊκές χώρες, αν σε πάρει είδηση το Jugendamt με ανήλικα στριμωγμένα, έρχεται και στα παίρνει πριν καταλάβεις τι συνέβη. Καλό είναι να ενημερωθείς από πριν.

Γενικώς, σε αυτές τις χώρες δεν κάνει ο καθένας ό,τι τον βολεύει και αυτό είναι που σε κάνει να τις χαρακτηρίζεις πολιτισμένες.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 25 Ιουν 2018, 23:17

Επειδή έχω μπερδευτεί, πόσα είναι τα παιδιά, 2 ή 3;
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Ιουν 2018, 23:25

Kαι προσοχή Όργι, μάθε τους νόμους προστασίας ανηλίκων. Μην πας σε καμιά μαυροκέφαλη ταβέρνα ή τπτ επίσκεψη στην συνυφάδα και γυρνάς 11.00 σπίτι με κανένα 8χρονο. Θα σε μαζέψουν.

Τα παιδιά γενικά με το μαλακό, γιατί αν καμιά μέρα τα αποπάρεις και το πουν στην δασκάλα, θα έρθει η πρόνοια σαν το FBI στο σπίτι σου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 25 Ιουν 2018, 23:51

sharp έγραψε:Επειδή έχω μπερδευτεί, πόσα είναι τα παιδιά, 2 ή 3;

3
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 25 Ιουν 2018, 23:51

Διάδοχος έγραψε:Kαι προσοχή Όργι, μάθε τους νόμους προστασίας ανηλίκων. Μην πας σε καμιά μαυροκέφαλη ταβέρνα ή τπτ επίσκεψη στην συνυφάδα και γυρνάς 11.00 σπίτι με κανένα 8χρονο. Θα σε μαζέψουν.

Τα παιδιά γενικά με το μαλακό, γιατί αν καμιά μέρα τα αποπάρεις και το πουν στην δασκάλα, θα έρθει η πρόνοια σαν το FBI στο σπίτι σου.

Nai ok αν και υπερβαλετε. τα ξερω αυτα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 25 Ιουν 2018, 23:52

sharp έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Στο συμβολαιο προβλεπεται η οχι ο αριθμος ατομων. Θα το δω εννοειται. ΑΛλα σου λεω οτι θα παει η γυναικα, μετα εγω και οταν ελθουν τα παιδια θα χομε αλλο σπιτι.

Με στοίχημα ότι στο συμβόλαιο θα λέει το πολύ 2 άτομα που κι αυτό συζητιέται για τα 40τ.μ. Συνήθως αυτά τα σπίτια τα νοικιάζουν σε έναν επαγγελματία που δουλεύει σε άλλη πόλη και ΣΚ πάει στο σπίτι του.

Όσον αφορά τα παιδιά, στην Γερμανία και υποθέτω σε όλες τις όμοιες ευρωπαϊκές χώρες, αν σε πάρει είδηση το Jugendamt με ανήλικα στριμωγμένα, έρχεται και στα παίρνει πριν καταλάβεις τι συνέβη. Καλό είναι να ενημερωθείς από πριν.

Γενικώς, σε αυτές τις χώρες δεν κάνει ο καθένας ό,τι τον βολεύει και αυτό είναι που σε κάνει να τις χαρακτηρίζεις πολιτισμένες.

Θα σου πω μολις μαθω
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Ιουν 2018, 00:22

Α ρε Όργι , κανέναν δεν ακούς κι οι οιωνοί δεν είναι ευνοϊκοί :s_no . "Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω"..
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Ιουν 2018, 02:08

Είσαι το ίδιο ξεροκέφαλος με τον πατέρα μου που είναι 82 χρονών και του είπαν οι γιατροί να μην σκύβει κι όμως κάθε απόγευμα πάει και σκαλίζει κήπο :nono:
Τι να κάνω ,να βάλω να τον συλλάβουν;
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”